Jump to content
POLITISTI.ro

Caut ajutor pentru o problema

Postare recomandată

Publicat

Ceva nu-mi suna bine. Te temi prea tare pentru o persoana care pretinde ca e curata si detine adevarul. de ce nu iti iei de mana prietenul si pe tatal lui si mergeti la politie, el depune plangere impotriva celui care l-a lovit, are certificat medico-legal si tu vei fi audiat ca martor...si incep verificari si se deschide cercetarea. Nu dau cu parul, dar parerea mea e ca ascunzi ceva si speri sa afli aici consecintele faptelor tale. Nu are sens sa mai continuam "cercetarea" aici pentru ca noi nu putem sa iti dam o solutie fara ca tu sa faci ceva...ma mira faptul ca inca parintii nu v-au dus la politie sa faceti ceea ce ar trebui sa faceti: sa spuneti adevarul

Publicat

Frumoasă speța numa că așa cum au semnalat unii forumiști mai înainte e cam ticluită, mai bine zis el a spus adevarul dar din punctul sau de vedere.

Stimate domn dacă nu ai nimic în comun cu ce s-a întâmplat nu ți se va întâmpla nici ție nimic.

Chiar dacă ești polițist, ai și tu familie și e normal să o aperi în condițiile legii.

Nu - ți fie teamă polițistul nu va cerceta personal cazul, poate nici nu e în competența sa.

Moral și mai ales corect ar fi să spui ce s-a întâmplat cu adevărat. Din ce ai postat rezultă că ne cam aburești

Deja ai făcut câteva greșeli.

Sper să ai suficientă demnitate și să spui cu ce anume iești tu implicat în caz.

Publicat

Eu v-am spus,zic tot adevarul,v-am spus mai sus ca stiu si cine este acel baiat care a dat cu pumnul,doar ca lucrurile nu stau chiar asa de simplu,eu cu respectiul baiat am avut o discutie inainte de a se intampla incidentul si anume..eu i-am zis sa mearga in spatele meu si daca da in mine careva sau vin mai multi sa se bage si el,el a mers in spatele meu,iar in timp ce eu discutam cu acel baiat,el i-a dat un pumn si apoi a fugit.Acum imi este umpic teama sa zic cine este respectivul deoarece are destule relatii in oras si haideti sa fim seriosi imi pot lua bataie oricand cu toata politia de aici.Pana vine politia la fata locului eu pot fi deja in spital sau chiar mai rau.

Publicat

deci tu tot revii cu completari :) miroase a putred prietene ... cine urma sa te atace astfel incat el sa-ti ofere protectie? se presupune ca tu erai langa prietenul tau lovit nu? eu zic sa inchei aici solicitarea de sfaturi daca nu vrei sa spui adevarul. Incercam toti sa-ti dam niste sfaturi, dar tu nu spui adevarul asa cum nu vrei sa mergi la politie sa lamuresti asta. In cazul de fata nu pot decat sa-ti urez succes si sa te informez ca teama ta de a spune adevarul te va arunca pe tine mai adanc in problema. Sper ca ti-ai dat seama ca eu si alti colegi ce au postat te-am mirosit usor ca ascunzi ceva sau omiti o parte din adevar, deci nu spera sa gasesti la tine in oras politisti gen Garcea care sa-ti cumpere franturi din intamplare ;)

Publicat (modificat)

busted!!

need a lawyer? call 089GUILTY and Jesus will help you :ner:

Modificat de maxu08
  • Apreciez 1
Publicat

Adevarul iese intotdeauna la iveala. Ce ai spune daca agresorul ar fi identificat si ar declara ca tu l-ai pus sa loveasca? Ce-ai mai spune atunci? La fel cum ti-au spus si ceilalti colegi, cred ca cel mai bine ar fi sa spui adevarul. Greseala recunoscuta...

