Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

BUNA DIMINEATA, AM UN BAIAT DE 16 ANI SI A INCEPUT SA JOACE LA PACANELE A LUAT BANI DE ACASA

SA IMPRUMUTAT SI NU STIU CE SA FAC? ,ASEARA AM AFLAT CAND A LIPSIT O SUMA DE BANI DE ACASA .

POT SA FAC RECLAMATIE LA POLITIE INPOTRIVA LA SALILE DE JOCURI IN CARE LAU PRIMIT?

SALILE DE JOCURI SUNT IN JURUL SCOLI UNDE INVATA BAIATUL

Modificat de CITADELA
  • 5 ani mai târziu...
Publicat

Bună ziua , daca un minor joaca la jocuri de noroc online și are card la bancă făcut cu acordul parintilor, el incarca pe site bani si joacă ,pierde o parte din bani  și în final câstigă o anumită sumă de bani mai mare și cand sa retragă acea sumă câstigată , îi este blocat contul de către cei care detin platforma și el ajunge sa nu primească bani câstigati cu motivul ca este minor ! Este legal asa ceva ? Să lase minori sa joace dar sa nu primească niciun ban la final .. Vă rog , daca poate cineva sa mă ajute cu explicatie ! Multumesc !  

• Marius a modificat titlul în Minorii si jocurile de noroc
  • Moderator
Publicat

Dacă activitatea minorului are acordul părinţilor, nu îţi face griji, ei trebuie să ştie ce e de făcut. Vor acţiona în judecată firma ce deţine platforma de jocuri în vederea recuperării creanţei.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.