Jump to content
POLITISTI.ro

Exasperat de apeluri telefonice greşite. Ce pot face? Cui mă adresez?


geony

Recommended Posts

Am parte de cateva zile de nițte măgării.

Am început să primesc pe telefonul mobil o mulțime de telefoane zilnic de la persoane care doresc să se angajeze ca zugrav.

Le-am spus că eu n-am dat nici un astfel de anunț.

Continuă să sune, oamenii n-au nici o vină, vinovat este cel care a dat anunțul și ziarul respectiv care ar trebuii să verifice corectitudinea datelor - bănuiesc că există legislație în sensul acesta.

Mi-au zis că anunțul a fost dat în Curierul.

Am sunat la compania de telefone mobila unde am abonament de 15 ani, insă mi-au zis că nu-i problema lor, să reclam eu la Poliție.

Am impresia că sunt firme care angajaza preferențial și conform legislației sunt obligate să publice anunțurile cu angajările, și ca să nu fie ei deranjați cu telefoane(că tot nu intenționează să angajeze) dau niște numere la întâmplare.

Menționez că este exclus să existe în anturajul meu, persoane care să-mi facă astfel de glume.

Unde să reclam, cum poate fi rezolvată legal problema ?

Link to comment
  • Active member

pai tu crezi ca cineva a gresit numarul ?? hai sa fim seriosi...eu sunt de parere ca omu' are vreun "prieten" care a vrut sa faca un pic misto de el....

  • Downvote 2
Link to comment
  • Moderator

E greu de dovedit o eventuală intenţie, deci şi o sancţionare a celui ce a plătit anunţul nu cred că ar fi tocmai justă. Poate fi foarte bine vorba despre o greşeală de tehnoredactare a celor de la ziar/tipografie.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

schimba nr de tel.....anunta-i pe toti cei care au vechiul tau nr de tel.

si cu ocazia asta fa o curatenie in agenda, poate ai acolo oameni care nu te=au sunat nici macar o data...

  • Downvote 2
Link to comment
  • 2 weeks later...

S-a cam rezolvat, in timp s-au mai rarit apelurile respective. Solutia cu restrictionarea aplelurilor de la numerele necunoscute o cunosc, telefonul permite, insa nu o prea pot pune in practica decat dupa terminarea orelor de serviciu, si in weckend, lucru care l-am aplicat. Sper sa nu mai se faca astfel de erori sau glume pentru ca inca n-am gasit o rezolvare rezonabila. Multumesc pentru sfaturi.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.