Jump to content
POLITISTI.ro

Nu am predat la timp permisul suspendat

oanas

Recommended Posts

Buna ziua,

In anul 2012 mi s-a suspendat permisul pentru 30 de zile pentru neacordare prioritate pietoni. Eu am depus contestatie pentru ca agentul constatator a declarat ca in plus de asta nu am avut nici centura insa eu am avut si am avut si martor cu mine in masina. Mi s-a dat castig de cauza de la judecatorie. Hotararea judecatoreasca mi-a venit in iunie 2013. In tot acest timp insa din noiembrie 2012 si pana in februarie 2014 am fost plecata din tara, masina mi-a ramas acasa si nu mi-am folosit permisul deloc in tot acest timp. As vrea sa stiu care sunt sanctiunile care mi se aplica pentru faptul ca nu am predat permisul dupa ce a venit hotararea judecatoreasca.

Multumesc

Retinerea permisului de conducere pentru o perioada de 30 de zile si sanctiune contraventionala in valoare de 320 RON (sau cat ti-a trecut agentul constatator in procesul verbal de contraventie la data respectiva pentru neacordare de prioritate), iar permisul de conducere trebuie predat serviciului politiei rutiere, daca nu ti se prelungeste perioada de suspendare cu inca 30 de zile. Din  cate am inteles instanta ti-a dat castig de cauza doar cu privire la una dintre sanctiuni pe care ti le-a dat agentul constatator si ai reusit sa-ti dovedesti nevinovatia, pentru nepurtarea centurii de siguranta.

Edited by radu87