Publicat

se poate ca cel care a lovit sa nu fie pus de el si sa fi lovit din initiativa proprie, dar faptul ca a plecat dupa el si l-a lasat pe cel lovit singur e si mai plauzibil :) locul intalnirii, seara, motivul si faptul ca si-a luat bodyguard duc catre ideea ca a fost pus sa loveasca

Publicat

busted!!

need a lawyer? call 089GUILTY and Jesus will help you :ner:

...otherwise, you'll have a black cellmate, called Bruno! :clip:

Publicat

-Eu v-am spus,zic tot adevarul,v-am spus mai sus ca stiu si cine este acel baiat care a dat cu pumnul,doar ca lucrurile nu stau chiar asa de simplu,eu cu respectiul baiat am avut o discutie inainte de a se intampla incidentul si anume..eu i-am zis sa mearga in spatele meu si daca da in mine careva sau vin mai multi sa se bage si el,el a mers in spatele meu,iar in timp ce eu discutam cu acel baiat,el i-a dat un pumn si apoi a fugit.Acum imi este umpic teama sa zic cine este respectivul deoarece...-

Inainte de a incepe, iti aduc la vedere faptul(in cazul in care nu te-ai "prins") ca o postare online ascunde adevarata problema prin "imaginatia" bogata la care poate apela cel care a inceput-o, iar fiecare in parte are libertatea de a lege intre "a crede" si viceversa.

Sec de tot, la fel ca si primul post ce dezvaluia problema cu pricina.

Cineva n-are cum sa-si dea seama de problema ta (luand in considerare faptul ca n-ai ai fi vinovatul), numai din genul de explicatii:" in timp ce eu discutam cu acel baiat,el i-a dat un pumn si apoi a fugit". Fii serios...

Iti dadusei seama ca agresorul era in spatele tau? In ce moment? Ti-ai anuntat posibilul amic despre treaba asta?

Ce cautai la respectiva scoala, si de ce presupusul amic, pleaca cu tine?... pentru ca din cate inteleg eu tu ai fost acolo sa-i tii spatele datorita faptului ca el avea o posibila problema, nicidecum ca ai fi fost in trecere. Asta presupune de la sine faptul ca si tu erai implicat, pe undeva, pe acolo, cu cei care l-au atacat.

Vino cu explicatii mai explicite si in amanunt daca vrei sa rezolvi ceva, si nu in ultimul rand, adevarate, caci prin asta te respecti pe tine, in cazul in care le ocolesti.

Consecintele legale in urma rafuelii asteia ti s-au spus.

Publicat

pun pariu ca daca am avea in fata declaratia celui agresat ar suna cu totul diferit fata de ce a relatat baiatul asta in prima postare.

asa cum si tu simti(altfel nu ai fi postat aici) ai partea ta de vina in cele intamplate iar politistului care se va ocupa de caz nu ii va fi deloc greu sa isi dea seama.

• Moderator
Publicat

Deci, până la urmă ... acel coleg al nostru, al cărui copil şi-a furat un pumn, nu bătea deloc câmpii când l-a acuzat de legături cu bătăuşul.

Important este ca cel ce ne-a întrebat aici să înţeleagă şi să ia cea mai bună decizie cu privire la modul în care va proceda în continuare. Este o alegere pe care trebuie să şi-o asume, fiind conştient de consecinţele ce pot apărea ulterior. Să sperăm că va fi cea mai bună pentru viitorul său.

Publicat (modificat)

Tinere trebuie să accepți că atunci când de bagi într-o problemă îți asumi tot riscul.

A fi bărbat nu înseamnă doar a pune pe cineva să te apere atunci când tu nu iești în stare.

Corect e să te duci la părinții băiatului agresat împreună cu părinții tăi și să găsiți o cale amiabilă de rezolvare a problemei în care te-ai băgat singur.

În rest ce să-ți spun dacă vei proceda altfel cred că dai dovadă de lașitate. Să recunoști că ai greșit este mai greu de cât să accepți că iești mai slab. De fapt când ai solicitat sprijinul unui prieten, în acest mod, ai recunoscut că iești slab.

