Am următoarea speță și aș aprecia foarte mult ajutorul vostru.
În data de 23-Oct-15 am produs un accident rutier soldat cu o victimă iar eu sunt vinovatul.
Victima nu a avut nicio zi de spitalizare, am vorbit cu ea și nu are nicio pretenție la mine.
Permisul mi-a fost reținut, eu primind o dovadă cu drept de circulație pe o perioadă de 15 zile valabilă până pe 7-Nov-15, încălcând articolul 51 din codul rutier (așa era stipulat în dosarul de la poliție pe care l-am semnat).
în data de 11-Oct am depus actele (copia dovezii și a CI și o cerere) la Parchetul de pe lângă Judecătorie pentru prelungirea dovezii.
1. Care sunt pașii de urmat în continuare? Aștept să fiu sunat de la poliție pentru posibilitate prelungire (am înțeles că hotărârea se trimite de către parchet direct la poliție)?
2. Care este durata medie de soluționare definitivă a acestui tip de caz?
3. Pot urgenta eliberarea prelungirii dovezii de circulație?
4. Este nevoie să mă duc personal la parchet în fiecare zi pentru a afla dacă s-a emis hotărârea prelungirii?
Question
Iuli90
alutare,
Am următoarea speță și aș aprecia foarte mult ajutorul vostru.
În data de 23-Oct-15 am produs un accident rutier soldat cu o victimă iar eu sunt vinovatul.
Victima nu a avut nicio zi de spitalizare, am vorbit cu ea și nu are nicio pretenție la mine.
Permisul mi-a fost reținut, eu primind o dovadă cu drept de circulație pe o perioadă de 15 zile valabilă până pe 7-Nov-15, încălcând articolul 51 din codul rutier (așa era stipulat în dosarul de la poliție pe care l-am semnat).
în data de 11-Oct am depus actele (copia dovezii și a CI și o cerere) la Parchetul de pe lângă Judecătorie pentru prelungirea dovezii.
1. Care sunt pașii de urmat în continuare? Aștept să fiu sunat de la poliție pentru posibilitate prelungire (am înțeles că hotărârea se trimite de către parchet direct la poliție)?
2. Care este durata medie de soluționare definitivă a acestui tip de caz?
3. Pot urgenta eliberarea prelungirii dovezii de circulație?
4. Este nevoie să mă duc personal la parchet în fiecare zi pentru a afla dacă s-a emis hotărârea prelungirii?
Mulțumesc anticipat,
Top Posters For This Question
5
3
2
2
Popular Days
Nov 12
3
Aug 16
2
Mar 1
1
Sep 19
1
Top Posters For This Question
Iuli90 5 posts
Marius 3 posts
raz2c 2 posts
gabidraghici 2 posts
Popular Days
Nov 12 2015
3 posts
Aug 16 2017
2 posts
Mar 1 2020
1 post
Sep 19 2017
1 post
Popular Posts
Iuli90
Revin cu informații, poate mai sunt și altii în situația mea. Actele (copie CI + copie dovadă + cerere scanată) se pot trimite prin e-mail. Ulterior trimiterii, sunați la parchet pentru
Posted Images
33 answers to this question
Recommended Posts