Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Eu sunt in stare sa pun pariu ca nu trece de Senat. si ca nu se va face. Dar nu din cauza Parlamentului.

Am auzit un zvon ca Germania, tara aia numita si motorul Europei, care a dat si cea mai mare parte din banii cu care s-au cumparat nave si salupe noi si cu care s-a implementat proiectul EADS de securizare a frontierei, deci, se aude ca nu prea e de acord. In afara de asta cel pentru care era pastrat postul de sef, am citit ca se pensioneaza...

Oricum mie mi se pare stupid sa faci Garda de Coasta intr-o tara cu doar cu putin peste 100 de mile de litoral, si care sa aibe cea mai mare zona de competenta la uscat si fluviu.

E caraghios si stupid. Dar in Romania orice este posibil.

Oricum daca se va face, va trai exact cat a trait si aia de data trecuta.

Publicat (modificat)

sando, am auzit si eu ca omul pentru care se zice ca se infiinteaza garda, iese luna asta la pensie.... dar am auzit si ca a trecut de senat, cu 89 de voturi pentru, pe 28 iunie; va ajunge la deputati, care sunt camera decizionala; iar aia nu vor gresi.

sper sa ai dreptate in legatura cu germania (nu stiam de asta -_- ), cum ai avut si cu schengenul...

in ceea ce priveste infiintarea ei... cum ai zis, a mai fost, si a durat un an - parca. poate ca acum va dura tot atat, sau mai putin.

dar pe mine ma interesa partea aia, cu disponibilizatul...

jupanul sef de aici a zis candva, la o sedinta, ca daca se da afara pana in garda de coasta, fiind astfel atinsa tinta de reducere a personalului dupa legea bugetului pt 2011, dupa stiinta dumisale, nu se va mai opera nicio reducere. informatie primita de el de la un grangure din minister.

dar, cum e romania, si suntem cica prea multi, in continuare...

Modificat de castana
Publicat (modificat)

dar pe mine ma interesa partea aia, cu disponibilizatul...

tocmai am vazut filmuletul postat de copman... well... se pare ca ... tot nu scapam... va mai integrati voi, mai politicienilor, in alte zone high class europene, cand mi-oi vedea ceafa!

Modificat de castana
  • 2 luni mai târziu...
Publicat

Proiectul de lege care reglementează înfiinţarea Gărzii de Coastă în zona litoralului Mării Negre, a Dunării Maritime şi a Deltei Dunării, precum şi alte măsuri privind reorganizarea Poliţiei de Frontieră Române a fost adoptat, astăzi, 22 noiembrie a.c., în Camera Deputaţilor - Cameră decizională în acest caz.

Detalii: Flux de stiri MAI

Publicat (modificat)

mda!

iarasi veselie si nebunie! ce-mi place mie tot mai mult! :mellow:

Modificat de castana
  • Moderator
Publicat

De ce spui că e veselie?

Practic, această lege transformă PFR într-un cobai. Ea prevede înfiinţarea inspectoratelor teritoriale ale PFR la fiecare frontieră a României cu statele vecine şi înlocuirea inspectoratelor judeţene existente în prezent cu servicii teritoriale.

Cu alte cuvinte PFR este prima ce ia forma dorită de marinar pentru reorganizarea teritorială şi administrativă a ţării.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

nu si dupa postarea lui elvis apropos de disponibilizari.

..."veselie"..., nu am putut reda prea bine tonul sarcastic...

Modificat de castana
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

deci, din ce am aflat eu, 114 ofiteri, 270 agenti si 87 personal civil nu se vor mai regasi pe noile state....

acestia vor pleca la politie sau politia locala.

la servicii se vehiculeaza un numar de 30-40 persoane... in locul a aproximativ 150... :faint:

Modificat de castana
Publicat

la nivelul intregii pfr. desi, daca ai intrat pe intranetul nostru, ai sa vezi ca, zic organizatiile gen snppc, cnp, ca in urma sedintelor, s-a stabilit ca nu vor mai fi disponibilizari, doar mutari la politia nationala. asta doar pentru cei din aparatele judetene care se desfiinteaza, si in special pentru cei de pe frontiera interna. aia de la externa, vor trece spre sectoare, gasesc ei o modalitate... iar celor de la sectoare nu li se mai freaca ridichea!

Publicat (modificat)

tată, ne-au făcut în sânge ăştia... ce mai rămâne, max. 50 de "omini" la serviciul judeţean, care e mai slab ca structură ca niciodată, în 30 de ani de activitate, după spusa unui coleg cu experienţă. aşa. restul, chinuială, după ce ştim deja, poate pe examene (nu şi pentru şefi - dar merita să le vezi feţele, săracii), pentru locuri la sectoare, rurală (mă bate gândul să mă tirez aici, funcţie de ce e pe "piaţă" - poate cineva să-mi zică ceva despre asta?), cică locală... :blink: cică şi sediul zgărzii... care-o mai ajunge acolo.

mă duc să mă deconectez cu o ţuică fiartă. :beer:

Modificat de castana
Publicat (modificat)

Poate în 30 de ani de activitate a Batalioanelor de Grăniceri. Că la Poliţia de Frontieră întodeauna a fost bine. Marea greşeală a fost unirea cu grănicerimea care erau forţe armate ( MApN ), şi care a atras după ei proverbiala prostie. Şi "bunii militari" au fost promovaţi în baza pilelor, relaţiilor şi cunoştiinţelor, ducând dracului arma Poliţie de Frontieră, şi mă refer aici la Paşapoarte Punct Control Trecere Frontieră.

Modificat de minutzu
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • 7 luni mai târziu...
Publicat

Garda de Coastă are o nouă conducere

Prin Ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor, la propunerea inspectorului general al Poliţiei de Frontiera Române, în condiţiile legii, la conducerea Gărzii de Coastă au fost împuterniciţi să asigure continuitatea exercitării actului managerial, până la organizarea concursurilor de ocupare a funcţiilor, următorii ofiţeri:

- comisar şef de poliţie Rogojanu Cristian – împuternicit director Garda de Coastă. Până la data împuternicirii în funcţia de director, comisarul şef a îndeplinit funcţia de şef al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea.

- comisar şef de poliţie Trusan Ionel – împuternicit adjunct al directorului Gărzii de Coastă, care anterior a îndeplinit funcţia de şef serviciu în cadrul Gărzii de Coastă.

Măsurile au fost dispuse având în vedere vacantarea posturilor în urma eliberării din funcţiile de conducere, la cerere, a directorului şi adjunctului Gărzii de Coastă.

I.G.P.F. - Biroul de Informare si Relatii Publice

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.