Un mare karate-ca a fost întrebat cum se va apăra dacă știe că va fi atacat într-o zonă de un tip cu o armă. Răspunsul a fost acela că va evita zona respectivă.

Dacă se ivesc situații pe care știi că nu le poți stăpâni eviți să ajungi acolo ori accepți pentru moment situația iar atunci când iești suficient de pregătit rediscuți aspectul. Atenție însă, pumnul ori altă modalitate asemănătoare nu rezolvă problemele de fiecare dată.

Modificat de Xtrem
  • Moderator
Publicat

Chiar crezi că va avea măcar tăria să le povestească propriilor părinţi adevărul? Eu am serioase îndoieli în privinţa asta.

Publicat

" Catalin " Nu cred că se va întâmpla acest lucru părinţilor în cel mai fericit caz le-a spus o poveste asemănătoare cu cea prezentată ca speţă

Ce bine ar fi dacă măcar cei tineri ar avea tăria de a recunoaște că au greșit , am fi salvați iar noi polițiștii am rămâne fără slujbe și presa fără subiecte.

Publicat

Tinere Alexandruadrian, eu personal cred ca ai "imbulinat-o", fiindca ma pun in situatia acelui politist al carui copil a fost batut!!! Si acum hai sa vorbim despre situatia de fapt- la inceput ai spus ca pe baiat l-a lovit un individ, dupa cateva postari, ai recunoscut ca de fapt l-ai luat sa te apere de altii...si la sfarsit spui ca ti-e teama ca te va bate sau poate iti va face ceva mai grav...

Pai tu crezi ca noi(nu cei de pe forum in special) politistii chiar inghitim "telenovelele" povestite de orice pusti?

Pe urma te rog sa te gandesti bine, nu este vorba numai de complicitate ci si de instigare la savarsirea de infractiuni, mai ales daca "bodyguardul" tau va declara ca i-ai promis bani(desi eu cred ca i-ai dat deja), ca doar nu era sa lase "nejumulita" o "gasca" ca tine...

Singurul sfat pe care ti-l dau este sa spui prima data parintilor tai adevarul si dupa sa-ti angajeze un avocat!!!

Oricum ai scutit niste bani, prin faptul ca aceste sfaturi au fost gratuite, insa la avocat te costau niste banuti...macar dupa ce iti rezolvi treaba, aprinde niste lumanari la biserica(oricare vrei tu) pentru sufletele tuturor politistilor morti..

Publicat

avocat? cred ca o bataie buna ar rezolva problema. nici 24 ore retinere nu ar fi o idee rea, i-ar arata lumea intr-o noua lumina :))

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

@maxu08

imi place cum gandesti, dar din pacate pentru tine, nu se mai fac incadrari din sursa externa :emo-yessir:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Nu este vina acestor puşti pentru faptul că ne percep încă la modul de "naivi". Vina o poartă toţi cei din conducerea Poliţiei Române şi a ministerului pentru faptul că nu ştiu să apere interesele şi drepturile poliţiştilor. Ce să creadă aceşti copii când văd la televizor genul de reportaje defăimătoare "un poliţist a făcut......altul a dres" ? Ei percep instituţia aşa cum o prezintă toţi acei pseudo-jurnalişti prin mass-media. În loc ca cei de prin conducerea de la Bucureşti să tocească fundurile pe scaune aşteptând să vină ora 16 ar putea să caute soluţii pentru îmbunătăţirea imaginii poliţiştilor, iar în momentul când apar în mass media reportaje tendenţioase să sară imediat în sus şi spună lucrurilor pe nume.

• Moderator
Publicat

eu cred ca maxu08 se referea la o bataie buna aplicata de parinti, retroactiv :clip:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Știu. Bătaia poate lăsa traume grave, care schimbă personalitatea. În rău. Chiar și o palmă poate lăsa traume, unui copil mic.

Sunt multe de spus pe tema asta. Văd că nu știi nimic despre efectele bătăii, dar o recomanzi cu căldură.

N-aș vrea să fiu copilu tău sau al lui maxu

• Displace 10

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.