Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0

Atitudinea fata de fete in scolile de Politie


MDD03

Question

Buna. Anul urmator, dupa absolvirea liceului, vreau sa dau la o agenti de politie si as vrea sa stiu care e "viata" fetelor prin scoala.. Ma puteti ajuta si cu niste sfaturi sau ceva idei pentru viitor? Multumesc. :-)

Link to comment

12 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Membru

Ce rai sunt baietii astia... ! Dehh, daca s-au distrat doar cu profesorii si cu ei, nu  :))   vezi, se oftica... !
Zvonurile in general sunt plecate de la un sambure de adevar, insa depinde ce varianta ascuti, din ce "parte" e plecata.
Depinde de fiecare fata in parte, de caracter, de personalitate etc. Cat despre unde vei ajunge dupa absolvire, e in functie de cat de mult "te-ai distrat" in timpul scolii... Doar ca atunci din pacate, nu te vei mai putea distra cu cei din comisia de repartizare, pt ca am auzit ca sunt cam pudici si au retineri  :)) 
Ai intrebat de tratament special, fetele fiind mai slabe la efort decat baietii...Imi aduc aminte ca la o evaluare la sport la autoaparare si box, o fata de la mine din clasa a luat 10, iar mie profesorul, mi-a dat 8 sau 9... Deci, se pare ca nu sunteti asa slabe la efort  :emo-box: 
dar am uitat sa mentionez, mi se pare ca "se distrase" cu profesorul   :naughty:  si stia el ce stia in privinta rezistentei ei la efort
Spor la invatat, lasa metodele neortodoxe !  :clip:

Link to comment
 • 0

"Viata" fetelor in scoala e frumoasa, daca e sa ne raportam la cea a baietilor. E drept ca se poate vorbi de discriminare pozitiva, dar cand ajungi in operativ s-ar putea sa nu mai ai parte de acelasi tratament.

Nu trebuie sa te gandesc cum o sa fie viata in scoala, ci cum o sa fie dupa scoala, cand o sa ajungi la un Post de Politie, intr-o comuna uitata de lume. Nu are rost sa-ti faci sperante ca o sa te planteze cineva intr-un birou( sunt cam ocupate ).

Sa vezi ce distractie o sa fie cand o sa mergi la scandaluri, cand o sa te sfideze cetateanul, cand o sa te lovesti de situatii pe care nu vei sti sa le gestionezi, cand vei trai in aceasi lume cu prostituate, cersetori, hoti, etc.

Politia e frumoasa, dar nu e pentru fete.( Au si ele rostul lor, dar in numar redus)

Daca iti doresti sa fii politista pentru haina( ca vai Domane ce frumoasa este), pentru titulatura sau pentru bani, mai bine faci altceva. 

 

Sper ca nu am suparat pe nimeni.  :emo-yessir:

Edited by dsxstyle
 • Upvote 4
 • Downvote 4
Link to comment
 • 0

Pai am aflat de la un prieten care a terminat Academia in urma cu ceva timp ca, din pacate, pe acolo fetele se cam "distreaza" cu profesorii, in special cu cei mai in varsta si ca dupa absolvire nu ajung tocmai unde ar trebui. 
Voiam doar sa stiu daca au "tratament special" fetele, fiind mai slabe la efort fizic decat baietii.  :D 
Si eventual ceva sfaturi pentru cand voi ajunge si eu studenta intr-una dintre scolile de politie..  :)

 

 

Si @dsxstyle: nu, nu vreau sa ajung in Politie pentru uniforma si, in nici un caz, pentru bani. Politia e ceea ce vreau sa fac pentru viitorul meu personal si nu tin cont de parerea nimanui.  :)

 • Upvote 1
Link to comment
 • 0
 • Moderator

Dacă anumite fete se "distrează" cu anumiţi profesori, este strict alegerea lor. Fiecare e liber să-şi aleagă drumul în viaţă şi cum vrea să parcurgă o carieră. Dacă o viitoare poliţistă alege să se "distreze" cu vreun profesor, e strict alegerea ei şi nimeni sau niciun regulament nu o poate împedica cu adevărat. Probabil că au fost şi astfel de cazuri, dar asta nu înseamnă că e un fenomen sau ceva obligatoriu pentru toate viitoarele poliţiste. La fel ca şi la facultăţile civile, dacă o studentă e slabă dar vrea o notă mai mare ori un tratament preferenţial, etc. nimic nu o poate împiedica să se "distreze". La fel se va întâmpla şi ulterior după ce va termina şi va deveni poliţistă. Din punctul ăsta de vedere, nu diferă nimic din ce se întâmplă în restul societăţii sau a sistemului de învăţământ civil. Ţine de alegerea şi conştiinţa fiecăruia.

Edited by Catalin
 • Upvote 3
Link to comment
 • 0

Cu siguranta nu am sa apelez la "metodele neortodoxe"  :))  
Multumesc mult pentru sfaturi, o sa tin cont, sper ca peste 3 ani sa ma pot mandri ca sunt una de-a voastra.  :)  :naughty:  :lol:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.