Jump to content
POLITISTI.ro

Cum declar acest tip de avarie?

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua :3 Am citit forumul cu intrebari frecvente si forumul intreaba un politist pana la pagina 15 si nu am gasit nimic similar.

Am facut o prostie si nu am idee ce trebuie sa fac in continuare, daca stiti cum ar trebui sa procedez va sunt recunoscator.

Ok, deci am luat masina mamei sa o duc la service pentru niste chesti banale.

Ma-m oprit cu prietena intru-un loc unde nu aveam unde sa parchez, am incercat sa ma bag unde nu era destul loc si am lovit un stalp de metal din fata unei policlinici ;_;

E un fier ruginit de pe timpul lui Radu cel Frumos deci nu am deteriorat proprietate publica sau ceva similar.

Acuma, eu trebuie sa merg sa declar paguba sau mama? Trebuie sa merg in sectorul in care s-a intamplat sau unde e inmatriculata masina?

Are vreo inportanta ca am lovito in fata acelei policlinici? Era un fier ruginit si nici nu l-am zgariat. Or sa imi ceara vreo declaratie de la policlinica sau ceva similar, nu am idee?!?

• Moderator
Publicat

Mergi la Politia Rutiera de pe raza locului unde s-a produs avaria, unde vei completa o declaratie si ti se va elibera autorizatie de reparatie pentru avariile autoturismului tau

Publicat

Ok, multumesc mult danpin. Nu ma asteptam sa fie asa simplu. Multumesc did nou.

• Membru
Publicat

Păi trebuie să completezi respectând limba română declaraţia în cauză, ceea ce e cam greu la tine din câte observ.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.