Jump to content
POLITISTI.ro

Permis britanic schimbat anulat


Mariussenti

Recommended Posts

Buna , am si eu o intrebare pentru voi , în urma cu ceva timp , mi-am schimbat permisul românesc în permis britanic ,totul frumos , până intr o seara cand am avut un accident micuț, mau dus la secție, mi-au spus că îmi dau 9 puncte sa nu imi suspende permisul , totul frumos , până intr o zi , am primit un plic in care imi zicea (in decurs de 2 ani de la obținerea premiului ai acumulat 6 sau mai multe puncte de penalizare ,imi spus că trebe sa trimit permisu , si ca trebuie sa sustin din nou examenul teoretic si cel practic ) intrebarea mea este , daca pot in Romania sa merg sa spun sa mi se dea cel românesc inapoi , sau trebuie sa fac scoala din nou ? (Ma scuzati daca am greseli de ortografie, m-am grăbit)

Link to comment
  • 1 month later...

Si eu am aceeasi problema si nu gasesc raspuns, apropo permisul tau ca si al meu este anulat nu suspendat, cele suspendate se pot recupera in romania la permise suspendate. 

Link to comment
  • 3 years later...

Am si eu o intrebare   schimbat permisul de conducere  in uk  si am fost oprit in rominia  din diferite motive  si mi sa anulat permisul de conducere   mea trecut termenul de 5 ani  si am fost sa dau sala dar  apAR CU PERMIS  BRITANIC si nu pot da sala ce asi putea face

 

Link to comment
  • Moderator

@apostu12: aceasta problema este de competenta structurilor aflate in subordinea Prefecturilor, care a preluat aceasta problematica de la Politie! Ai incercat sa trimiti o petitie la DRPCIV (drpcviv@mai.gov.ro)? Ti-au raspuns?

Link to comment
  • 2 weeks later...
On 22.10.2021 at 19:58, apostu12 a scris:

da

am   icercat sa eau legatura cu cineva  dar nu stie nimi  nimic am fost   si am intrebat dar toti imi cere  copie de permis rominesc

Și dacă preZinti o copie după permis ! Se poate face ceva 

Link to comment
  • 2 years later...

Buna ziua!

Am avut permis românesc,și am mers în Anglia și l-am înschimbat in permis de Anglia(mi-a trebuit la acte)...mia fost suspendat permisul de conducere pe 60 zile (depășire pe linie continua)pe teritoriul României,eu nu am.sriut că trebuie să fac cere să îl am în țară daca pe dovadă de conducere scria că îl vreau in Romania ,permisul sa trimis în Anglia înainte cu 3 zile sa mi se termine cele 60 zile ,am aflat că îmi era anulat în Anglia că mi sa acumulat cele 6 puncte și mi-a expirat rezidenta așa mi sa spus de acolo .. De la ambasada mi sa zis că pot să obțin permisul românesc că în țară a fost făcut și numai pe teritoriul Anglei îmi este anulat nu și pe teritoriul României?!

Mă puteți ajuta mă rog cu ceva informați cum trebuie sa procedez să îl pot recupera pe cel de Romania sau doar sa fac din nou școală de șoferi?!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.