Jump to content
POLITISTI.ro

Schimbarea domiciliului si posibila amenda


Zaqk

Recommended Posts

Situatia e asa: in seara asta am trecut pe langa un MCV cu radar. Ma grabeam, eram obosit, aveam vreo 25 peste limita. Cand l-am observat mi-am adus aminte ca eram in localitate si am pus frana. Domnii nu m-au oprit, insa asta nu imi garanteaza ca nu o sa ma trezesc cu ceva scrisorica de drag in posta (conform celor citite pe diferite fire de discutie). Pana aici nimic deosebit, imi asum greseala.

Treaba interesanta e in continuare: luni am depus actele pentru stabilirea noului domiciliu. Acum eu nu mai am carte de identitate, fiind retinuta de catre serviciul responsabil. La fostul domiciliu nu mai locuieste nimeni si imi este peste mana sa trec sa verific daca a aparut ceva in cutia postala (discutam de cateva sute de km).

Intrebarea mea e referitoare la ce se va intampla in continuare. Au domnii politisti deja toate informatiile actualizate despre noua mea adresa, astfel incat sa vina corespondenta la noul domiciliu, evitand situatii neplacute in care sa fiu banuit de rea vointa in ceea ce priveste ridicarea scrisorii si, in consecinta, sa mai primesc o amenda si pentru asa ceva?

Domnilor din sistem, ce ma sfatuiti sa fac? Preferabil fara sa trebuiasca sa pun pe careva paznic pentru cand imi vine vreo scrisoare acasa pe usa.

De asemenea, daca imi vine, totusi, o amenda pentru neridicarea corespondentei respective, este posibil sa o anulez dovedind, cu acte, ca nu este vorba de rea intentie ci, pur si simplu, nu mai stau acolo?

Multumesc!

Link to comment

Poti sa imi dai si niste argmlumente? Nu de alta, dar am citit ca politia trimite acasa, pe adresa proprietarului masinii, cerere de identificare a soferului.

Link to comment
  • Moderator

Daca nu poti dormi noaptea de griji, vorbeste cu postasul sa te sune daca primesti ceva.

Link to comment
  • 5 years later...

Buna ziua,

 

Am voie sa-mi schimb domiciliul intr-o alta localitate pe perioada starii de urgenta?

Am venit la tara (in judetul Dambovita) inainte de instalarea starii de urgenta iar acum vreau sa ma intorc in Bucuresti. Mentionez ca am viza de flotant valabila pentru Bucuresti.

 

Multumesc anticipat.

Andrei Spataru

 

Link to comment
  • Marius changed the title to Schimbarea domiciliului si posibila amenda

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.