- 0
Accident in sens giratoriu
-
Similar Content
-
- 28 answers
- 4,533 views
-
- 5 answers
- 5,078 views
-
Lovitura din spate cu durere constatata ulterior
By hodorfrancesco,
- accident
- aviatorilor
- (and 3 more)
- 0 answers
- 2,170 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
cost82el
Buna ziua, in urma unei coliziuni intr-un sens giratoriu am fost scos vinovat si nu sunt deacord cu aceasta decizie, va explic ce s-a intamplat si va rog sa imi spuneti daca am castig de cauza.
In aceasta imagine se observa o strada in stanga de pe care vine un microbus, de pe aceasi strada am venit si eu incadranduma pe prima banda, deoarece pe banda 2 nu ma puteam incadra pentru ca trebuia sa trec peste linia continua, se poate observa marcajul cu sageata inainte si la dreapta pentru incadrare in sensul giratoriu, in imaginea 2 de mai jos se vede un polo si scrie numele strazii, eu intentionand sa ma incadrez pe banda stanga pentru a ocoli sensul giratoriu semnalizez stanga cam de unde se vede masina albastra continaundu-mi usor deplasarea uitanduma in oglinda pentru a ma asigura fara a depasii scrisul cu numele strazii, ajungand acolo un autoturism venind de pe banda 2 ma loveste in laterala stanga in dreptul aripei fata. Politistul constatator mi-a spus ca trebuia sa ma incadrez in sensul giratoriu pe banda stanga de la 50 metri de sens, ceea ce nu era posibil in cazul meu pentru ca aveam linie continua, mentionand pe procesul verbal ca nu am respectat marcajele si incadranduma necorespunzator pentru directia mea de mers, intrebarea mea este daca am procedat corect semnalizand si vroind sa schimb banda pentru a ocolii sensul giratoriu. Din imagine se observa ca e linie discontinua presupun ca am procedat corect. Multumesc si astept pareri.
Edited by cost82elLink to comment
13 answers to this question
Recommended Posts