Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

nu iteleg de ce credeti ca sunt lipsit de moralitate si constiinta !

Eu merg la rudele victimei , la un an doi dupa producerea accidentului . Nu merg sa semnez contracte atunci cand rudele isi plang mortul asa cum fac cei de la asa zisele Asociatii pentru victimele strazii.

Eu nu desfc casatorii , nu dau afara din casa pe nimeni , nu bag in puscarie pen nimeni ,..

Eu cer asiguratorului RCA , sa-si respecte contractul de asigurare si sa plateasca despagubirile.

Eu nu cer onorariu la semnarea contractului , am doar onorariu la finalul procesului , respectiv un procent din suma obtinuta de la RCA.

Nu inteleg de ce este imoral si lipsit de constiinta ceea ce fac .

Ma rog, poate gresesc eu in felul in care gandesc.

Va deresc toate cele bune in meseria dvs. si revin cu rugamitea de a ma informa si pe mine daca cunoasteti un accident cu decedati. \

Ma intereseaza locul unde a avut loc accidentul sau si mai bine , cum se numeste nefericitul care a decedat.

Dau o friptura si un vin bun .

• Moderator
Publicat

După cum vezi nu toți te considerăm lipsit de moralitate și ce mai spui tu acolo. Părerile sunt împărțite și evident subiective.

Totuși aș fi curios să ne răspunzi de ce crezi că a băga la pușcărie pe cineva e ceva rău, imoral sau lipsit de conștiință?

Publicat

Dau o friptura si un vin bun .

Devii offtopic. Si simpatic.

Da-le in avans, nu mai credem in promisiuni. :D

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.