Membru Andrei Posted September 17, 2020 Membru Share Posted September 17, 2020 Nu există stilul nou... Sunt doar niște adaptări, neaprobate. Eu la "birou" am modelul office de la Viper. Niște mizerii. Nu le recomand la patrulare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru bbooggddaann Posted September 18, 2020 Membru Share Posted September 18, 2020 Eu am modelul "Stryke" de la 5.11. Nu am un alt termen de comparatie in afara de cei pe care i-am purtat de la inspectorat, dar pot sa-ti spun ca sunt foarte comozi, elastici, cu 2 buzunare laterale, culoare la fel ca si cei de la uniforma. Posibil sa gasesti la pret mai mic si calitate la fel daca nu chiar mai buna si de la alte firme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Bogdanel Posted September 20, 2020 Membru Share Posted September 20, 2020 Mă refeream la încălțăminte și nu la obiecte vestimentare. ✌🏽 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted September 20, 2020 Author Moderator Share Posted September 20, 2020 Eu aş lua ceva din gama trekking de la salomon. 😉 Cauţi pentru vară fără goretex iar pentru iarnă să aibă goretex. Găseşti şi modele complet pe negru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Roby Posted December 7, 2020 Membru Share Posted December 7, 2020 Pe net circula deja poze cu vreo câteva articole de uniforma. Unii zic ca nu e forma definitiva și ca noua uniforma va fi totuși diferita Sa speram ca asa e, pt ca asta e sub asteptari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts