Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Propun sa discutam in acest topic pe tema banilor aferenti pentru drepturile de echipament pe 2014!

Publicat

De luna viitoare o sa dea norma pe 2014 in rate? Mai stiti ceva de lucrul asta?

Publicat

Rabdare mai intai sa puna un ministru la interne ,cu toate ca  e posibil ca Oprea sa ne faca inca o surpriza si sa dispuna virarea sumelor pe 2014  in rate incepand din aprilie dupa cum spunea Radu Stroe ca avea intentia sa faca.

Publicat

Nu poate sa dispuna Oprea nicio virare a niciunei sume... Mai intai trebuie sa se modifice "Ordinul M.A.I. nr. 236/2009 privind aprobarea Regulamentului pentru compunerea şi portul uniformelor de poliţie, precum şi a Regulilor pentru aplicarea normelor privind echiparea poliţiştilor". :emo-yessir:

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Nu poate sa dispuna Oprea nicio virare a niciunei sume... Mai intai trebuie sa se modifice "Ordinul M.A.I. nr. 236/2009 privind aprobarea Regulamentului pentru compunerea şi portul uniformelor de poliţie, precum şi a Regulilor pentru aplicarea normelor privind echiparea poliţiştilor". :emo-yessir:

Asta mi-au comunicat si mie cei de la echipament. Ca nu prea vad ei cum ar putea vira lunar cota parte din norma de echipament intrucat noi suntem incadrati anual la " echipament pentru completarea tinutei + diferenta in bani". 

Uniii colegi ziceau "pai S.R.I.-stii iau lunar", corect, dar ei sunt incadrati la "doar bani".

Modificat de Ramtha
  • Apreciez 2
Publicat

Mda noi numai la banii pe 2014 speram, ceea ce ne fac nu este just, ideea este ca luna asta knd am primit banii trebuiau sa fie cei din 2014 si nu 2013, dar cred k ar trebui sa cerem si dobanda la ei, asa ar fi corect dr de traim in Romania frate nu are rost sa ne comparam cu alte tari!!!!!!!    SPERANTA TUTUROR VA DORESC!!!!.........

.......

PS: LA CEVA MAI BUN!!!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Daca e nevoie se rectifica imediat ordinul. Unde suntem? In Romania? Cand au nevoie de noi nu se discuta. Dupa mai taie din statul de organizare. Se stie!

Publicat (modificat)

norma de echipament pe 2013 a fost indexata , asa se procedeaza daca nu se reuseste sa o achite in cursul anului.Un consilier juridic din MAI mi-a spus ca pe 2014 se va da 50% prin aprilie si 50% in octombrie , iar in vara diferenta la norma de hrana.Nu stiiu de unde a scoso si pe asta cu norma de hrana.

Modificat de malek
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Pai eu cred ca a zis tot ce trebuia pentru un zvon bine intocmit..!!  :)  :emo-yessir:

Publicat

asta cu norma de hrana chiar astazi am auzit-o si eu la serviciu, ziceau unii ca s-ar da zilele astea pana la sfarsitul saptamanii viitoare, in jur de 400 de lei

Poate voi stiti mai multe, nu stiu daca este ceva sigur sau un zvon lansat de unu sau de altul

itpf tm

Publicat

Oprea este ministru de interne interimar, care poate asigura interimatul maxim 45 zile, aproximativ pana pe 10 martie.

Apoi, dupa numirea unui ministru, idei noi...

Publicat (modificat)

Da ,da....oameni noi...idei noi...angajamente noi... scuze..da' noi tot fara bani o sa ramanem....nu se prea zareste speranta sa-i primim....

Modificat de alex7474
Publicat (modificat)

Noul ministru care a primit aviz favorabil este Gabriel Oprea. Poate vedem si noi banii de haine pe 2014 la timp.

A si declarat domnul Oprea in aceasta dimineata ca isi doreste mai multi bani pentru achitarea drepturilor politistilor.

Modificat de bibicu
Publicat

Cu bune cu rele,daca promisiunile vor fi urmate de fapte,cinste lui...daca nu...sa fie sanatos pana la urmatoarea "reevaluare".

Publicat

si la ipj db se vehiculeaza ca luna asta primim o diferenta la norma de hrana.......ma gandesc ca nu iese fum fara foc.

Publicat

am auzit si eu un zvon de o anumita suma de bani reprezentand o diferenta la norma de hrana...imi e si groaza sa spun ce suma s-a vehiculat ......

Publicat

am auzit si eu un zvon de o anumita suma de bani reprezentand o diferenta la norma de hrana...imi e si groaza sa spun ce suma s-a vehiculat ......

Vai! Nu fi rea! Spune-ne suma! Ca presimt ca o sa am de scris tz zerouri dupa cifra in declaratia de avere si ca o sa pot sa-mi fac rezervare ptr.un Ferarri.....

In fine , glumim dar ce s-ar inyampla daca ....limea ar avea venituri bune? S-ar duce dreaq ordinea instaurata!

Suntem buni numai pentru mituit electoral in avans si uite asa suntem constinciosi in a-i aduce pe rand pe toti cei care "vibreaza" la doleantele noastre....

In alta ordine: pe surse de la finante(MF) se aude ca nimeni nu ia in calcul banii de haine bagati in salariu....

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.