Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Vă salut domnilor colegi!

Am și eu o nelămurire din punct de vedere profesional.

În cursul lunii mai am fost în concediu de odihnă-prima parte.

Revenind la serviciu, mi-a fost înmânat spre soluționare, prin secretariat, un dosar penal.

Citind rezoluția șefului de secție, am constatat că data la care dosarul mi-a fost repartizat spre soluționare de către acesta, se încadrează în perioada de timp în care eu îmi efectuam concediul de odihnă.

Întrebare: Cât este de legal acest lucru?

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Cred ca nu este corect, însă legal nu cred ca este prevazut undeva acest lucru. Problemele ar fi altele, inceperea în 5 zile de la primirea dosarului, apoi planul de cercetare etc.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Crezi cumva ca noua nu ne repartizeaza dosare cand suntem in co sau ni le rezolva cineva pe cele care le avem in lucru cand plecam in co? Ne ajutam intre noi,colegii, pentru a incepe up si a le trimite la nr.unic.

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Observ ca nu a fost niciun răspuns clar,la întrebarea făcută.Poate cineva sa răspundă concret la aceasta întrebare, ca ma interesează și pe mine.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.