Jump to content
POLITISTI.ro

Perioada întâlnire 2022  

4 voturi

1. 1. Alegeţi weekend-ul în care doriţi să aibă loc Întâlnirea Politisti.ro 2022! (se poate selecta una sau mai multe opţiuni)

• 16.09 - 18.09
    • 23.09 - 25.09
    • 30.09 - 01.10
      0
    • 07.10 - 09.10
    • 14.10 - 16.10
    • 21.10 - 23.10
    • 28.10 - 30.10
    • 04.11 - 06.11
    • 11.11 - 13.11

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Va salut !

Se apropie perioada în care, în general, se tine întâlnirea anuala Politisti.ro, la care participa polițiști din toată tara, membrii sau nu ai acestui forum.

Cei care au participat la întâlnirile din anii anteriori știu despre ce e vorba, ceilalți pot sa caute unele informații pe forum, pt ca vor găsi. Le spun de pe acum, ca va fi ceva frumos.

Sper sa reușim sa ne strângem suficienți anul acesta și sa ne întâlnim. 

Va rog sa precizați fiecare preferințele voastre legate de data și locația.

Eu sunt pentru Delta Dunării în perioada 16 - 18 septembrie sau 23 - 25 septembrie pt ca as vrea sa mai prindem vreme calda.

La nevoie, în funcție de interesul majoritar al grupului, ma pot adapta și veni în alta perioada, dar nu cred ca pot mai devreme de 16 septembrie. 

Așteptăm păreri. 

• Membru
Publicat

Pe 11 și 12 Septembrie am nunți de la care nu pot lipsi. 

Publicat

Eu după 15 sept sunt disponibil. Mergem unde se decide. Vă ziceam, eu pt Deltă pot vorbi la Pensiunea Bianca - Murighiol. Dar ar trebui stabilit relativ repede, încep ăștia să meargă pe la pescuit. 
Dacă mai merge o rundă de Comandău, cu drag!😀

• Moderator
Publicat

Arata f bine si pensiunea din Murighiol dar a fost foarte bine si la Comandău.

Eu personal am o nuntă pe 30 septembrie, in rest ma pliez unde si cand se stabilește.

• Moderator
Publicat

Eu voi fi prezent unde se stabileste.

Este posibil ca în weekend-ul acela sa nu fiu liber si sa fie nevoie să plec cu o zi mai devreme, dar de venit tot vin să ne vedem, că îmi este dor de voi.

• Moderator
Publicat

În primul rând, în luna septembrie nu pot sub nicio formă, iar în plan secund, din cauza faptului că discuţiile se poartă în alte părţi şi nu aici pe forum, cel mai probabil eu nu voi mai participa la întâlniri.

• Moderator
Publicat

Hai, nu te supara, ca am discutat si aici.

În alta ordine de idei, eu as putea și în octombrie, însă am zis septembrie, pe considerentul ca mergem în Delta și voiam un pic de căldură.

Acum constat ca principala mea grija este ca unitatea turistica sa fie pe lista aia acreditată, ca să poată fi decontate serviciile turistice.

• Membru
Publicat

Haideti totusi sa facem un vot, cat mai repede, pentru anumite weekend-uri, ca sa nu il tinem pe Nicu incurcat cu Comandaul. A fost super acolo si nu e frumos sa isi puna omul obrazul pentru noi, degeaba. Eu as merge acolo inca de 10 ori, ca sigur nu m-as plictisi. Cred ca septembrie si octombrie sunt ok pentru voturi, avand in vedere ca in Delta nu am vazut sa se inghesuim. Dupa ce stabilim perioada, ne orientam si de cazare, nu ramanem noi pe dinafara 🤣🤣🤣 @Marius, ne ajuti cu un vot? Sau daca are cineva alta idee, abordare..

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

In acest caz, poate ca ar trebui ca deocamdată Nicu sa anuleze rezervarea ca sa nu ii țină încurcați pe oamenii aceia.

• Membru
Publicat

Eu pot oricând după 18 Septembrie, inclusiv în Octombrie. 

• Moderator
Publicat
în urmă cu 8 ore, Andrei a scris:

@Marius, ne ajuti cu un vot?

Să-mi spuneţi ce date/weekenduri doriţi să vă pun în sondaj.

• Membru
Publicat

Pai din octombrie cred ca ar trebui bifate toate... Daca vrea cineva si septembrie/noiembrie..

30.09-02.10, 07.10-09.10, 14.10-16.10, 21.10-23.10, 28.10-30.10...

• Moderator
Publicat

Am adăugat sondajul şi am lăsat posibilitatea de vot multiplu (se poate selecta una sau mai multe opţiuni), în eventualitatea în care cel care votează are disponibilitate pentru mai multe weekend-uri.

• Membru
Publicat

Deci pe când rămâne?

La mine o să înceapă să facă graficul începând cu 25-26.

• 2 săptămâni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.