Jump to content
POLITISTI.ro

Mutarea poliţiştilor - procedura mutării poliţistului

Postare recomandată

Publicat

pun si eu o intrebare ..deci m-am mutat in interesul serviciului la un alt IPJ din alt judet ....beneficiez sau nu de prima de instalare?daca da ce hartii tre sa depun la financiar ...nu de alta dar azi mi-a spus unu de acolo ca trebuie sa imi fac domiciliul in judetul respectiv...asa ceva chiar nu am mai auzit pana acum 

Publicat

@domnisoara. Asa au procedat si colegi de-ai mei la reorganizare. Pentru a beneficia de indemnizatia de instalare trebuie sa ai domiciliul in judet. La noi si-au facut domiciliile in comunele arondate de Sectie. Am mai auzit si faptul ca e un termen de 3 ani in care poti beneficia de indemnizatia de instalare, insa nu pot argumenta cu vreun articol, ceva. Poate in 360 gasesti. 

Publicat (modificat)

Ionutzzz92 nu cred ca o sa vrea seful sa-ti schimbe tutorele.

Ai rabdare pana se termina tutela si pe urma poti solicita mutarea la alt post din sectia rurala unde lucrezi.

Domnisoara daca nu ai domciliul in localitatea unde ai fost mutata in interesul serviciului imi este greu sa cred ca o sa primesti indemnizatia de mutarea, prima de instalare sau cum s-o mai numi ea.

Modificat de Elvis
Publicat

pun si eu o intrebare ..deci m-am mutat in interesul serviciului la un alt IPJ din alt judet

am si eu o intrebare... cum ai reusit sa te muti avand in vedere ca sunt sistare mutarile?

la mine la ipj multi sunt tinuti pe loc tocmai din cauza asta

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Eu tot urmaresc Intrapolul si nu am vazut nimic. In ce zi e postata? Ma gandesc ca la sectia DMRU.

Publicat

Ma tata intra pe intrapol si scrie sistare in bara serc si apoi apare o adresa din 01-11-2013 referitor la mutari.

E un paragraf unde scrie ca mutarile pica in sarcina sefilor de servicii sau unitati interesati..etc e simplu.....

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Salut, imi cer scuze pentru deranj,sunt novice in sistem si am o nelamurire, insa nu prea am incredere in spusele „colegilor” mei mai invarsta pentru ca unii nu cunosc acest amanunt sau altii nu vor sa ma „ajute”. Vreau sa ma mut la postul de politie vecin (arondat la aceeasi sectie de politie rurala la care este si postul la care imi desfasor activitatea in prezent)insa locul pe care mi-l doream s-a scos la concurs. Daca fac raport sa particip la concurs si ocup locul respectiv, mi se vor da banii pentru chirie? Multumesc.

Publicat

Nu vreau sa te induc in eroare dar din ce am auzit de la unii colegi de pe forum, daca te muti la cerere, prin raport, nu mai primesti bani de chirie fiindca se presupune ca tu ai locuinta in localitatea/comuna respectiva.

Pentru a putea beneficia de banii de chirie trebuie sa fii mutat in interes de serviciu.

Deasemenea nici de decontarile pentru transport nu vei avea parte.

Publicat

Daca ocupi locul prin concurs ai dreptul la chirie.

Insa imi este greu sa cred ca postul de ajutor va fi scos la concurs.

Ai grija sa nu te pacaleasca.

Publicat

am si eu o nelamurire..doresc sa-mi suspend raportul de serviciu pentru o perioada de timp..pentru a pleca in alta tara din motive personale.Conform sectiunii a 3-a  privind Suspendarea raporturilor de serviciu, suspendarea la initiativa politistului, art 76, lit.d)pentru efectuarea concediului fara plata, pe o perioada de la 1 luna la maxim 1 an de zile, cu prelungire pana la doi ani in anumite conditii.Exista posibilitatea de a nu mi se aproba acest lucru?

Publicat

de ce sa nu mi se aprobe?

inteleg ca e vorba de sefi,,,de raport aprobat...insa e un drept legal..

• Moderator
Publicat

Este un drept legal de care poţi beneficia numai dacă şeful este de acord. Iar în practică s-a împământenit aşa un obicei ca astfel de solicitări să fie respinse şi numai în situaţii cu totul şi cu totul extraordinare să se aprobe. E bine să nu-ţi pui prea multe speranţe într-o astfel de soluţie.

• Moderator
Publicat

Înţelege ce vrei, aici nu primeşti răspunsuri sau justificări ori soluţii de la şefi, ci nişte colegi îţi spun ceea ce ştiu sau au auzit că se practică. Asta nu înseamnă că nu trebuie să încerci. Mergi la şeful inspectoratului în audienţă şi întrebă-l, redacteză un raport şi înaintează-l. Dar e bine să ştii cam ce se practică, doar atât ţi s-a spus aici. 

Publicat

Au fost aprobate doar cazuri medicale, unde s-a facut dovada cu acte  ca trebuie urmat un tratament in strainatate.

Publicat

e vreo diferenta intre a-ti lua concediu fara plata si a suspenda raporturile de activitate..nu e una si aceeasi?

Publicat (modificat)

Pai nu este normal sa iti intrerupi raporturile de serviciu daca ordonatorul tertiar de credite nu te mai plateste?

Modificat de Elvis
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

De curand m am casatorit iar sotia este din comuna unde imi desfasor activitatea, socri mei, cumetri, nasi etc.....imi desfasor activitatea de 9 ani in aceasta comuna iar de curand, mi am facut raport sa ma mut la un alt post avand in vedere ca in ultima perioada au aparut reclamati precum ca nu imi mai fac treaba din cauza rudelor insa nu mi s a aprobat si totusi vreau sa ma mut.....ce as putea face?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.