Jump to content
POLITISTI.ro
Sign in to follow this  
razvan9927

Concurs pentru Scoala de Agenti de Politie de Frontiera Oradea

Recommended Posts

razvan9927

Buna ziua , am trecut  examenul psihologic si acum trebuie sa sustin probele de admitere la politia de frontiera avram iancu din Oradea, Imi poate da cineva niste informatii legate de cazare, taxa de inscriere(daca exista aici), anumite sfaturi la probe si examen si cam cati bani ar trebui sa am la mine. Multumesc anticipat

Edited by CITADELA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • Administrator
   By Administrator
   Vă invităm să participaţi la un concurs foto şi video pentru cele mai bune imagini având ca subiect poliţiştii români!
   În imagini pot fi exemplifcate toate aspectele muncii de poliţie, spre exemplu: operaţiuni/misiuni, faţa locului, acţiuni şi capturi, muncă analitică şi criminalistică, echipament specializat şi vehicule, alte imagini dinamice şi artistice, parada 1 Decembrie etc. 
   Cei ce participă la acest concurs trebuie să deţină legal respectivele imagini (nu se acceptă imagini "găsite pe net, reţele sociale, etc") şi să ofere acordul pentru fotografiile sau clipurile video să fie folosite de POLITISTI.ro.
   Dintre fotografiile sau imaginile video primite, vom selecta pe cele mai interesante şi le vom publica pe platformele sociale (ex. pagina Facebook/politisti.ro), unde publicul va putea vota favorita. Primele trei forografii ori clipuri video care adună cele mai multe aprecieri vor fi recompensate cu câte un tricou personalizat cu sigla one asterix brodată.
   Aşteptăm fotografiile ori clipurile video* la adresa de mail contact@politisti.ro
   *pentru clipurile video folosiţi siteurile de transfer fişeiere online şi trimite-ţi pe mail link-ul pentru descărcare.
   Perioadă: până la 25 decembrie 2015.
   Disclaimer: Participanţii îşi dau acordul pentru fotografiile şi imaginile video să fie folosite de POLITISTI.ro în această competiţie foto/video şi orice altă publicaţie Politisti.ro, produse pentru internet, intranet ori în mass-media. De asemenea vor fi de acord ca POLITISTI.ro să folosească fotografiile şi imaginile video pentru orice altă activitate ulterioară, să le stocheze etc. şi înţeleg că acestea pot fi adaptate/prelucrate înaintea publicarii. 
  • Marius
   By Marius
   Europol 2015 - Competiţia fotografică din mediu poliţienesc
    

    
   Lustruieşte lentilele camerei tale pentru competiţia fotografica 2015 şi câştigă o călătorie pentru două persoane la Europol în Haga!
    
   Înscrierile sunt binevenite de la fotografi profesionişti şi amatori, care lucrează în agenţii poliţieneşti şi pentru reviste ale aceloraşi agenţii în ţările UE şi din ţările care au un acord de cooperare cu Europol. Fiecare fotograf poate trimite până la cinci fotografii.
    
   Anul acesta sunt patru categorii diferite pentru înscrieri:
   Să facem o Europă mai sigură. Poliţişti din UE în misiune, făcând Europa un loc mai sigur. Crima organizată. O privire din interiorul operaţiunilor de luptă împotriva crimei organizate, de exemplu: traficul de droguri şi de arme, traficul de persoane, contrafacerea, criminalitatea informatică. Practica duce la perfecţiune. Exerciţii de antrenament şi manevre. Stil liber / freestyle. Mediul poliţienesc prezentat în abstract, panoramă şi sub formă artistică. Primii trei fotografi vor câştiga o excursie de două nopţi, pentru două persoane la Haga sau la Amsterdam, şi o vizită la Europol.
    
   Data finală : 20.07.2015
    
   Puteţi aplica online aici: Europol 2015 law enforcement photo competition
  • Warren
   By Warren
   Presedintele SNPPC poate asista la concursuri/selectii de personal pentru functii scoase la concurs? Nu ma refer aici sa faca parte din comisia de selectie, ci la simpla asistenta, sa stea sa "caste gura" acolo.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.