Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Va salut. Stiu ca deschid un subiect foarteeee "celebru" ... ceva noutati despre Banii de echipament pentru 2013? :emo-yessir:

Publicat

Dupa rectificare era ultima varianta. Speram ca cea de anul asta. Asa a promis domn ministru.

Ramane de vazut daca o sa se si tina de cuvant.

Publicat

Neoficial. Domnul Radu Stroe a promis ca dupa rectificare vom primi macar 50%.

Publicat

Nu v-ati obisnuit ca banii pe echipament se lasa mereu asteptati...se zvoneste mult si vin cand ne asteptam mai putin?

• Membru
Publicat

mda...in fiecare an promisiuni si sperante... e bine ca avem de luat...

Publicat

Dl Dragulin directorul general al dgf spune ca nu sunt bani pt echipament pana dupa urmatoarea rectificare ;):D sursa  prolex

• Apreciez 1
  • Displace 6
Publicat

Asteptam rectificarea bugetara, unde sa speram ca MAI va primi bani. Dupa aceea o sa vedem daca dl ministru se va tine de cuvant. Oricum a declarat ca daca MAI nu primeste nimic la rectificare isi va depune mandatul de ministru.

Referitor la Prolex, nu mai luati in considerare ce spun unii care sustin Prostia Locala! Prolex-ul nu sustine politistii!

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Ai dreptate Sache. Dacă ar fi să-l credem pe domnul Dragulin rectificarea se face in septembrie.

Modificat de bibicu
Publicat (modificat)

PROLEX-ul dezinformeaza,asa cum a facut-o aproape de fiecare data.Rectificarea va avea loc in luna iulie.

Modificat de alex7474
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Asa stiam si eu ca acum in iulie dar nu am zis nimic ca m-am gandit ca s-a schimbat data :)

Publicat

O intrebare care nu are referire la banii de echipament ci la salariul de luna asta. Aveti informatii daca banii se vor da vineri sau luni, avand in vedere ca 14 pica duminica?

• Moderator
Publicat

Trateaza problema dpdv psihologic si ia in calcul ca banii vor intra luni. Daca vor intra de vineri, o sa ai o bucurie in plus :)

• Apreciez 3
Publicat

Uite pana la urma am sunat la financiar si mi-au zis ca vineri dupa ora 14 intra salariu. Asa sa fie atunci. Ms de raspuns

Publicat

Ar fi bine, ca sambata merg la o nunta! :)

Referitor la norma de echipament, cei de la financiar mi-au spus ca nu stiu nimic, nu li s-a cerut vreo situatie in acest sens si ca asteapta rectificarea bugetara, rectificare ce ar trebui sa se intample la sfarsitul lunii iulie.

Publicat

Rectificarea asta bugetara daca se va face , se va intimpla dupa ce reprezentantii F.M.I care vin in Romania spre sfirsitul lui iulie , vor discuta cu cei de la guvern . Abia apoi in functie de intelegerile puse la cale se vor reimpartii ceva bani , daca exista sau daca se vrea ca ei sa se auda ca exista . Problema este ce va primii fiecare , daca va primii ceva  si pentru ce anume . :hmmmt:

Publicat (modificat)

Dar, dl. Stroe a promis ca se va "bate" ca MAI sa primeasca bani. In plus, a mai declarat ca vom primi o parte din banii pentru echipament, dupa aceasta rectificare, daca nu isi va depune mandatul de ministru.

Modificat de Sache
  • Moderator
Publicat

Dacă a avut aceea opinie prin care s-a opus trecerii op-ului şi a rutierei al primării, tare îmi e teamă să nu îi poarte sâmbetele Dragnea şi să-l vedem remaniat ...

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.