Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Fiti realisti.....cand am primit noi ultima oara banii de echipament pe anul in curs si in trimestrul III ?Vom primi la sfarsitul anului 30 % din 50 % din 26 % impozitat printr-o aritmetica complicata ori de ziua politiei din 2014.Continui sa ma mir de cati banisori se baga in serviciile secrete si ANI ...astia chiar vor sa ajunga sa supravegheze si ultimul cioban din varful muntelui ?

Publicat

In zadar ne enervam, fratilor! O singura intrebare ar mai fi :in acest minister(MAI) destul de mare dealtfel in comparatie cu celelalte ministere, chiar, dar chiar nu se gaseste (ma refer la cei cu functii de conducere) NIMENI ,repet NIMENI sa fie in stare sa respecte si sa aplice ordinele privind drepturile angajatilor sai ????  Daca DA, atunci degeaba ne mai agitam.......

Publicat

pai vrei sa-si piarda functiile?hai sa fim seriosi!crezi ca intereseaza pe cineva de soarta noastra?bine ca ies la pensie si scap de sistemul asta de.......!sper sa pot sa-miau toate drepturile!i

Publicat (modificat)

Cand nu se va mai amesteca politicul in MAI asa cum era cu cativa aniin urma, atunci poate ca vom primi si noi banii de haine la timp, banii de concediu, banii de naveta,de chirie,etc.....

In rest,s-auzim numai de bine...

Modificat de alex7474
  • Apreciez 1
Publicat

Eu zic să așteptăm banii de echipament pe la anu' când probabil cineva va lua spuma (dobânda). Eu observ cu din ce în ce mai multă scârbă că statul de drept se usucă și piere. Poporul nu mai reprezintă nimic în fața intereselor proprii ale unora.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Cum bine spui suntem satui de mojiciile care le induram din toate partile si sunt destui care sunt platiti sa afle ce gandim, spunem, facem, intentionam sa facem si asa mai departe.Dar tot ei informeaza mai departe ca nu suntem uniti, ca nu avem curaj sa iesim din nou in strada, ca suntem reprezentati de niste lasi cu gura mare care se bat cu pumnu-n piept cate fac pt noi pe la televiziuni dar a doua zi se fac pres in fata sefilor din minister.

Ei stiu ca ne e frica sa nu pierdem si bruma asta de salar si asa-zisa stabilitate a locului de munca in comparatie cu privatii, stiu ce efect au amenintarile cu cercetarea disciplinara si nu mai zic ce se intampla daca te pune necuratu sa spui nemultumirile de unul singur.

Asa ca degeaba ii atragi tu atentia aici lui ponta si numai printr-o actiune unita si majoritara putem impune o evaluare serioasa a conditiilor de munca, a salarizarii, etc.

Modificat de danezu
  • Apreciez 1
Publicat

Rectificarea bugetara nu a adus si fondurile necesare MAI pentru norma de echipament
Directorul General al DGF din MAI, dl, comisar sef Dragulin Stelica ne-a comunicat faptul ca MAI a solicitat, dar nu a primit fondurile necesare platii normei de echipament.
Urmatoarea rectificare bugetara va fi in luna octombrie.

Publicat

Ce facem fratilor, continuam sa speram la ceva bani sau asteptam pana in luna octombrie ?

Publicat

Numai o minune creasca sau spectrul unor tulburari sociale mai poate face banda aia de haimanale sa dea un banii de echipament

Minunile nu exista iar spectrul unor tulburari sociale inca n-a prins contur....desi poate s-or trezi ai nostri concetateni(???).

Daca ne-am uita atenti la starea finantelor statului s-ar putea sa observam si ca cu maximum de bunavointa al haimanalelor nu prea se pot da bani fiindca nu-s bani...ne induc ei ideaa ca sunt bani dar de fapt nu-s(3000 de anafisti nu-s pe faras pentru eficientizare...ci doar ca nu-s bani):

1.Rectificare bugetara de a trecut a fost doar o suveica menita sa mai amane colapsul si sa mai manance si gurita lor ceva;

2.Au fost in stare sa-si promita si "mamele"(a se vedea cine va deveni platitor de CAS si CASS de la 01.01.2014 dar fara a beneficia de ceva)numai s-aiba pana la 01.10.2013 un acord cu FMI pentru a avea din ce plati pensii ,salarii ,ajutoare sociale....intr-un final FMI-ul va spune :"Noi v-am pus sa promiteti toate aberatiile?(CAS si CASS ptr. sotia casnica?taxare proprietati functie de utilizare,etc.)Aaaaa!Ati promis voi???No ,acu' sa va vaz!!!";

