Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Constatarea amiabila inlocuieste autorizatia de reparatie?


Marius1123
 Share

Question

Buna ziua,

Am o intrebare simpla: Constatarea amiabila inlocuieste autorizatia de reparatie in cazul in care este intocmita si semnata de ambele parti? Pot circula cu autovehiculul pana la service (250 km)?

Edited by CITADELA
Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Autorizația de reparație eliberată de poliția rutieră este echivalenta cu "documentul de introducere în reparație" eliberat de către firma de asigurări. Acesta se eliberează ca urmare a prezentării dumneavoastră la sediul acestora, cu constatarea amiabila de accident semnată de ambii conducători auto și că urmare a vizualizării avariilor de către inspectorului de daune.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Bun am inteles! Constatarea amiabila ma poate scuti de o amenda in cazul in care sunt oprit pe politie? Mentionez ca nu am fost la firma de asigurari, doar am intocmit-o cu celalalt sofer. De asemenea nu au fost depasite cele 30 de zile de la producerea accidentului.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Salut! In urma cu 2 zile am avut buna plăcere de a intra intr-o mașina, cu toate astea șoferul vătămat a fost înțelegător și am făcut amiabila. Întrebarea mea este dacă pot conduce mașina mea cu constatarea amiabila sau trebuie sa merg sa-mi scot autorizația de la poliție? Ca eu am întrebat și cei de la service mi-au spus ca nu...acum nu știu sigur ce sa fac. Mersi fain! 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Membru

Da...poti merge liniștit daca ai completat formularul de constatare amiabila, corect și este semnat atat de tine, cât și de celalalt conducător auto și au rezultat doar pagube materiale. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.