Jump to content
POLITISTI.ro

Cum declar acest tip de avarie?


LearnedWolf

Recommended Posts

Buna ziua :3 Am citit forumul cu intrebari frecvente si forumul intreaba un politist pana la pagina 15 si nu am gasit nimic similar.

Am facut o prostie si nu am idee ce trebuie sa fac in continuare, daca stiti cum ar trebui sa procedez va sunt recunoscator.

Ok, deci am luat masina mamei sa o duc la service pentru niste chesti banale.

Ma-m oprit cu prietena intru-un loc unde nu aveam unde sa parchez, am incercat sa ma bag unde nu era destul loc si am lovit un stalp de metal din fata unei policlinici ;_;

E un fier ruginit de pe timpul lui Radu cel Frumos deci nu am deteriorat proprietate publica sau ceva similar.

 

Acuma, eu trebuie sa merg sa declar paguba sau mama? Trebuie sa merg in sectorul in care s-a intamplat sau unde e inmatriculata masina?

Are vreo inportanta ca am lovito in fata acelei policlinici? Era un fier ruginit si nici nu l-am zgariat. Or sa imi ceara vreo declaratie de la policlinica sau ceva similar, nu am idee?!?

 

Link to comment
  • Moderator

Mergi la Politia Rutiera de pe raza locului unde s-a produs avaria, unde vei completa o declaratie si ti se va elibera autorizatie de reparatie pentru avariile autoturismului tau

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.