Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

nu stiu...insa nu mai e mult de asteptat si ne vom lamuri! faceti pariurile...:)

Publicat

nu este nici  o data deocamdata,dar ceva bani sunt de primit ca altfel nu apareau zvonurile

• Membru
Publicat

Melin, mai avem si colegi care sunt avansati pe merit, dar si la termen. Cinste lor!

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

sa revenim la oile noastre. Se mai aude ceva de restante sau au fost doar zvonuri nefondate?

• Apreciez 1
Publicat

A intrat salariul fara banii de echipament si fara (presupusa) restanta la norma de hrana.Asta e.....

Publicat

Eu am intrebat prin stanga si prin dreapta la IPJ Galati si am primit mai multe zambete ironice decat raspunsuri. Nu a auzit nimeni nimic pe aici...

• Membru
Publicat (modificat)

Mai nou au inceput sa se dea diplome de merit...pentru cei care nu conteaza,...dar pentru pupincuristi , ca sa-l citez pe Melin , exista avansarile!

Elvis sunt de acord cu tine...pentru cei de jos este doar o alta zi de munca!

Scuze de off...

Modificat de cipri83
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Pana la urma ne hranesc astia sau nu?

Ce ar fi sa scri doar cand sti ceva, decat sa intrebi de fiecare data daca stie cineva ceva .... cand se va afla ceva stai linistit ca se va scrie si fara sa intrebi tu.

Modificat de Alleycat
  • Apreciez 3
  • Displace 6
Publicat

Pai scriu pentru ca unii ca tine au postat o goanga si acum au amutit. Apropo eu sunt foarte linistit. Tu?

• Apreciez 4
  • Displace 14
Publicat

Am și eu o curiozitate: care sunt bărbații ăștia care nu au altceva de făcut în afară de a-i umple de voturi negative pe cei ale căror postări nu se încadrează în limitele lor sărace de gândire, respectiv exprimare?

• Apreciez 7
  • Displace 6
Publicat (modificat)

Vixen

Niste bărbăţei saraci cu duhul care nu au ce face. Daca îi deranjeaza intrebarile mele pot sa le ignore. E foarte simplu.

Modificat de bibicu
  • Apreciez 3
  • Displace 5
Publicat

Stai că până o să mă întorc de la serviciu, o să strâng cel puțin 10-15 voturi negative :))

• Apreciez 3
  • Displace 5
Publicat (modificat)

Mai discutam despre restante la norma de hrana?!

Da !

Nu se da nimic ca diferenta la norma de hrana .... sunt discutii de omenit cu ceva bani ..... dar doar la nivel de discutii pentru Paste si atat . Sursa : coleg din "aparatul central"

Modificat de axle15
  • Apreciez 3
Publicat

Multumesc! Desi nu e un raspuns pe care mi-l doream...e probabil cel mai apropiat de realitate. Cam aceleasi sunt zvonurile pe care le-am prins si eu...doar ca eu nu am auzit de nicio data limita....insa probabil de Paste "ar da mai bine" la imagine...:)

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Avem de primit... In prezent valoarea e de 30 lei/zi dar primim doar 24 din cauza acelei legi care a reintregit salariile diminuate. Abia dupa modificarea legii vom putea primi restanta. Asta mi-au zis cei de la financiar. Pana acum ar fi in jur de 1100 lei, dar sa nu ne facem iluzii ca ii vom primi curand...

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

În data de 20.03.2014, orele 09:30 a avut loc o întâlnire între Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România și reprezentanții Ministerul Afacerilor Interne, iar în cadrul acestei ședințe de lucru s-au stabilit următoarele:

1. Demararea proiectului privind Statutul Polițistului într-un cadru periodic, respectiv săptămânal (în ziua de miercuri). Un punct de interes major a fost acela al posibilității polițiștilor de avea al doilea loc de muncă, precum și posibilitatea acordării unui spor de 50% din salariul minim pe economie pentru interdicția sau incompatibilitatea de a avea un al doilea loc de muncă.

2. Modificarea OMAI nr. 136/2004 privind decontarea cheltuielilor de transport pentru polițiști în acord cu prevederile HG nr. 130/2013 pentru modificarea și completarea unor acte normative privind drepturile de transport ale polițiștilor, în sensul decontării cheltuielilor de transport la nivelul unui consum de 7,5 l de combustibil la 100 km parcurși.

3. Începând cu luna aprilie 2014 polițiștilor li se vor vira lunar eșalonat în cadrul salariului contravaloarea normei de echipament pe anul în curs. Astfel, acest drept se va regăsi pe statul de plată în mod distinct, eliminându-se incertitudinile financiare care au persistat în privința acestui drept al polițiștilor.

4. Referitor la zvonurile privind posibile restanțe ale normei de hrană vă aducem la cunoștință că aceasta este achitată la zi, nefiind diferențe negative de acordare a acesteia până în prezent.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL      

sursa:snapromania.ro     

Asta am gasit intr-un alt topic...sper sa raspunda si intrebarii fundamentale a acestui topic...

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Avem de primit... In prezent valoarea e de 30 lei/zi dar primim doar 24 din cauza acelei legi care a reintregit salariile diminuate. Abia dupa modificarea legii vom putea primi restanta. Asta mi-au zis cei de la financiar. Pana acum ar fi in jur de 1100 lei, dar sa nu ne facem iluzii ca ii vom primi curand...

Raspunsul tau este corect.Precizarea bine facuta ”din cauza acelei legi care a reintregit salariile diminuate”.Pe aceeasi logica, cei care aveau salarii de excelenta sau de merit au ramas cu ele din cauza unei prevederi anapoda.Cei care primesc norma de hrana in produse o primesc la o valoare mult mai mare decat cei care o primesc in bani.De vina este prevederea din lege care obliga la valoarea care era inaintea taierilor salariale.Nu vi se pare ciudat ca de cand s-au reintregit salariile norma de hrana nu a crescut deloc?Aminti-va care era frecventa de crestere de dinaintea taierilor.

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.