Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0
GherasimD

Este legal ca profesorul sa incuie usa de la clasa?

Question

GherasimD

La ora de istorie, avem o profesoara extrem de stricta care inchide usa de la clasa cu cheia la ora fix sau dupa ce dânsa intra in clasa. Foloseste aceasta metoda ca sa previna elevii  intarziati de a intra si a deranja ora. As dori sa stiu daca este legal? Ma gandesc ca in situatii de urgenta sau evacuare, aceasta metoda ar putea fi un impediment. 

De asemenea, aceeasi profesoara ne cere sa punem telefoanele mobile inchise intr-o cutie de carton la inceputul fiecarei ore. As dori sa mentionez ca sunt elev in clasa a XII-a si am varsta de 18 ani implinita.

Sunt sanctiuni care pot fi aplicate? Sau este legal sa iti incui elevii in clasa?

Edited by GherasimD

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
Crismp

-

Edited by Crismp

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0
Ben

E legal. Ar trebui mai degrabă sa-ti îndrepți atenția către examenul de bacalaureat și sa fii atent la ore, nu sa cauți chichițe legale  sa te iei de profesoara ca nu poți tu sa stai pe facebook în timpul orei. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Similar Content

  • Hant12
   By Hant12
   Buna , as avea o intrebare legata de examenul psihologic , am dat acum cateva zile examenul psihologic pentru incadrari din sura externa si nu l-am trecut , si as vrea sa incerc la Scoala de agenti in toamna , mai pot da examenul psihologic pentru scoala ? la examen mi s-a spus ca pot ,pentru ca este cu totul diferit, acesta este valabil doar pentru incadrari , este adevarat?
  • mosora
   By mosora
   Buna seara, La scoala unde invat sunt camere de supraveghere montate in toalete si nu mi se pare un lucru bun. Mentionez CA aceste camere bat in fata la toalete, unde sunt pisuarele. Directorul nu intentioneaza SA renunte la ele prea curand ... Vreau sa stiu daca  pot sa pornesc o procedura legala impotriva lor pt CA nu mai pot sa merg la baie linistit deoarece stiu CA acele camere sunt vizionate Des. Multumesc anticipat!
  • cornel1997
   By cornel1997
   Buna ziua astazi mi s-a atras atentia ca numele meu este scris gresit in buletin(in certificatul de nastere ma numesc Florian ,iar in buletin Florin).
   Astazi am depus toate cele necesare pentru schimbarea acestuia, dar eu am dosarul de la scoala de soferi facut cu acest buletin "gresit" , in toate aceste acte numele meu este Florin ,nu Florian ,va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi ,orice ,"orasul" il am pe data de 25 iulie  .
    
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.