3.Cu un minim de atentie se va observa ca in speranta cretina/dementa/schizo a guvernantilor de a baga bani la buget acestia maresc taxarea pana in final va claca tot ce-nseamna incasare la buget:nu stiu cine i-a invatat ca marirea taxarii incurajeaza ceva...poate doar falimentul statului.Trebuiau sa relaxeze fiscalitatea cu minimum-minimorum 50% si sa umble la sociale(auzi!n-a cotizat deloc nenorocitul de a luat la bac-cu perlele de rigoare note 1-4.99 si tampita de campeanu in loc sa faca demersurile de a abroga toata legislatia incurajatoare de pomeni se hlizeste ca le da 250 lei...pentru ce oare?...un alt bun exemplu este abrogarea partajului!alta tampita-plumb:pai abrogand partajul nici minimul ala de bani care intrau in visterie nu mai intra respectiv impozitul perceput notarilor pe sumele facute din intocmirea actelor de poartaj,impozitul platit la primarii ,taxele de la fisc+inmatriculari ,rovinieta ,carburantul consumat de masina inmatriculata...si exemplele pot continua pana maine);

Stiu ca va pare offtopic dar in mare asta este tabloul general in ceea ce-nseamna finante publice si colectare asa cum inteleg beep nostri de politicieni adica mai pe sleau m-as mira sa vedem prea curand bani de echipament.

Hai sa facem putin haz de necaz !!!

• Apreciez 2
Publicat

Pentru alex7474

Asa o sa stam sa ne plangem de mila si tot asteptam o viitoare rectificare. Baietii de la MApn nu mai asteapta rectificari, ei primesc banii fara nici un efort.

Publicat

Ne doare in ......

Asteptam urmatoarea (viitoarea) rectificare. Vai de capu nostru.

Publicat

Nici vorba sa se trezeasca societatea noastra. Este prea mare caldura sa  faca ceva.....Poate colo prin ianuarie ,ca si anul trecut,cine stie......Pana atunci ne vom amagi in continuare,pana in octombrie la urmatoarea rectificare.....de doi lei speranta....in rest noi sa fim sanatosi ca relele vin si singure....

• Membru
Publicat

N-are cine sa trezeasca lumea din actuala stare de marasm.Mai zilel trecute Coarna facea spume la Antena 3 explicand cum un cetatean l-a abordat si l-a rugat sa vegheze sa nu se inchida Antena3.O fi avnd si asta niscai parale de la trust de tot da cu presupusul acolo dar Z E R O  eficienta sindicala?

Publicat (modificat)

Este doar un zvon .......cica donul Ponta &co se pregatesc sa ne taie 10% din salariu.

Sper sa nu fie adevarat!

Asa ca banii de echipament nu-i vom lua decat daca ne ducem in fata ministerului!

De data asta cat mai multi!

Ar fi indicate niste spontane!

Modificat de Elvis
Publicat

Sau la fel de bine acest zvon poate fi lansat cu bună ştiinţă pentru a mai tempera oamenii, care acum ar trebui să se bucure sau să fie mulţumiţi că încă nu li se ciuntesc şi salariile.

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

deci "reintregitele salarii" nu venituri (!) cu 25% s-ar putea sa fie taiate cu 10%...parca ne suna cunoscut,e acelasi film in alta sala de cinema...iar noi privim ,privim...suntem buni spectatori...e foarte interesant cum se joaca unii cu procentele...ia de aici 25%,da-mi inapoi 10 %,mai iti dau un n% mai iti tai n+1 %...suntem invatati sa ne primim drepturile doar procentual si nu ca intreg,in picaturi mici, sa nu devenim prea euforici cumva...

Modificat de Kendo2012
Publicat

S-au văzut și ăștia cu sacii în căruță și încep cu fente din astea? Dacă le acceptăm și de această dată tertipurile ne merităm soarta.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Nu cred ca se v-a intampla asa ceva,astea sunt zvonuri aruncate de cei care sunt pusi de '' chiorete'' sa faca asa ceva,asta e parerea mea...!!!

Modificat de MDDaniel
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.