Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Salut, sunt relativ nou aici, desi am mai vizitat forumul de mai multe ori cautand diverse informatii.

Sunt un Bogdan, in cls a 11a si sunt hotarat sa merg pe acest drum, de a devine politist, sunt informat cat de cat si stiu ca trebuie sa ma astept si la foarte multe lucruri neplacute, ca na, traim in romania; dar nu asta e problema mea, trec peste toate dar o singura framantare am:   Cum evolueaza relatiile in timpul scolii? Vreau sa ma duc la scoala de agenti de politie, deci 2 ani; vreau sa stiu cat de restrictionat este programul de weekend (in sensul daca poti pleca), daca relatiile tine in general si asa mai departe.

As prefera ca raspunsurile sa vina din partea celor care au fost in scoala de politie cat de cat recent si sa imi povesteasca cate ceva legat de acest subiect, poate propria experienta sau experientele altora pe care lea observat.

Sper la niste raspunsuri serioase, va rog frumos! Acest subiect vad ca nu a fost abordat, poate intereseazza si pe altcnv.

• Displace 1
Publicat

:doh:  :))  :good: Da da... 

On topic: E o scoala cu regim oarecum militar de luni pana vineri de la 6 la 14...deci...( aici ma refer la CAMPINA)

• Apreciez 2
Publicat

Deci sa inteleg ca nu ar fi o asa mare problema :-? Oare dc trebuie sa fiti asa reci in raspunsurile voastre?  :unsure:

• Displace 1
Publicat

La cum scrii, nu o să intri la scoala de politie. Se da examen la gramatica, stii... Asa ca nu-ţi face griji, din punctul asta de vedere, relaţia ta e in siguranţă.

Publicat

sunt pe net, se permite! :P 

Dati dovada de un egoism si nepasare de neam prost! 

Unii dintre voi nu ar trebui sa fiti prezenti pe aici 

:doh:  :))  :good: Da da... 

On topic: E o scoala cu regim oarecum militar de luni pana vineri de la 6 la 14...deci...( aici ma refer la CAMPINA)

Si la Cluj ar fi altfel?

• Displace 9
Publicat

De fapt, si pe net se impune acordul subiectului cu predicatul. Ca să ne facem bine înţeleşi, nu de alta. Nu mai jigni, ca pari neam prost. Chiar daca jigneşti, tot nu intri la scoala de politie... Succesuri!

• Apreciez 3
Publicat

De fapt, si pe net se impune acordul subiectului cu predicatul. Ca să ne facem bine înţeleşi, nu de alta. Nu mai jigni, ca pari neam prost. Chiar daca jigneşti, tot nu intri la scoala de politie... Succesuri!

sunteti patetici, stil romanesc, are omul nevoie de un sfat, o informatie, poate chiar banala... dar romanul vine cu gura rea, e si normal!

• Displace 11
Publicat

Te contrazic, Zyggie, programul e până la ora 16, la 14 se termina abia cursurile. Se mai adaugă serviciile, cand ai program permanent. Plus ca mai sunt consemnele, in cazul celor cazarmati... Mă rog, poate s-au schimbat lucrurile in ultimii ani, dar mira-m-aş.

Greşit, Bogdane, ţi-am dat nişte sfaturi constructive, fa ceva in privinţa asta. Românisme, auzi...:))

• Moderator
Publicat

Dragă Bogdanro,

Colegul meu ţi-a spus cât se poate de elegant şi civilizat că normal, firesc şi în mod obligatoriu pe acest forum este să scrii corect, dar nu ai reuşit să pricepi.

Reţine că acest lucru ţine în primul rând de respect. Respect pentru tine şi pentru cei care citesc ce scrie pe acest forum. Graba şi neglijarea regulilor elementare de scriere lasă impresia cititorului că nu îl respecţi, pentru că îi strică plăcerea de a citi un text.

Dacă tu nu eşti capabil să te exprimi corect, ori scrii cu greşeli, marea majoritate a celor ce citesc vor aprecia că autorului îi lipseşte educaţia şi cunoştinţele elementare, ori altfel spus că nu a trecut pe la şcoală.

În al doilea rând, scriind corect dovedeşti că ceea ce scrii are valoare, pentru că atunci când textele tale sunt suficient de importante pentru tine încât să mai pierzi 2 - 3 minute pentru a le citi şi corecta înainte de a le publica online, această valoare adăugată de tine se va reflecta la un moment dat şi asupra celor care citesc şi îţi răspund.

Tocmai din aceste motive nu ai primit decât răspunsuri evazive şi "reci" (aşa cum chiar tu le-ai numit), iar asta se datorează faptului că o chestiune de educaţie şi bună creştere spune că trebuie să oferi respect dacă doreşti la rândul tău să fii respectat.

Nu strică dacă citeşti şi regulamentul acestui forum, în care scrie foarte clar: "Cunoaşterea limbii române scrise este obligatorie."

PS: Dacă vei continua cu jigniri specifice indivizilor născuţi la şapte ani, te asigur că vei primi foarte rapid şi sigur distincţia BANNED.

• Moderator
Publicat

Daca te ajuta cu ceva, poti consulta topicul de aici   poti gasi mai multe informatii, postate de cineva care a terminat scoala de politie, nu demult...

Cat despre fete...si daca relatiile țin....Depinde, nu avem noi de unde sa stim cat de fidela iti este prietena sau cum va evolua relatia ta tinand cont de faptul ca veti fi oarecum la distanta o perioada.

Sunt 2 variante: fie iti dovedeste ca te iubeste si te va astepta sa "te intorci de pe front" ;)

fie "ochii care nu se vad, se uita"

Bafta la invatat !

• Apreciez 1
Publicat

Bravo, Vixen!

Bogdanro, ar trebui sa te gandesti la viitorul tau, sa iti gasesti un loc de munca, sa intri la scoala de politie, ca fete sunt pe toate drumurile. Dar, dupa cum scrii, dupa cum te exprimi, mi se pare ca nu esti pregatit pentru asa ceva si iti cam lipseste si bunul-simt.

Bogdanro, INAINTE DE A DESCHIDE GURA, VEZI SA FIE SI CREIERUL CONECTAT!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.