Jump to content
POLITISTI.ro

Ajutor interactiune politia romana

Postare recomandată

Publicat

Salut! V-as ruga să vă dați cu parerea legat de aceasta situatie, astazi pe la ora 12 pe calea vacaresti, am trecut de o intersectie cu masina si am observat girofarul cu semnalele acustice ale politiei, ma uitam constant in oglinzi pentru că nu stiam de unde vine si am vrut sa-i fac loc, trec de intersectie si girofarul tot se aude in spate, eram pe banda a 2 a cu 50 km/h si politia era in spatele meu asa ca ma bag pe prima banda ca sa-l las sa treaca, politistii cu masina ajung fata in fata cu mine si se uita amandoi la mine de parca cine stie ce am facut si sunt un criminal, eu eram confuz ca nu știam ce se întâmplă, mai ales ca nu făcusem nimic, unul din politisti a vorbit pe statie ceva(nu stiu daca la difuzor sa mi comunice ceva sau pe statia lui) și dupa am zis să-i las sa treacă că poate nu le permit să-și execute misiunea, am pus avarile si am incetinit pana pe la 15-20 km/h si politistii s-au pus in fata mea, ulterior facand un viraj la dreapta si au continuat pe o straduta adiacenta.

Toata chestia asta s-a desfasurat in vreo 7-8 secunde și sincer eram putin ca*at pe mine ca nu stiam daca am facut eu ceva gresit sau doar se deplasează politistii in misiune, pe moment nu m-am gandit, dar mi-a trecut dupa gandul ca poate voiau sa ma traga pe dreapta(din nou, revin, nu stiu de ce ar fi facut o) si că nu m am oprit la semnalele acustice, in cazul asta, la ce sa ma astept ? ma gandesc ca cel mai probabil o sa vina ceva prin posta, ori amenda, ori poate predarea permisului, nici eu nu stiu, pe moment nu am luat în considerare ca vor sa ma traga pe dreapta si acum mă iau puțin emotiile pentru ca nu stiu la ce sa ma astept, aveti vreo idee ce se poate intampla? 

• Moderator
Publicat

Nu avem de ude să știm ce va urma, este posibil și să primești o sancțiune ulterior, legislația permite. 
Sfatul meu este să recitești legislația, pentru că în situația descrisă aveai obligația să oprești pe partea dreaptă. Când se apropie o autospeciala de poliție cu semnale luminoase și acustice în funcțiune, legea te obligă să oprești, nu e suficient să să eliberezi calea.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.