Jump to content
POLITISTI.ro

Caut ajutor pentru o problema

Postare recomandată

Publicat

Salut!Azi va adresez si eu o problema careia i-am gasit integral raspuns si anume: intr-o seara am fost la un liceu,in dorinta de a discuta o problema cu un baiat de acolo,el a iesit de la ore seara si am mers cu el pe trotuar sper autogara,pe drum,din spate a venit un individ si si-a aplicat mai multe lovituri de pumn celui care era cu mine,baiatul acesta care a fost lovit l-a sunat pe tatal lui sa vina ca s-a luat cineva de el, iar cel care a dat cu pumnul a fugit,eu am fugit dupa el in scop de al prinde..dar vazand ca el intra pe o strada mai laturalnica am decis sa ma opresc..cine stie ce imi facea si mie.Tatal celui agresat este politist, astfel a venit in seara respectiva la mine acasa, dorind sa vorbeasca cu parinti mei si cu mine,baiatul agresat sustine ca eu l-am pus pe acel individ sa se ia de el.A2-a zi baiatul a mers la spital, i-sa facut certificat medico-legal.Tatal baiatului mi-a spus mie sa ma interesez in decurs de o zi cine este respectivul individ care l-a batut pe baiatul sau.Eu am 16 ani,ce mi-se poate face mie legal in aceasta situatie daca nu se afla cine este acel individ?Ce sanctinunii mi-sar putea aplica mie in acest caz?Mentionez ca cel agresat este minor deasemenea.Astept raspuns.Multumesc!

Publicat

se vor efectua cercetari si daca nu ai nicio legatura cu asta poti sa stai linistit ca nu vei pati nimic, daca se demonstreaza ca ai vreo legatura cu ceea ce s-a intamplat vei fi cercetat penal, chiar daca ai decat 16 ani.

• Apreciez 1
Publicat

E normala ingrijorarea tatalui, dar fiind politist nu cred ca va recurge el la astfel de mijloace. Vorbeste cu parintii tai, iar daca il cunosti pe cel care l-a lovit e de datoria ta sa spui asta ca sa se poata lua masuri impotriva lui

• Membru
Publicat (modificat)

Dar cam ce sanctiuni ai vrea sa se ia impotriva ta daca tu nu ai nici o treaba?

Pana la urma prin cuvintele din finalul relatarii tale reiese un pic de nesiguranta,de teama.

Asadar daca esti implicat cu ceva,sau il cunosti pe acel baiat ar fi bine sa spui acest lucru pt ca o sa ai unele probleme! :hmmmt:

Modificat de cipri83
Publicat

Multumesc de raspuns!bataia s-a intamplat pe data de 15.11.2011 adica acum o seara

Eu unul cunosc persoana respectiva,doar ca aceasta mi-a spus astazi mai mult ca pe o amenintare ca el daca va fi nevoit sa dea declaratie va scrie in aceasta ca eu l-am pus sa agrseze pe respectivul baiat.

Este prima mea problema cu politia asa ca nu stiu cum se procedeaza sau macar cum sa reactionez.

• Moderator
Publicat

Azi va adresez si eu o problema careia NU i-am gasit integral raspuns

intr-o seara am fost la un liceu,

deci aseara...

... am fost la un liceu,in dorinta de a discuta o problema cu un baiat de acolo...

si cam despre ce fel de problema era vorba, de matematica?

eu am fugit dupa el in scop de al prinde..dar vazand ca el intra pe o strada mai laturalnica am decis sa ma opresc..cine stie ce imi facea si mie....

te-ai mai intors la cel lovit sa vezi cum se simte sau ai plecat acasa?

Publicat

M-am intors la el dar el deja plecase cu autobuzul,apoi ne-am mai vazut acasa la mine cand a venit cu tatal sau la parinti mei.

Publicat

Eu am vazut situatia asta ca pe o problema,exprimarea mea a fost gresita,imi cer scuze!

Eu sunt din Prahova

• Moderator
Publicat

Hai sa ne intelegem... ai spus ca l-ai asteptat la scoala pentru a discuta o problema cu acel baiat. Ce fel de problema, pe ce ton ati discutat, de ce era nevoie sa il astepti tu si nu va puteati intalni de comun acord intr-un alt loc, pe timp de zi?

