- 0
Suspendare permis auto pentru viteza?
-
Similar Content
-
- 5 answers
- 1,962 views
-
- 5 answers
- 1,385 views
-
- 7 answers
- 2,029 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
iceberg
Buna ziua,
As vrea sa va cer o lamurire în ce priveste suspendarea permisului de conducere. Va explic cazul: traiesc în strainatate iar acum doi ani, venind cu masina în România am avut o aventura cu Politia. Pe DN7 venind cu 85 kmh, am fost filmat (~3 sec.) la nivelul panoului de intrare într-o localitate în timp ce am coborât viteza la 50 kmh dar la iesire din localitate am fost oprit. Agentul care m-a verbalizat m-a învatat ca daca mi-am adaptat viteza la intrarea în localitate, a fost pt. ca as fi remarcat masina banalizata si ascunsa care ma filma cu 100 m. mai în fata, nicidecum din grija respectarii vitezei legale. Pe moment nu stiam daca trebuia sa plâng sau sa râd, era aproape imposibil de contestat, am lasat-o balta si am semnat PV-ul.
Drum foarte frecventat si aglomerat în acea sâmbata la ora 16, din toata coada de masini care circula la aceeasi viteaza doar eu am fost fericitul ales si un alt concetatean cu numar din aceeasi tara nordica din care vin si eu. Dat fiind ca acel concetatean s-a aratat relativ revoltat de metoda folosita de catre politist, a primit în plus de amenda si o suspendare pe loc a permisului, cum prevedea legea pt. acea infractiune. În ce ma priveste am facut un efort si m-am comportat mai mult decât docil. Am primit o amenda si mi s-a spus ca si mie permisul ar fi trebuit sa-mi fie suspendat dar mi l-a lasat totusi, fara ca eu sa fi cerut asta. În schimb, pe proces verbal au mentionat suspendarea permisului.
Întrebarea mea este urmatoarea: stiind ca luna viitoare vreau sa ma întorc în România, exista vre-un risc sa am probleme la intrarea în tara, o eventuala suspendare efectiva de permis?
Multumesc din avans pt. raspunsuri!
17 answers to this question
Recommended Posts