Jump to content
POLITISTI.ro

Caut ajutor pentru o problema

Postare recomandată

Publicat

Dacă tu ai luat bătaie când erai mic nu-nseamnă că trebuie să ia și ceilalți. Și pe lângă asta, o să te urască mai târziu. Bătaia nu o să-l invețe nimic, decât frică. E greu să stai să-i explici de ce așa și nu altfel, dă-i acolo să fie, bătaia e ruptă din rai. Nu?

Văd că n-am cu cine, nu mai dau reply, pa

A, și spor la bătut copii.

• Displace 8
Publicat (modificat)

@soap - intai sa ai copii si apoi o sa intelegi despre ce bataie vorbesc. in plus, nu da lectii de educatie pina nu cresti un copil al tau. te uiti prea mult la tv la emisiuni despre puericultura.

dupa ce cresti un copil pina la 18 ani fara o corectie fizica ( si nu ma refer la batai crunte, cu urme de violenta, un parinte stie despre ce vorbesc) atunci vii matale si dai lectii. pina atunci....

inca ceva - niciodata sa nu dai lectii unui parinte cum sa isi creasca copilul. pur si simplu nu se face asa ceva, ca sa nu zic altfel. asta ptr situatiile din viata ta sociala, ca sa nu ai surpriza sa o primesti peste ochi de la parintele admonestat de tine. sau in ochi.

Modificat de maxu08
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Știu. Bătaia poate lăsa traume grave, care schimbă personalitatea. În rău. Chiar și o palmă poate lăsa traume, unui copil mic.

Sunt multe de spus pe tema asta. Văd că nu știi nimic despre efectele bătăii, dar o recomanzi cu căldură.

N-aș vrea să fiu copilu tău sau al lui maxu

Ție îți trebuia o bătaie zdravănă în perioada copilăriei, dar cine știe, poate nu e târziu. Câți ani ai?

Eu am încasat-o prin clasa a III-a. Una scurtă, bine dozată și la obiect. Îi mulțumesc și acum tatălui meu, că altfel ajungeam ca tine.

Modificat de lionn
  • Displace 1
Publicat

in clasa I fumam tigari gasite la tata in dulap. ghici cum m-am lasat de fumat? n-am stat pe scaun 3 zile dar de 20 de ani fac sport in mod serios si am plamini curati. eu zic ca a meritat, retroactiv vorbind :)

• Displace 1
Publicat

și eu tot pentru fumat am încasat-o.

Însă, spre deosebire de tine care erai un mic hoțoman, șutind țigările tatălui tău, în cazul meu, eu eram un mic contrabandist deoarece eu le produceam în afara antrepozitului fiscal. :ner: Doamne, ce om de afaceri ajungeam dacă nu mă prindea...

Publicat

:ner: mda, acum aveai masini tari si fetitze la discretie in loc sa fii un amarit de bugetar. in viata viitoare poate te orientezi mai bine :)

• Moderator
Publicat

Dacă intra şi în politică, chiar avea şanse să ajungă ministru sau măcar un secretar de stat. :ner:

Publicat

in plus, nu da lectii de educatie pina nu cresti un copil al tau. te uiti prea mult la tv la emisiuni despre puericultura.

Nu dau lectii sau sfaturi niciodata, iti spuneam doar de ce e rau si nu e bine, as putea sa-ti spun mai multe lucruri, interesante, da ar fi degeaba

ca sa nu ai surpriza sa o primesti peste ochi de la parintele admonestat de tine. sau in ochi.

Acum nu mai sunt asa de mic incat sa nu pot sa ma apar. Sunt inca mic, dar nu destul de mic

Ție îți trebuia o bătaie zdravănă în perioada copilăriei, dar cine știe, poate nu e târziu. Câți ani ai?

Eu am fost crescut in batai si tipete, d-asta am reactionat asa.

Publicat

sunt multe feluri de a bate un copil, ti-am zis. daca ai avea unul ti-ai da seama exact despre ce vorbim. la teorie multi sunt doctori si au copii drogati pe strada. cunosc cazuri.

nu cred ca se pune problema ca cineva de aici sa isi bata copilul astfel incit sa il traumatizeze sau mai rau, insa exista si un fel de bataie cuntitlu de corectie sau pedeapsa. o sa vezi tu diferenta cind o sa ai unul :) pina atunci stii tu: la teorie toti suntem tari, practica ne omoara.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

sunt multe feluri de a bate un copil, ti-am zis. daca ai avea unul ti-ai da seama exact despre ce vorbim.

N-am nevoie sa am unul ca sa-mi dau seama, sunt unul

• Displace 1
Publicat

asa o fi dar eu iti spun ca nici nu iti imaginezi cit iti schimba viata un copil incepind de la programul zilnic pina la modul inbcare vezi lucrurile, apreciezi situatiile si gindesti viitorul. de exemplu, personal, nu pot vedea imagini in care exista copii bolnavi sau defavorizati. ma doare sufletul de i-as lua cu mine acasa pe toti. de cind am copil lucrez gratuit ptr o fundatie ce are obiect protectia copiilor.

asat ca iti dau un exemplu, nu ca sa ma laud.

• Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.