Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0

În cât timp vin rezultatele analizei alcoolemiei?


Adrianiliescu
 Share

Question

Buna ziua! In data de 11.07.2015 am fost surprins conducand un autovehicul sub influienta bauturilor alcoolice!

Etilotestul a aratat o valoare de 0.74 mg/l,dupa care am mers la spital pentru recoltarea probelor biologice de sange!

intrebarea mea : In cat timp voi primi rezultatele analizei alcoolemiei? Astept de 3 luni si n am nici un raspuns! exista un termen limita de solutionare,sau voi sta sa astept pana ce MAI aloca bani pentru plata analizelor? Daca MAI nu aloca bani 5 ani,5 ani voi astepta rezultatele? Va multumesc!

Link to comment
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Moderator

Tu nu vei primi niciun rezultat, doar poliţistul care instrumentează dosarul de cercetare penală le primeşte. Referitor la durată, nu avem de unde să ştim, în funcţie de acordarea sumelor necesare poate să dureze de la o săptămână, lună chiar şi ani, pentru că IML nu comunică rezultatul înainte de a se achita contravaloarea analizelor. Nu există niciun termen în acest sens. Oricum, nu ştiu de ce te grăbeşti pentru că cel mai probabil permisul tău se anulează.

 • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

 • 0

Nu se mai pot plăti!  Știu ca va fi anulat, însă cu cat se soluționează mai repede dosarul, cu atât mai bine!  sa mi pot redobândi permisul! 

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Trebuia sa te gandesti atunci la urmari si sa platesti analiza imediat, ca uite urmarile; si am o banuiala ca o sa mai astepti ceva vreme si pentru ca te-ai ambitionat si zgarcit la o taxa, care nu e cine stie ce, fata de fapta ta, acum tragi ponoasele ca timp, ca pedeapsa inca nu o cunosti!!!! Iti meriti soarta!

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Sorinel ,am specificat faptul ca nu se mai puteau plăti la momentul respectiv ! Diverși indivizi care si dau cu părerea fără a înțelege situația ! Tipic românește ... Sunteți ca niște ' țațe ' 

dati sfaturi ,trebuia ,te ai zgârcit ... Pai la ce sa ma zgârcesc ma nene dacă nu puteam plăti eu personal?! MAI trebuia sa aloce bani pt plata ,am spus clar!Citește si pe urma iti dai cu părerea ! Am intrebat aici in speranța ca a mai fost cineva in situația asta si știe sa mi spună ce si cum ,nu sa ti dai tu cu părerea ce trebuia sa fac sau nu ... 

 • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

 • 0
acum o oră, Adrianiliescu a scris:

ma nene

M.A.I nu trebuie să se grăbească să plătescă pentru toți bețivanii. Pentru ce să-ți recuperezi mai repede permisul? nu poți să bei decât când conduci? Iar despre recuperarea permisului de conducere studiază art.116 din O.U.G nr.195/2002. Și să mai știi  că în Romania speranța este cea mai mare prostituată pentru că toți trăiesc cu ea.

 • Upvote 4
 • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • 0

Rezultatul probabil a fost deja ridicat si se afla la dosarul cauzei . O sa iti fie prezentat inainte de a fi trimis in judecata . In orice caz , nu iti face sperante ca iti vei recupera permisul pentru ca acesta ramane suspendat pana la solutionarea cauzei , iar la alcolemia pe care ai avut-o cel mai probabil iti va fi anulat . Dupa pronuntarea instantei definitiva si irevocabila va incepe sa decurca termenul pronuntat de instanta in care nu ai dreptul de a candida pt obtinerea unui nou permis de conducere , si acest termen varieaza in functie de aprecierea instantei intre 1-5 ani . 

Edited by Orbu
Link to comment
Share on other sites

 • 0

Imi putesti spune si mie unde trebuie platite recalcularea analizelor de sange?

mentionez ca am cerut recalcularea la bucuresti si eu sunt din craiova

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna ziua. In data de 02.06 am fost detectat cu o alcoolemie de 0.44 in aerul expirat, ca urmare am mers la INML pt detectarea alcoomiei in sange. Pe data de 06.07 am platit taxa si inca nu am primit raspuns. Ce demersuri ar trebui sa fac? Multumesc mult

Link to comment
Share on other sites

 • 0
 • Membru

Pai nu prea ai ce sa mai faci... aștepți.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.