Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Cum probabil toti ati vazut la TV, Emil Boc a depus mandatul guvernului, precizand ca face acest lucru pentru a detensiona situatia sociala.

Cine credeti ca va fi noul Ministru de Interne?

• Moderator
Publicat

Ce m-aș prăpădi de râs să fie din nou nominalizat Emil Boc. Că doar s-a mai întâmplat. Just for fan! :ner:

Pe la televizor se vehiculează numele șefilor SRI sau SIE. :huh:

Publicat

Probabil Blaga, până la noile alegeri. În niciun caz nu cred că lunetistu' va accepta negocierile cu cei din opoziţie. Păcat că miniştrii de interne sunt aleşi politic, fără nicio cunoştinţă a sistemului.

Publicat

Nu stiu cine va fi, dar sper sa fie unul care sa ne respecte!

• Apreciez 1
Publicat

Vaporistul nu-l va numi iar pe pigmeu pentru ca strategia e ca acesta e compromis, cel putin la nivel central, nu mai are nicio credibilitate si nu are rost sa tina de functie pentru cateva luni si ei au gandit ca isi da demisia acum si isi pregateste candidatura pentru primariea din Cluj.

Publicat

Va dati cu totii seama ca asta face parte dintr-un plan strategic, conceput la cotroceni! Ei inca mai cred ca vor avea sanse la alegeri! Intrebarea este cine va fi prim ministru si daca acesta va organiza alegeri anticipate! De presiunea pietii universitatii nu vor scapa , insa, asa usor! Ca trebuie sa-si dea demisia si "ilustrul conducator", ca sa-i poata multumi pe oameni!

• Apreciez 1
Publicat

Eu mi-am manifestat deja erec preferinta: Lenuta uber alles! Adica uber alles politistii vreau sa zic. :naughty:

Ganditi-va si voi, l-ar calma pe Sefu' mult mai repede dupa ce subalternii ei si-ar azvarli caschetele sau alte obiectele vestimentare spre el...N-ar avea decat sa se solidarizeze cu ei, prin imitatie. :D

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Lenuta poate atrage si o finantare mai buna pt minister. :faint:

Publicat

Am scapat de analfabet ! Nu cred ca am avut de cand sunt eu in sistem un ministru mai fricos si mai putin pregatit din toate punctele de vedere.Ce a fost am vazut .Ce va fi v-om vedea.S-avem bafta !

Publicat

Nu stiu, mai tii minte cand ne amenintau ca mancam prea mult la cantina? Mai bine nu, poate le taie norma de hrana :ner:

Publicat

oricare ar fi noul premier,noii ministri..atat timp cat vor fi din curtea pdl-ului e de fapt aceeasi marie da cu alta palarie..

Publicat

Am scapat de analfabet ! Nu cred ca am avut de cand sunt eu in sistem un ministru mai fricos

Inseamna ca n-ai auzit de Dejeu...

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

E foarte posibil să avem parte tot de Igaș și să schimbe doar primul ministru. Așa că nu trebuie să vă bucurați atât de repede.

Întradevăr având în vedere imaginea publică pe care și-a creat-o, e destul de greu de crezut, dar nu e exclus.

• Moderator
Publicat

"Preşedintele României, Traian Băsescu, a luat act de demisia premierului Emil Boc şi, în temeiul articolelor 94 lit. ©, 100 alin. (1), 106 şi 107 alin (3) din Constituţia României republicată, precum şi al articolelor 5 şi 9 alin (1) din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, a semnat Decretul de numire a domnului Cătălin Marian Predoiu ca prim-ministru interimar al Guvernului României, pentru a îndeplini atribuţiile primului-ministru, până la formarea noului Guvern", informează Administraţia prezidenţială.

Publicat

Marius, ai vrut sa spui: "Presedintele Romaniei i-a dictat demisia premierului......."

• Apreciez 1
Publicat

.... se vehiculează numele șefilor SRI sau SIE.

Hm!Matelotul Jack ,Jack Daniels are in vedere si buna imagine a celor doi dar si faptul ca ,probabil ,asta-i chiar cheia+miza castigarii alegerilor de catre orange fiindca in Romania :never say never" :doh: .Iar dupa alegeri ne-o trag la toti pe motiv ca oricum suntem multi (ca si popor)si mai stiu eu ce motive...

• Apreciez 1
Publicat

Axle 15, ei vor sa mai castige la alegeri, dar nu stiu cat mai pot sa faca asta!

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Hm!Matelotul Jack ,Jack Daniels are in vedere si buna imagine a celor doi (sefii S.I.E. si S.R.I.) dar si faptul ca ,probabil ,asta-i chiar cheia+miza castigarii alegerilor de catre orange fiindca in Romania :never say never" :doh: .Iar dupa alegeri ne-o trag la toti pe motiv ca oricum suntem multi (ca si popor)si mai stiu eu ce motive...

:doh: :doh: :doh:

Mi-as fi dorit sa n-am dreptate cu ce scriam dar iata:

"Şeful SIE are cele mai mari şanse să fie premierul-desemnat de preşedintele Traian Băsescu în această seară. Istoric de profesie, Ungureanu a fost ministru de Externe în Guvernul Tăriceanu, de unde a fost dat afară...."

Sursa :REALITATEA.NET:

Cum poporul roman are uitarea ca si calitate de baza...e clar ca orange si Jack Daniels au castigat (O!Nu!!!!!) cu probabilitate de 50,00000000001% alegerile viitoare...fiindca avand ca aliata amnezia traditional romaneasca , famiglia de portocalii ,prin dl.Ungureanu ,va fi recredibilizata si daca adaugam si ceva dezertari de pe la partide (ganditi-va numai la doamna Saftoiu sau la altii care se pare ca....) e deja joc de glezne ce face U.S.L.

Ma rog! Nu c-am avea de unde alege....

Modificat de axle15
Publicat

Deseu era senil asa ca nu puteam avea pretentii de la el. A sfarsit prin a fi ignorat de istorie si nu a mai intrat in parlament nici macar partidul lui.

• Membru
Publicat

orice ministru de interne ar veni sunt sigur ca nu o sa aiba nici o treaba cu absolventii scolilor de subofiteri care stau pe tusa de mai mult de 8 luni...

Publicat

Nu cred ca va exista un guvern Ungureanu! Nu am nimic cu omul, dar fiind propus de baselu, nu-l vad premier si gata!

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.