Jump to content
POLITISTI.ro

Mutarea poliţiştilor - procedura mutării poliţistului

Postare recomandată

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Stie careva cand va fi investit in functie noul Director General al Politiei Municipiului Bucuresti (pentru cei care vor sa plece din Bucuresti)?

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

In primul rand as dori sa va salut pe toti intrucat sunt nou pe acest forum.In al doilea rand as dori sa va intreb daca cineva dintre d-voastra stie ceva despre posibilitatea de a ma transfera acum de la o arma la alta in cadrul MAI ?

Mentionez ca sunt agent operativ in cadrul Politiei de Frontiera Iasi din anul 2010.As dori sa stiu care ar fi sansele sa ma transfer in cadrul IPJ Iasi.Va multumesc anticipat pentru ajutor !

Publicat

sanse ar fi mai multe fata de anul trecut.. acum nu mai ai nevoie de semnatura sefului ITPF pentru a te muta... intereseaza-te la IJP daca sunt locuri vacante si daca nu e vreo disp a ministrului care te impiedica sa te muti...

• Membru
Publicat (modificat)

Scz!

Modificat de coosstti
Publicat (modificat)

Bogzy888 daca nu stii macar taci nu bate campii!

Bestcop in primul rand tu nu esti la o alta arma, tu esti politist!

Sansele sunt foarte mici deoarece chiar daca seful IPJ Iasi te-ar primi, ma indoiesc ca iti va semnna raportul inainte de a primi confirmarea de la IPTF, cei de la frontiera nu iti vor da drumul.

S-ar putea sa ramana, cel mai probabil, fara functia pe care o ocupi in prezent!

Dar daca in viata nu incerci nu ai cum sa reusesti!

Intocmeste un raport de mutare si daca ai semnaturile prin care sefii de la frontiera sunt de acord cu mutarea ta in cadrul IPJ Iasi sansele iti vor creste destul de mult.

Iti doresc mult noroc!

Modificat de Elvis
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Buna ziua! In primul rand vreau sa multumesc celor care vor citii aceste randuri si poate vor avea bunavointa sa imi raspunda. Sunt absolvent 2014, sunt inca sub tutela...vreau sa ma mut de la ipj-ul unde sunt angajat si nu stiu daca e o idee buna sa incep cu rapoarte dupa doua luni jumatate dar situatia in care ma aflu e destul de delicata. Motivele sunt destul de intemeiate, sunt casatorit, sotia e inca in facultate in plus are sub tutela o matusa bolnava de alzheimer iar eu sunt singurul sprijin care il are de asemenea am unul din parinti grav bolnav si fara loc de munca. Ce pot sa fac?

Publicat

Sa faci raport si sa-ti incerci norocul. Pana cand se rezolva, o sa termini si cu tutela :good:

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Iar ca o completare la ce a spus drAGO5, în raport e bine să menţionezi cât mai detaliat situaţia în care te aflii.

• Membru
Publicat

Și să nu uiți să anexezi copii după documentele pe care le ai la dispoziție, care să ateste cele afirmate de tine ! :emo-yessir:

Publicat

Multumesc pentru raspunsurile date. Ma gandeam ca poate nu are rost sa incep cu rapoartele, ma gandeam ca poate imi pun paie in cap, cum se zice. O sa anexez copii la toate actele. Multumesc!

• Moderator
Publicat

Ştii cum se spune? Copilul care nu plânge, nu-i dă mă-sa ţâţă!

Având în vedere situaţia ta, dacă e reală, atunci se încadrează lejer ca fiind un caz deosebit, excepţional şi cred că există acoperire în ordine, dispoziţii sau proceduri, important este să găseşti înţelegere.

Publicat

Asta e situatia reala din pacate. Exista ceva cadru legal.. ordine, dispoziţii sau proceduri cum ai zis unde pot sa citesc sa ma leg in rapoarte si de chestia asta? Sun mai nou pe forum si nu am apucat sa citesc tot. Multumesc!

Publicat

Nu exista dispozitii legale care sa-ti rezolve situatia.

Insa din punct de vedere moral ai tot dreptul sa soliciti mutarea in localitataea de domiciliu.

Din punctul meu de vedere, asa vad eu lucrurile , esti un caz social si ar trebui sa ai prioritate.

Din pacate in ultimii ani in functii de conducere ajung nepolitisti sau oameni fara inima.

Daca nu sunt indiscret ....unde lucrezi si unde vrei sa pleci? 

Publicat

De la Bc la Dj doar la 400 si ceva de km distanta. Nu e nici o problema. Iti multumesc pentru ajutor.

Publicat

Da un mesaj pe privat și îți dau numărul meu de telefon,nu este greu,și te învăț ce să faci.

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Stai linistit robertmnw, eu sunt de la Bihor si am o situatie similara tie, ~600 km departare si incerc de un an jumate sa ma mut, dar pana in prezent nu am reusit nimic. Ai de a face cu un Inspector Sef foarte dificil, vorba lui Elvis de mai sus ...

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

De unde incerci sa te muti din Bacau? Eu mi-am strans toate actele dupca care sa fac copii si saptamana asta bag primul raport... Sincer nu am de gand sa astept atat pentru ca de aici nu imi pot ajuta familia nici financiar si fizic sa fiu aproape de ei, renunt si gasesc ceva de munca acasa. E simplu. Daca vrei trimite-mi si mie numarul tau de telefon si incercam sa ne ajutam reciproc. O zi buna!

Publicat

Nu am gasit cum sa editez mesajul anterior, scuzati dublul post! Am citit pe forum ca e mai bine sa iei raport de mutare de la MRU de la ipj unde lucrezi, exista un model anume, pana la urma un raport e un raport plus ca e individual dupa problemele fiecaruia. De asemenea am citit ca e mai bine daca am semnatura inspectorului sef de la ipj-ul unde vreau sa ma mut, conteaza asta atat de mult, ma gandesc ca indiferent ca am sau nu aprobarea lui tot de inspectorul sef de aici depinde. 

Publicat

Vin si eu cu o problema de mutare!

Promotie 2012 Academia de Politie, incadrat la 400 km de Bucuresti...

Aplicare :Casatorit anul acesta, am solicitat domnului Inspecctor General de la Frontiera mutarea pe o functie vacanta din Bucuresti!

Raspuns :NU!

Aplicare :Ca o contra, solicit mutarea la 50 de km de Bucuresti tot pentru reintregirea familiei!

Raspuns : inspectorul general e de acord, cei unde merg ma primesc si semneaza raportul! Pasul urmator merge sa cer aprobarea de unde plec..

Raspuns : NU ca asa are el chef (nu glumesc, asta a fost raspunsul primit! Sunt curios in scris ce motiveaza!)

Ce mai recomandati? Adica, ce sa incerc?Ar fi de bun augur o audienta la DRU de la MAI?

Publicat

Of of mai bine mergi in audienta la secretarul de partid decat la zefemistii si dumnezeii din mai, igpr, ipj, etc.Pt ca ultimii nu mai au nicio farama de respect sau bunacredinta.Oricum succes !

Publicat

Mda...deficit de personal nu poate sa zica din moment ce suntem 4 ofiteri unde nu ar trebui sa fie mai mult de 2...la noi e surplus, ne calcam pe coada la serviciu:))

Mi-am facut o programare la DGMRU sa vedem ce mai zic!

Mult succes tuturor!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.