- 0
Prelungire dovada de circulatie - caz penal
-
Similar Content
-
By RoMu06
Buna ziua, pe data de 17 iulie 2019 am examenul auto, proba practica pentru categoria E, intre timp mi.a fost suspendat dreptul de a conduce,pot sustine examenul cu dovada valabila pana pe 23?
-
By Alleycat
Voiam să vă întreb dacă se știe cineva, dacă începând cu 2018, punctul de amendă va rămâne plafonat la 145 de lei, sau va crește la 10% din salariul minim (190 de lei). Vă rog să-mi spuneți dacă s-a plafonat, ce act legislativ prevede acest lucru. Multumesc pentru ajutor.
-
By PetcuAnca
Buna ziua.
Am nevoie pentru vama din Elvetia o dovada a faptului ca autoturismul meu se afla acum pe teritoriul Romaniei. Am primit de la ei o fisa ce trebuie semnata si stampilata de o autoritate competenta in acest sens. Ma puteti ajuta va rog?
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Question
Iuli90 1
alutare,
Am următoarea speță și aș aprecia foarte mult ajutorul vostru.
În data de 23-Oct-15 am produs un accident rutier soldat cu o victimă iar eu sunt vinovatul.
Victima nu a avut nicio zi de spitalizare, am vorbit cu ea și nu are nicio pretenție la mine.
Permisul mi-a fost reținut, eu primind o dovadă cu drept de circulație pe o perioadă de 15 zile valabilă până pe 7-Nov-15, încălcând articolul 51 din codul rutier (așa era stipulat în dosarul de la poliție pe care l-am semnat).
în data de 11-Oct am depus actele (copia dovezii și a CI și o cerere) la Parchetul de pe lângă Judecătorie pentru prelungirea dovezii.
1. Care sunt pașii de urmat în continuare? Aștept să fiu sunat de la poliție pentru posibilitate prelungire (am înțeles că hotărârea se trimite de către parchet direct la poliție)?
2. Care este durata medie de soluționare definitivă a acestui tip de caz?
3. Pot urgenta eliberarea prelungirii dovezii de circulație?
4. Este nevoie să mă duc personal la parchet în fiecare zi pentru a afla dacă s-a emis hotărârea prelungirii?
Mulțumesc anticipat,
31 answers to this question
Recommended Posts