Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Ne-am lamurit si cu actualul domn ministru. Nu mai avem nici o speranta.

Are cuvant exact ca cei pe care i-a inlocuit in functie.

La ce te-ai fi asteptat? Toti politicienii sunt o apa si-un pamant... Va incepe si acest ministru ca predecesorii, sa dea procent , din procent, din procent, de nu mai sti cat si cum vei lua! Sunt dezgustat...!

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Dorine am crezut ca actualul este altfel decat neavenitii care s-au perindat prin minister dar se pare ca m-am inselat. Nu mai exista nici o speranta. Ne pomenesc doar atunci cand au nevoie de noi. In rest nu existam. 

Modificat de bibicu
Publicat

Mai vrea cineva bani si drepturi????? Avem omul potrivit la M.A.I Ministrul Radu Stroe, cel mai slab demnitar din istoria tuturor timpurilor. Parca imi este dor de Dejeu...........sau de Igas....sau mai bine lasa....

• Apreciez 2
  • Displace 12
Publicat

banii ca banii. dar nici echipamentul pe care l-am cerut inca de anul trecut nu l-au adus. ca la noi la nimeni. niste retardati :emo-yessir:

• Apreciez 1
Publicat

eu zic sa nu le prea duci dorul totusi,poate eventual la un Doru Viorel Ursu,daca l-ai prins merita sa-i duci dorul,dar nicidecum la cei enumerati mai sus...

• Apreciez 4
Publicat

Problema a ramas ca-n tren...(cei care stiti bancul, stiti la ce ma refer...) In calendarul nostru, isi face loc, incet-incet, Sfantul Asteapta!

• Apreciez 2
Publicat

Sensul este exact invers..........Cum dracu sa-i duc dorul lui Igas????????, sau lui Deseu???????

Sensul este exact invers..........Cum dracu sa-i duc dorul lui Igas????????, sau lui Deseu???????

• Displace 4
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Pana la urmatoarea rectificare bugetara, nimic! Urmatoarea rectificare va avea loc la sfarsitul lunii octombrie, dar asta nu inseamna ca MAI va primi bani pentru plata normei de echipament!

Publicat

Vorbim degeaba. Cu asemenea conducatori nu-i de mirare ca primim praful de pe toba. La anu si la multi ani mai vedem noi bani de haine.

Publicat

Praful de pe Toba.......ai grija bibicu......

Jandarii iar arunca cu petrarde, cica la ei se fac statele pentru banii pe haine.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Aiurea!!! De la "minister" citire: 500 RON în luna Decembrie. Restul...

Publicat

Si iar vom fi resemnați. Căci așa am ajuns. usl-ul e acea Mărie a lui boc dar cu altă pălărie. Aplică și ei ce au văzut la piticanie. Ce ține, e bun și merge mai departe. A ținut faza cu procente din procente și drept urmare continuă. Să-i calce nevoia de guvernanți.

Publicat

Deci ramane ca in tren. Domnii de la sindicate nu au nici o treaba. Salariile umflate sa le primeasca, restul e poveste.

Domnu ministru se face ca ploua. A facut putine valuri la inceput iar acum se tine de scaun sa nu il ia vantu. Rusinica..

• Membru
Publicat

Dupa cum a spus si Elvis ,la jandari se aude ca se vor da banii de haine!Intr-o zi fiind de serviciu cu un coleg ,ne-am intalnit cu o doamna care este contabila la jaci ,si care a spus ca la ei se aude ca in decembrie se dau toti banii de haine!

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Vine iarna și echipamentul este cel de anul trecut.Bine cunoscutele geci , cred că o să se exfolieze si ultimul strat de pe ele. Mai ramînem cu căciula care e rezistentă precum untul în fața cuțitului. Nici urmă de praf de bani prin conturile noastre,iar ajungem la sapă de lemn ca in fiecare an.

Modificat de nyckolae
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Vin si eu cu un zvon cu privire la banii de echipament. Cica in procent de 90% s-ar da jumatate din bani pana la sfarsitul acestei luni. Sursa - cms sef Spirache C. (SPOP) care s-ar fi interesat la financiar la capitala.

Iar intr-un procent ceva mai mic cica s-ar da toti banii pana la sf lunii. Stiu ca nu e bine sa ne imbatam cu apa rece si pana nu-i vedem in mana...dar parca tare bine ar prinde acum niste lovele  :clip:

• Apreciez 2
Publicat

Am ajuns de rasul lumii... trist ceea ce se intampla in general in tara asta...

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.