Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

din pacate ai dreptate....asta este.....poate data viitoare

Publicat

Stimati colegi. Ma asteptam ca reprezentantii MAI sau liderii organizatiilor sindicale in cursul lunii aprilie 2013 sa dea un raspuns, indiferent care ar fi fost acela, cu privire la acordarea restantei la norma de hrana. Aici se vede indiferenta cu care suntem tratati.

Publicat (modificat)

In ce priveste organizatiile sindicale , nu mai sperati la ajutor aiurea . Fuge lumea pe capete din toate . Acolo ramin cei cu probleme sau cei care spera sa faca probleme si trebuie sa-i descurce cineva . Exista si un procent de oameni seriosi care activeaza ca membrii inca dar , fac fata cu greu la ceilalti. Iar propunerile sindicale care se fac sunt  intr-un anumit procent reale , restul este gargara pentru nestiutori sau pentru interesul prieteniilor . Daca ati fost atenti , sumele restante s-au acordat cind au fost promise , la sarbatori si cind au existat banii necesari , bani care depind de cei de la finante . In nici un caz nu a fost meritul asa zisilor lideri sindicali . Eu de aceea m-am si retras din sindicat deoarece nu i-am remarcat valoarea . Poate au valoare pentru cei care nu stiu sa desluseasca finalul . :hmmmt: Cred ca este de prisos sa scriu ca toata lumea isi doreste banii si erau buni de sarbatori . Asa a fost sa fie . Inseamna ca cei de la finante au zis nu .  :(

Modificat de Daniel
  • Apreciez 2
  • Displace 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

prolexul a postat un raspuns al sefului Directie ...nu avem, nu va dam... si e clar  - nu sunt datori cu nimic. Motivul, hotararea guvernului cu privire la reintregirea lefii nu prevede nimic expres in acest sens. Iar s-au scos, deci pofta in cui stimati colegi.

• Membru
Publicat

Corect!Au avut ei grija sa faca o lege astfel incat sa nu iasa in pierdere.

Publicat

Nu se da nimic pentru ca legal nu exista nicio diferenta. Poate doar moral, asa ca sa ne vedem de treaba in continuare.

Raspunsul dat Prolex-ului este elocvent pentru cat de mult insemnam noi pentru guvernantii care au omis cu buna stiinta sa reintregeasca si norma de hrana.

Daca aveam si noi sindicate s-ar fi sesizat imediat aceasta "omisiune".

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

MAI referitor la norma de hrana,,Urmare a sesizarilor primite de la membrii de sindicat cu privire la o diferenta la norma de hrana, directorul general al Directiei Generale Financiare din MAI ne-a comunicat in data de 15.05.2013  faptul ca, urmare a reducerilor salariale, norma de hrana a fost diminuata cu suma de 1 leu/zi. Actele normative care au prevazut cresterea salariului pana la valoare de dinainte de reducerile din 2010, nu au reglementat si situatia normei de hrana, drept pentru care MAI nu are de plata nicio restanta la norma de hrana a politistilor.''(sursa prolex)...e clara nu, batem apa-n piua aici!!!

Modificat de cernegura
Publicat (modificat)

MAI referitor la norma de hrana,,Urmare a sesizarilor primite de la membrii de sindicat cu privire la o diferenta la norma de hrana, directorul general al Directiei Generale Financiare din MAI ne-a comunicat in data de 15.05.2013  faptul ca, urmare a reducerilor salariale, norma de hrana a fost diminuata cu suma de 1 leu/zi. Actele normative care au prevazut cresterea salariului pana la valoare de dinainte de reducerile din 2010, nu au reglementat si situatia normei de hrana, drept pentru care MAI nu are de plata nicio restanta la norma de hrana a politistilor.''(sursa prolex)...e clara nu, batem apa-n piua aici!!!

Acum sa nu credeti ca eu nu as dori sa se dea, ca si eu as vrea sa mai scot vantul din buzunari, dar sa nu ne mai facem sperante false nu de alta incepem sa salivam pe aici pe tastatura... :))

Modificat de cernegura
Publicat

si cu asta se multumesc sindicatele? nu trebuie un raspuns? cum se poate asa ceva? de ce norma de hrana nu a fost recuperata? este corect?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Ne mai arunca astia ceva la rectificare? Ma refer la norma de echipare. Domn ministru a promis macar 50%.

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Pe intrapol a fost postat ieri un raspuns deosebit de interesant trimis SNPPC de catre Ministerul Apararii Nationale referitor la nirma de hrana.Rog pareri din partea celor care au citit.In baza  acestui raspuns  eu am inteles ca norma de hrana o stabileste MAPN impreuna cu alte institutii insa orice modifcari survin nu pot fi puse in aplicare din cauza acelei prevederi infecte care stipuleaza " nu poate depasi valoare din luna iunie 2010.".Se mai prevede ca personalul care primeste norma de hrana in natura beneficiaza de marirea prevazuta de un ordin din 2012 parca ( adica marita) iar cei care o primesc in bani o primesc in baza legii salarizarii personalului bugetar adica oricat de mare ar fi ea noi nu trebuie sa luam mai mult decat luam in iunie 2010.Interesant!!!!

Aha, inca ceva, mai scrie ca un ordin care stabilea valoarea normei in 2012 sau 2013 emis de MAPN a fost restituit de MAI care a invocat unele recomandari ale Curtii de Conturi.E intersant!

• 7 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Prin alte topicuri, unii colegi vorbesc de o restanta de la norma de hrana, in valoare de aproximativ 1000 ron. Putem continua discutia aici? Totusi exista un topic dedicat cu restanta la norma de hrana ;)

• Apreciez 3
Publicat

La noi (IPJ Neamt) nu se aude nimic despre nicio restanta! Iar dintre colegii pe care i-am intrebat...nimeni nu pare sa stie nimic...motiv pentru care sunt sceptic! Sper sa ma insel...

Publicat

Pai si colegii nostrii care tot bateau toba de unde au scos aceasta restanta?

Publicat

Nu mai ma incred in colegii de la echipament, logistic sau financiar in ceea ce priveste declaratiile lor.

Cand s-au achitat restantele la echipament pe 2013, mi-au spus ca nu stiu nimic insa statele de plata erau deja intocmite.

Nu stiu de unde atata frica ... sa nu rasufle vreo informatie ... 

Inca o data sunt scarbit de modalitatea in care ne ajutam intre noi, sau lipsa ajutorului mai bine spus. 

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.