Am o situatie careia as dori sa ii pun capat pentru ca a ajuns sa ma scoata din sarite.
Exista urmatoarea ecuatie: presedinte bloc (vecin) prieten la catarama si la pahar cu politistul de proximitate.
Presedintele - vecin - hartuieste permanent familia mea pe diverse teme, ne ameninta in fel si chip etc. Vazand stimabilul ca nu parem deranjati de tirul indreptat impotriva noastra, contacteaza, pentru a nu stiu cata oara pe prietenul de proximitate care ne cheama la politie cu invitatie tip sau dupa caz apare la usa sau dupa caz ne suna de pe pozitii de intimidare.
Ce pot face pentru a pune punct acestei situatii ? Cum si unde il pot reclama pe politistul de proximitate si ce dovezi as putea aduce astfel incat acesta sa fie macar indepartat din zona in care locuiesc ?
Question
mara
Buna ziua,
Am o situatie careia as dori sa ii pun capat pentru ca a ajuns sa ma scoata din sarite.
Exista urmatoarea ecuatie: presedinte bloc (vecin) prieten la catarama si la pahar cu politistul de proximitate.
Presedintele - vecin - hartuieste permanent familia mea pe diverse teme, ne ameninta in fel si chip etc. Vazand stimabilul ca nu parem deranjati de tirul indreptat impotriva noastra, contacteaza, pentru a nu stiu cata oara pe prietenul de proximitate care ne cheama la politie cu invitatie tip sau dupa caz apare la usa sau dupa caz ne suna de pe pozitii de intimidare.
Ce pot face pentru a pune punct acestei situatii ? Cum si unde il pot reclama pe politistul de proximitate si ce dovezi as putea aduce astfel incat acesta sa fie macar indepartat din zona in care locuiesc ?
Top Posters For This Question
8
5
4
3
Popular Days
Nov 27
32
Top Posters For This Question
mara 8 posts
Catalin 5 posts
andreib 4 posts
Marius 3 posts
Popular Days
Nov 27 2011
32 posts
Popular Posts
andreib
ma lasi bre cu ideile tale maretze...asa ii ridici in slavi pe proximisti de parca ar fi dumnezei si nu sunt supusi greselii sau coruptiei. si hai sa iti spun si d ece gandesc asa. in primul ran
Elvis
Andrei esti cumva betivan si nenorocit? Nu de alta, dar asa a spus chiar domnul chestor Popa. Iar daca suntem unde suntem ni se datoreaza si noua. In timp ce vad o adevarata ,,casta" in cazul pr
andreib
mda...la cate mi-a dat sistemul asta n-am mila de nimic si atunci cand vad un militian cu apucaturi militienesti il sanctionez. nu stau la discutii...daca asta ma face pe mine uscatura, fie. las ca su
31 answers to this question
Recommended Posts