Jump to content
POLITISTI.ro

Relatiile cu fetele

Bogdanro

Recommended Posts

Salut, sunt relativ nou aici, desi am mai vizitat forumul de mai multe ori cautand diverse informatii.

Sunt un Bogdan, in cls a 11a si sunt hotarat sa merg pe acest drum, de a devine politist, sunt informat cat de cat si stiu ca trebuie sa ma astept si la foarte multe lucruri neplacute, ca na, traim in romania; dar nu asta e problema mea, trec peste toate dar o singura framantare am:   Cum evolueaza relatiile in timpul scolii? Vreau sa ma duc la scoala de agenti de politie, deci 2 ani; vreau sa stiu cat de restrictionat este programul de weekend (in sensul daca poti pleca), daca relatiile tine in general si asa mai departe.

As prefera ca raspunsurile sa vina din partea celor care au fost in scoala de politie cat de cat recent si sa imi povesteasca cate ceva legat de acest subiect, poate propria experienta sau experientele altora pe care lea observat.

Sper la niste raspunsuri serioase, va rog frumos! Acest subiect vad ca nu a fost abordat, poate intereseazza si pe altcnv.

• Downvote 1

:doh:  :))  :good: Da da... 

On topic: E o scoala cu regim oarecum militar de luni pana vineri de la 6 la 14...deci...( aici ma refer la CAMPINA)

• Upvote 2

La cum scrii, nu o să intri la scoala de politie. Se da examen la gramatica, stii... Asa ca nu-ţi face griji, din punctul asta de vedere, relaţia ta e in siguranţă.

sunt pe net, se permite! :P 

Dati dovada de un egoism si nepasare de neam prost! 

Unii dintre voi nu ar trebui sa fiti prezenti pe aici 

:doh:  :))  :good: Da da... 

On topic: E o scoala cu regim oarecum militar de luni pana vineri de la 6 la 14...deci...( aici ma refer la CAMPINA)

Si la Cluj ar fi altfel?

• Downvote 9

De fapt, si pe net se impune acordul subiectului cu predicatul. Ca să ne facem bine înţeleşi, nu de alta. Nu mai jigni, ca pari neam prost. Chiar daca jigneşti, tot nu intri la scoala de politie... Succesuri!

• Upvote 3

De fapt, si pe net se impune acordul subiectului cu predicatul. Ca să ne facem bine înţeleşi, nu de alta. Nu mai jigni, ca pari neam prost. Chiar daca jigneşti, tot nu intri la scoala de politie... Succesuri!

sunteti patetici, stil romanesc, are omul nevoie de un sfat, o informatie, poate chiar banala... dar romanul vine cu gura rea, e si normal!

• Downvote 11

Te contrazic, Zyggie, programul e până la ora 16, la 14 se termina abia cursurile. Se mai adaugă serviciile, cand ai program permanent. Plus ca mai sunt consemnele, in cazul celor cazarmati... Mă rog, poate s-au schimbat lucrurile in ultimii ani, dar mira-m-aş.

Greşit, Bogdane, ţi-am dat nişte sfaturi constructive, fa ceva in privinţa asta. Românisme, auzi...:))

• Moderator

Dragă Bogdanro,

Colegul meu ţi-a spus cât se poate de elegant şi civilizat că normal, firesc şi în mod obligatoriu pe acest forum este să scrii corect, dar nu ai reuşit să pricepi.

Reţine că acest lucru ţine în primul rând de respect. Respect pentru tine şi pentru cei care citesc ce scrie pe acest forum. Graba şi neglijarea regulilor elementare de scriere lasă impresia cititorului că nu îl respecţi, pentru că îi strică plăcerea de a citi un text.

Dacă tu nu eşti capabil să te exprimi corect, ori scrii cu greşeli, marea majoritate a celor ce citesc vor aprecia că autorului îi lipseşte educaţia şi cunoştinţele elementare, ori altfel spus că nu a trecut pe la şcoală.

În al doilea rând, scriind corect dovedeşti că ceea ce scrii are valoare, pentru că atunci când textele tale sunt suficient de importante pentru tine încât să mai pierzi 2 - 3 minute pentru a le citi şi corecta înainte de a le publica online, această valoare adăugată de tine se va reflecta la un moment dat şi asupra celor care citesc şi îţi răspund.

Tocmai din aceste motive nu ai primit decât răspunsuri evazive şi "reci" (aşa cum chiar tu le-ai numit), iar asta se datorează faptului că o chestiune de educaţie şi bună creştere spune că trebuie să oferi respect dacă doreşti la rândul tău să fii respectat.

Nu strică dacă citeşti şi regulamentul acestui forum, în care scrie foarte clar: "Cunoaşterea limbii române scrise este obligatorie."

PS: Dacă vei continua cu jigniri specifice indivizilor născuţi la şapte ani, te asigur că vei primi foarte rapid şi sigur distincţia BANNED.

• Active member

Daca te ajuta cu ceva, poti consulta topicul de aici   poti gasi mai multe informatii, postate de cineva care a terminat scoala de politie, nu demult...

Cat despre fete...si daca relatiile țin....Depinde, nu avem noi de unde sa stim cat de fidela iti este prietena sau cum va evolua relatia ta tinand cont de faptul ca veti fi oarecum la distanta o perioada.

Sunt 2 variante: fie iti dovedeste ca te iubeste si te va astepta sa "te intorci de pe front" ;)

fie "ochii care nu se vad, se uita"

Bafta la invatat !

• Upvote 1

Ca o mica paranteza: imi aduc aminte de acum 6 ani si ceva, cum unii frecau holurile pana la 4 dimineata vorbind la telefon cu "iubi", precum niste artisti sensibili si greu de inteles (din puctul meu de vedere, niste retardati, dar ma rog). Vrei sa porti povara de a avea o pasarica  dincolo de gard? Iti asumi riscul de a o vedea, in cel mai fericit caz, in weekend? Ca mai stiu o gladiola de baiat care si-a dat demisia din minister de dragul lui iubi. Dupa cei doi ani de scoala in care a indurat ca un erou de la Termopile dorul, a fost repartizat la 500km de casa si a clacat. Nu vreau sa te dezamagesc, dar esti de-abia clasa a 11a si deja esti convins ca relatia ta o sa tina vesnic? Stai linistit, nimic nu e vesnic, mai ales la varsta ta, pana dai tu admiterea la scoala de politie se pot schimba multe, mai ales situatia relatiei tale:)) Pun pariu ca sunteti 2 pusti din aia mega-panicati care se suna din 5 in 5 minute, relatie din aia sufocanto-bolnavicioasa, altfel nu imi explic de ce ai deschis topicul asta absolut stupid. Sincer, cand am vazut titlul am crezut ca e vorba despre un virgin ratacit pe net care doreste sa se edifice in privinta fenomenului sexual <_<

Edited by Vixen
  • Upvote 7
  • Downvote 2

Bravo, Vixen!

Bogdanro, ar trebui sa te gandesti la viitorul tau, sa iti gasesti un loc de munca, sa intri la scoala de politie, ca fete sunt pe toate drumurile. Dar, dupa cum scrii, dupa cum te exprimi, mi se pare ca nu esti pregatit pentru asa ceva si iti cam lipseste si bunul-simt.

Bogdanro, INAINTE DE A DESCHIDE GURA, VEZI SA FIE SI CREIERUL CONECTAT!