Jump to content
POLITISTI.ro

Ajutor urgent! Persoane dubioase stau in fata locuintei mele

cristitm

Recommended Posts

mai nou a inceput domnul jandarm sa trimita sms-uri de amenintari...deci se pare ca nu pute finlanda...si nu sunt eu un om nebun :) ...vorba lui PATRIOTUL...luni dimineata la prima ora la IPJ Timis..si cred ca rezolv problema

hmm... mai nou are si numarul tau sa iti trimita sms-uri... oricum, ne abatem de la obiectul principal al discutiei. DE CE te urmareste acel cetatean?

pentru ca la ars pe un prieten de al meu de vreo 80 de milioane...si eu am tot insistat sa mearga si sa dea o declaratie la politie. dar la prietenu meu ii este frica sa faca lucrul asta ca ii este frica ca o sa aiba si el probleme deoarece era vorba de niste tigari de vama....si acuma domnul jandarm a prins ura pe mine.si a facut rost de nr meu si imi trimite mesaje de amenintari..ma tot cheama sa ma int cu el in tot felu de parcuri... texte de genu "soarec...pun eu mana pe tine oriunde ai fii" si " nu ma intimidezi tu pe mine daca dai o declaratie am prea multe relatii" si lista poate continua...deci ce ar trebuii facut in legatura cu acest angajat M.A.I.

Eu cred ca cristitm nu ne spune tot...nu-i asa?

ba da,cam asta e adevaru

pai sincer...chiar daca ar mai fi ceva..poate sunt unele chestii care nu le pot spune aici...

• Moderator

Atunci, prietene, daca noi nu putem stii dedesubturile acestei probleme, poate ar fi mai bine sa ne scutesti de prezenta ta pe acest forum, pentru ca prin atitudinea asta vad ca incerci sa ne iei de prosti. La inceputul topicului spuneai ca persoane necunoscute te asteapta in scara pentru ca spre sfarsit sa spui ca unul e jandarm, ca nu stiu ce combinatii ai facut cu el si ca sunt chestii care nu le poti spune aici.

... dar ii e frica ca e vorba de niste tigari din vama.... ar trebui sa mai contez ceva?

sunt unele chestii care nu le pot spune aici... evident ca mai sunt multe de spus.. dar ai deveni inculpat, nu denuntator, nu-i asa? :)

pai la inceput nu stiam despre cine e vb...pentru ca daca cititi bine eu nu le-am vazut pe acele persoane care stateau.stiu din spusele parintilor.si dupa vreo 2 zile am aflat defapt despre cine este vorba si care este treaba.nu inteleg cu ce am gresit.ca cer niste sfaturi? daca cu asta am gresit imi pare sincer rau...dar am uitat ca traim in romania..

si eu nu am facut nici o combinatie cu el.chiar niciuna.si in partea de vest a tarii multa lume se ocupa cu traficu de tigari ( inclusiv politisti ) dar asta nu cred ca conteaza.deci nu cred ca asta conteaza.daca eram eu implicat direct nu ceream ajutor pe forumuri.dar pur si simplu am picat aiurea pentru ca am incercat sa il conving pe prietenu meu sa il dea in gat.ca umbla prin oras in timpu liber si ia " taxe de prosti" ca vezi doamne el este jandarm si are dreptu sa faca asta....unde traim? in jungla????

• Moderator

Nu, domnilor, va spun eu cam ce ar vrea cristitm. Probabil povestea s-a desfasurat in felul urmator : Cristinel din Timisoara, mare traficant de tigari sau alte marfuri "perisabile" a intrat in clenciuri cu gasca ce il ajuta in activitatea "umanitara", gasca din care probabil facea parte si vreun jaguar. Acum, Cristinel, care e baiat destept, ce se gandeste el? Ia sa intre pe google si sa caute ceva "parghii" cu care sa il impinga pe jaguar pe "calea cea buna". Gaseste acest forum, unde incepe sa pozeze in victima, sperand sa afle ceva sfaturi juridice gratis si eventual niscai "dedesubturi" cu care sa ii dea peste nas fostului partener de infractiuni. Cum Cristinel vede ca i se da peste nas, incepe sa faca din nou pe victima, folosind afirmatii ca :

cu ce am gresit.ca cer niste sfaturi? daca cu asta am gresit imi pare sincer rau... dar am uitat ca traim in romania..
dand astfel dovada de ipocrizia clasica cu care un cetatean de etnie rroma cu drepturi afirma cand este prins la furat : "Dar ce-am facut, mancatzash?"

cristitm, ne lasi, frate?!

Edited by Cristi
  • Upvote 3

ce nu ai inteles se pare, este ca acesta este un forum al POLITISTILOR, nu unul unde se dau sfaturi ce sa faci daca ai probleme cu legea. iar tu prietene, aparent nu esti chiar un inger... chiar daca nici asa zisul jandar nu ar fi usa de biserica.

