- 0
Permis suspendat. Depasire linie continua
-
Similar Content
-
- 28 answers
- 4,782 views
-
- 9 answers
- 10,111 views
-
Accident rutier datorat unui viraj spre stânga şi efectuării unei depăşiri
By SebastianPopovici,
- 3 answers
- 2,106 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
dakes
Buna ziua,
Am si eu o nelamurire si consider ca doar cineva in aceeasi functie cu cel care m-a sanctionat ma poate lamuri.
Aseara indreptandu-ma de la Timisoara catre Deva, in localitatea Faget cu 100m inainte de iesire am efectuat o depasire pe linie discontinua. Inaintea mea se afla un camion care depasea un tir, camionul apucand sa se incadreze pe banda de circulatie corespunzatoare iar eu, neavand loc sa ma incadrez pe banda corespunzatoare deoarece camionul si tirul se aflau la distanta mica unul de celalalt, neputand sa franez si sa incerc sa ma incadrez pe banda deoarece in spatele meu efectua manevra de depasire un alt conducator auto, am considerat ca depasirea primului camion este solutia cea mai sigura pentru toti participantii la trafic(am avut inclusiv vizibilitate din sens opus). Am efectuat si depasirea camionului (numar total de 2 vehicule depasite "camion si tir") doar ca banda continua deja incepuse in momentul in care ma aflam in dreptul camionului. Din din statia de carburant iesise un autovehicul de politie rutiera care a vazut manevrele pe linie discontinua si continua, m-au oprit si m-au sanctionat cu 360 lei amenda + 30 zile permisul suspendat.
I-am reprodus domnului agent exact ceea ce v-am detaliat mai sus, dar nu a inteles. Mi-a inmanat procesul verbal in care el, cu mana lui a scris la sectiunea alte mentiuni "Am depasit deoarece am constatat ca nu am loc sa intru pe banda".
Am semnat procesul verbal pentru a evita alte divergente, sau alte fapte nesavarsite si ma foarte grabea.
Intrebarea mea este, daca voi face contestatie in instanta credeti ca am vreo sansa sa imi obtin permisul inapoi?
Ideea e ca am nevoie de el pentru locul de munca, altfel nu m-as fi stresat asa tare. Si pe langa toate acestea consider ca am fost neindreptatit.
Multumesc anticipat.
Edit :In procesul verbal la numarul autoturismului meu este trecut doar 57-XXX, fara sa fie scris judetul. Se poate considera nul?
Edited by dakesLink to comment
23 answers to this question
Recommended Posts