Publicat

Problema era mai mult o neintelegere intre mine si el,el este impreuna de aproximativ 2 ani cu o fata si credea ca si eu sunt cu ea,eu am fost la respectivul liceu,l-am asteptat si am mers cu el,tonul discutiei a fost unu amiabil, ca intre prieteni,el stia ca ma voi duce in seara respectiva la liceu sa vorbesc cu el pentru ca si el a zis ca e mai bine sa vorbim fata in fata,nu pe mess.

Publicat

Chiar sunt curios daca voi primi un raspuns in legatura cu acest caz,sunt multe detalii de luat in calcul,doar ca nu toti utilizatorii acestui forum citesc toate postarile de la acest subiect. :(

• Moderator
Publicat

Asta cu asteptatul in fata liceului mie imi cam suna a rafuiala...

Oricum, vei fi testat cu aparatul poligraf si daca va rezulta un comportament sincer, vei fi declarat nevinovat.

Daca va rezulta un comportament simulat, atunci vei avea nevoie de un avocat.

Poti sa si refuzi testarea la poligraf, dar in cazul asta se prezuma din start ca esti vinovat....

Vei accepta testarea?

• Apreciez 1
Publicat

parintii tai ce spun? sunt curios...pentru ca tatal baiatului e deja implicat si daca intr-adevar nu ascunzi nimic aici pe forum inseamna ca toti sunt impotriva ta acum. Prietenul tau? ai discutat cu el? daca el declara ca tu esti implicat si tu nu vii cu ceva probe ca nu e asa e cam nasol pentru tine. Si mie imi suna a rafuiala oarecum. tu stii foarte bine cine e cel care l-a lovit

• Apreciez 1
Publicat

Baiatul agresat a recunoscut ca nu eu am dat in el,in momentul de fata eu sunt considerat complice.Ce mi-sar putea intampla mie daca nu spun cine este respectivul individ...dar ce mi-sar putea intampla daca asi spune cine este respectivul si acesta ar declara ca e a fost pus de mine?

Eu am sa revin maine cu mai multe detalii pentru ca acum sunt nevoit sa ma odihnesc deoarece maine am cursuri.Multumesc de raspunsurile acordate si de interesul pe care il dati acestui subiect!O seara buna!

• Moderator
Publicat

Mai devreme sau mai tarziu batausul va fi identificat si audiat la politie. Inca mai ai timp sa spui adevarul.

Ploiestiul ala nu este asa de mare...

• Moderator
Publicat

Ai idee de ce l-a lovit? Ce motiv avea să-l lovească?

Pentru că dacă bătăuşul iute de picior nu ar avea un motiv serios să-l altoiască, e foarte plauzibilă ipoteza aceea conform căreia ţi-ar fi făcut un favor. În plus şi aşteptatul ăsta de la şcoală a prietenului, lasă impresia că te-ai dus acolo pentru a fi sigur că îl găseşti.

• Moderator
Publicat

Ba mai mult, de a fi sigur ca batausul nu-si va confunda tinta...

Publicat

sa divulgi identitatea lui e singura ta solutie de a lamuri treaba si sper ca esti constient de lucrul asta pentru ca daca asa sta treaba si esti sincer in relatarea ta, atunci asta e adevarul si nu altul...Prietenul tau ar face bine sa dezvaluie scopul vostru in curtea liceului atunci, faptul ca era intr-un oarecare conflict cu celalalt si plus faptul ca aman2 il cunoasteti si spuneti cine este...nu poate decat sa reflecte adevarul si sa nu reprezinte nici o problema pentru tine. tot nu mi-ai spus ce parere au parintii tai. ar fi interesanta pozitia lor...

Publicat

Si ei doresc sa afle intradevar adevarul,acum,ca orice parinte va dati seama ca sunt si ei ingrijorati,am fost la sectia de politie din oras,acolo nu a fost inregistrata plangere asupra mea,dar nu este tarziu pentru a se realiza una.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.