• Moderator

@Cristi

urmarea induiosatoare era: ca n-am omorat, n-am dat in cap la nimenea, doar duc si io acasa o bucata de pane la copchilasi...

• Upvote 2

se pare ca asta esteun forum al politistilor tipici din romania!!! 10 lei si e bine asa...stiu ca cu vorba asta o sa ii deranjez pe multi.dar putin imi pasa...ca asa sunt aproape toti politistii din romania...de aia toti camatarii si proxenetii sunt liberi...pentru ca dau taxa lunar si totul e bine si frumos.si eu spun din nou NU AM AVUT NICI O COMBINATIE CU ACEST INDIVID!!!

@Cristi

urmarea induiosatoare era: ca n-am omorat, n-am dat in cap la nimenea, doar duc si io acasa o bucata de pane la copchilasi...

hai sa nu ne luam de aia care fura o paine sau o gaina si se duc 10 ani la puscarie...iar la astia ce au vandut tara stau liberi prin tari exotice..etc..ca stiti si voi ca asa este...degeaba prindeti voi p cineva in flagrant si vine sefu si va zice..lasa-l ca este de al meu...voi ce faceti? aplecati capu si executati ordinu..

• Downvote 3

• Moderator

Vezi cum ti-ai dat arama pe fata? Ai dreptate, intr-adevar, acesta este un forum al politistilor tipici din Romania. Al politistilor care miros infractorii de la un kilometru distanta chiar daca au nasul infundat si pe care infractorii nu ii inghit deloc. Iti dau eu 20 de lei, parasesti forumul?

Edited by Cristi
  • Upvote 1

• Moderator

hai sa nu ne luam de aia care fura o paine sau o gaina

Pai si atunci de ce invoci camatarii sau proxenetii, daca tu esti curat si nu ai de-aface cu ei?

Vezi cum ti-ai dat arama pe fata? Ai dreptate, intr-adevar, acesta este un forum al politistilor tipici din Romania. Al politistilor care miros infractorii de la un kilometru distanta chiar daca au nasul infundat si pe care infractorii nu ii inghit deloc. Iti dau eu 20 de lei, parasesti forumul?

degeaba ii mirosi de la 1 km distanta daca nu faci nimic...intelegi acuma ce spun? si crede-ma nu am nevoie de 20 de lei a tai...iti dau eu 200 de euro numa nu mai fiti asa corupti...sau esti asa ofticat de ce scriu eu aici pentru ca si tu esti la fel ca si jandarmu ala??? eu va inteleg ca sunteti colegi..si vamesii de la moravita erau colegi..si cand i-au arestat pe toti gramada sau dat in gat de nu mai stiu pe unde sa fuga...cred ca asa se intampla si la voi...cand pica unu toti sunt solidari..cand picati toti va dat unii pe altii in primire.inteleg

Pai si atunci de ce invoci camatarii sau proxenetii, daca tu esti curat si nu ai de-aface cu ei?

pentru ca asta este adevaru.sau nu e asa???????

• Moderator

Eu cred ca te-ai nascut la sapte ani, iar cat de curand vei primi distinctia "Banned" pe acest forum daca vei continuua.

orice as spune pe acest forum...nu am cum sa castig sa pic om bun...cand sunt 10 sacali in jurul tau nu ai cum sa scapi viu...imi cer scuze pentru deranju creat..nu voi mai scrie nimic deoarece sunt un infractor...mai nou infractorii cer ajutor pe forumuri

Eu cred ca te-ai nascut la sapte ani, iar cat de curand vei primi distinctia "Banned" pe acest forum daca vei continuua.

ce am facut ca sa primesc bann? va supara adevaru? sau???

este o tara libera domnilor politisti!!! fiecare spune ce il doare..sau...??????

• Moderator

Infractorii care se respecta cer ajutorul avocatilor ca sa scape, pe bani multi. Micii gainari se mai documenteaza si de pe net, ca-i moka. :D

• Upvote 3

• Moderator

@cristitm

Pai iti poti face un blog si poti scrie ce vrei tu pe el. Nu?

Libertatea asta nu inseamna ca ai dreptul sa intri in casa cuiva si sa-ti faci nevoile pe presul de la usa. Intelegi?!?!

Vă rog să îl banaţi pe acest individ. Pff nu pot să îţi răspund cum aş vrea cristitm tocmai pentru că sunt poliţist.

Edited by Dan

Case closed. You are missunderstanding. If you can read me ? ca să citez un fost şef din poliţie. Aşa ai fost şi tu cristitm. Un caz închis şi o cauză pierdută.