Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

N-are nimeni nimic cu tine. Trebuie insa sa iti iei raspunderea actiunilor. Inmatriculezi vehiculul in Bulgaria, placile sunt ale lor, nu ti se pare corect sa te plangi la ei sa iei unele noi tot de la ei?

De unde sa stie politia din Romania prevederile inmatricularilor in Bulgaria?

Publicat

din pacate va trebui sa te deplasezi cu autoturismul in Bulgaria pe platforma pentru a-l putea inmatricula din nou. Dupa aceea vei putea circula in regula cu autoturismul. Nu inteleg cum au reusit sa desprinda placuta inmatriculare spate care era prinsa cu un nit special.

• Apreciez 1
Publicat

sincer nici eu nu stiu cum au reusit , dar nici nu am gasit nitul acela in jurul masinii.Am anuntat si autoritatile Bulgare chiar azi dar se pare ca la ei totul e diferit si trebuie facuta inmatricularea din nou! Oricum va multumesc anticipat pt tot , si imi cer scuze daca am fost nepoliticos sau daca am deranjat pe cineva , toate cele bune!

Publicat

Se fură și numerele mașinilor

1779.jpg

Aţi ajuns în parcare şi v-aţi găsit maşina fără plăcuţe de înmatriculare? Nu e decât o soluţie: să anunţaţi imediat Poliţia. Altfel, oricum s-ar putea să vă treziţi cu oamenii legii la uşă. Şi ştiţi de ce? Pentru că infractorii care fură plăcuţe de înmatriculare le montează pe alte maşini implcate de obicei în comiterea unor fărădelegi.

Dacă v-aţi trezit că vă lipsesc plăuţele de îmatriculare ale maşinii nu trebuie să intraţi în panică, dar cu siguranţă trebuie să anunţaţi Poliţia. Pentru că, în foarte multe cazuri s-a demonstrat că plăcuţele au fost furate de indivizi certaţi cu legea care le-au montat pe alte maşini. Şi, sub această acoperire, fie aui mers la benzinării, au alimentat şi au uitat să plăteacsă, fie mai grav au participat cu maşinile înmatriculate fictiv, la furturi ori chiar jafuri.

Mai nou sunt preferat plăcuţele de înmatriculare ale autoturismelor înscrise în străinătate. Proprietarii sunt mai greu de găsit în bazele de date şi nici eventualii martori nu le pot identifica atît de bine. Pentru a fi confuzia şi mai mare, infractorii obişnuiesc să monteze numerele furate pe maşini de acelaşi tip cu cele lăsate fără plăcuţe. Anul trecut, câteva zeci de buzoieni au picat victime unor furturi de numere de înmatriculare.

Poliţiştii nu ştiu nici până acum dacă numerele furate au fost folosite de infractori.

sursa: sansanews.ro

• 3 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua,vin si eu cu o rugăminte mare la dumneavoastra,daca mă puteți ajuta cu ceva sfaturi in acest caz:am masina procurată  din bulgaria,merg pe procura,insa am si contractul vinzare-cumparare,recent am pierdut plăcuța cu numărul din față și nustiu cum sa procedez in cazul dat ca să pot face duplicatu,il pot face în România doar cu actele mașinii sau în bulgaria doar cu actele sau trebuie neapărat să fie și mașina?mersi anticipat

Publicat

Proprietarul bulgar poate solicita o alta placuta cu numarul de inmatriculare de la autoritatile bulgare.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.