Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Arkane comparatia cu comunitari - politie nu e potrivita, pentru ca ambele pistoale functioneaza, pe cand comunitarii nu.

Modificat de bozo
  • Apreciez 5
  • Displace 1
Publicat

era un personaj in video clip care era suparat rau pe pistol.Asa o trebui lovit un pistol ?Ma intreb si eu!

Publicat (modificat)

Poate era fan glock si l-au deranjat si pe el comparatiile.. :)))

Acum in modul serios, ce am vazut este un automatism format prin antrenament, dar, fara logica.

Ceea ce facea el, este in mod normal o procedura pentru rezolvarea incidentelor.Dar, si aici exista un dar, o aplica in mod mecanic si la terminarea incarcatorului ...

Din acest motiv am zis de automatismul format fara logica...

Daca baiatul este pe forum il rog sa ma contrazica.

Modificat de arcan
  • Moderator
Publicat

Are ceva ticuri, probabil niște floricele sau artificii ce crede că-l fac să pară mai profi. :D

Întradevăr, automatismele sunt bune, sunt benefice, dar cele care sunt utile ...

Publicat

Cred ca ai exprimat foarte bine ce doream eu sa spun cu automatismele. La el sunt ticuri. Si nu le vad prea bune sau profi.Un practicant de airsoft poate ramane impresionat de ele, dar mie unu, nu imi spun absolut nimic bun.

• Apreciez 2
  • 5 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

CARACAL F and C PISTOL SAFETY WARNING & RECALL NOTICE

Caracal a emis un avertisment și o notificare prin care recheamă unele modele de pistoale din seria C și F.

Caracal SUA s-a sesizat că există riscul declanşării unui foc accidental la un număr limitat de pistoale Caracal F și C, care ar putea, să execute un foc atunci când sunt aruncate pe o suprafață dură şi există cartuş pe ţeavă.

Deși reprezentanţa Caracal Statele Unite ale Americii nu a primit sau sesizat existenţa unor astfel de incidente la vreun client, a iniţiat această rechemare voluntară pentru a proteja siguranța clienților săi, tocmai datorită posibilității apariţiei unei astfel de descărcări accidentale a pistoalelor.

Cele mai afectate pistoale Caracal au numere de serie care încep cu B, C, F, L, sau M. Dacă numărul pistolul de serie incepe cu una dintre aceste litere, proprietarii sunt rugaţi să contacteze reprezebtanţii producătorului.

Numai pistoale Caracal F și C cu seriile de mai sus sunt afectate de această rechemare.

Caracal va înlocui întreg sistemul de percutare, complet gratuit.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita www.caracal-usa.com

post-2-0-16145800-1351071167_thumb.png

• Apreciez 1
Publicat

asta in state, pentru ca in romania, va mai curge apa pe dunare pana se va demara o asemenea campanie.

in state si la glock 19 gen 4 exista o campanie de rechemare prin care se inlocuieste arcul recuperator iar in romania nu se stie nimic.

• 10 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Se pare că problemele celor de la Caracal sunt din ce în ce mai mari şi serioase.

Acum retrag absolut toate pistoalele pe care le-au vândut. Şi atenţie, nu le retrag pentru o reparaţie, ci le retrag de tot, urmând ca cei ce au cumpărat un astfel de pistol să primească banii înapoi sau vouchere/cupoane valorice.  :shock:

Ăsta e comunicatul oficial:

Caracal is now issuing this recall of all Model C pistols in all markets, following the completion of a full investigation. Caracal is initiating this voluntary recall of Model C pistols because the safety of its customers is paramount.

This recall affects all Model C pistols, including but not limited to those with serial numbers which start with the following letters: HM, AA, AD, AG, CA, CB, CC, CD, CE, CF, CG, CH, CI, CJ, CK, CL, CM, CN, CP, CR and CS.

If you own or have access to a Caracal Model C pistol, PLEASE DO NOT LOAD OR FIRE YOUR PISTOL. Please contact Caracal customer care immediately to arrange to have your Model C pistol returned. Caracal will provide you with a full refund of the purchase price of your Caracal Model C pistol or vouchers for other Caracal products. Unfortunately, the potential safety issues cannot be addressed through a repair of the Model C pistol and all Model C pistol’s must be returned for refund.

Step 1 –Please contact customer care in accordance with the below details and provide your name, address, telephone number and details of your purchase.

For USA Customers

Contact us at +205-655-7050 or info@caracal-usa.com

For International Customers

Additional numbers will be published shortly; however please contact us on recall@caracal.ae in the interim.

If you have sold or transferred your Caracal Model C pistol to any other person, we ask you to please contact us in any event and provide us with the name and contact information for the person to whom you sold any Model C Pistol so that we may also notify that person of this recall.

Step 2 – Customer care will contact you to arrange for a refund in accordance with the above. We apologize for any inconvenience that this may cause and thank you for your patience and cooperation.

Thank you. Caracal International LLC

Publicat

Arkane comparatia cu comunitari - politie nu e potrivita, pentru ca ambele pistoale functioneaza, pe cand comunitarii nu.

Se pare ca era totusi potrivita...Glock-ul functioneaza pe cand Caracalul...nu...

• Apreciez 4
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Tot e diferenta mare, pe comunitari nu ii retrage nimeni...

Din nefericire... :(

Modificat de arcan
  • Apreciez 1
  • 4 luni mai târziu...
Publicat

Buna seara!

Sunt un posesor nefericit de Caracal C  si as dori sa intru in contact cu alti detinatori de astfel de pistoale pentru a vedea ce este de facut cu cei de la MLD guns (importatorii din romania ) care de 5 luni ma plimba cu vorba in ceea ce priveste modalitatea de retragere a acestor modele.  florin_petre37@yahoo.com este adresa mea de maill.

O seara buna!

• 2 luni mai târziu...
Publicat

Am vazut si eu informatia fabricantului referitoare la retragerea modelelor cu o anumita serie si solicitarea de a nu se mai trage cu ele putand creea pericol mare pentru utilizator. Ar trebui ca furnizorii de Caracal din tara (in Bucuresti stiu ca este MLD Guns vinde Caracal) sa tina cont de precizarea fabricantului si sa actioneze in consecinta. Vorbiti aci cu Dl. Dan Marin si sigur va va ajuta in solutionarea problemelor.

Personal mi-a placut foarte mult ergonomicitatea si compactitatea pistolului Caracal pe care l-am proboat doar in magazin. Din fericire nu am tras cu el niciodata.

Eu am un CZ 75 Tactical Sport in calibru 9x19 mm si un Glock 35 in calibrul .40S&W.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.