Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

La Bacau au intrat,sunt promotia mai 2012 si au intrat 725 lei,nu am luat niciun articol de echipament.

• Apreciez 1
Publicat

A-mi poate raspunde cineva de ce cei din PROMOTIA 2011 au luat sume diferite de bani privind restanta pe echipament???? 

• Displace 8
Publicat

eu sunt promotie 2011 si am luat in decembrie 1100 si acum 500.

• Moderator
Publicat

Dar ti-ai mai luat ceva de al magazie, sau ma rog, ai comandat pe fisa de echipare, nu !?

• Membru
Publicat

A-mi poate raspunde cineva de ce cei din PROMOTIA 2011 au luat sume diferite de bani privind restanta pe echipament???? 

Sper că nu suntem din aceeaşi promoţie, faultezi grav limba română. :doh:

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat (modificat)

corect !!!La Ipj Maramures s-au postat statele de plata pe intranet si conform acestor state urmeaza sa primim restante atat pe 2012 cat si pe 2013. Restantele pe 2012 reprezinta echipament cerut de catre politist prin fisa de echipament dar acest echipament nefiind ridicat.

Stiti ceva mai mult despre sumele restante pe care urmeaza sa le primim?? Suma? Data probabila cand sa vina si acestia? Modificat de sorin1sipos
  • Membru
Publicat (modificat)

Banii de haine restanti de pe anul 2012 au intrat odata cu cei de pe 2013. Statele de plata au fist postate pe intranet marti.

Modificat de ciprith
Publicat

Dar ti-ai mai luat ceva de al magazie, sau ma rog, ai comandat pe fisa de echipare, nu !?

Nu am mai luat nimic pe 2013. Atat am avut drept, 1600 lei, aveam o anticipatie de 800, cu aproximatie evident.

• Apreciez 1
Publicat

Promotie 2011.

Prima transa am luat 1400, in timp ce alti colegi au luat 1100 sau 1200 lei. Acum, a  doua transa, am luat 800 lei si nu inteleg de ce diferentele astea.

Sunt din Ipj NT

Publicat

Rayden, diferentele rezulta din fisele de echipare.

Mergi la logistica la ofiterul care se ocupa cu echipamentul si te va lamuri.

Publicat

@Mateuta : Adica am luat prea mult ? :)

@Elvis : Am sa ma duc dar nu inteleg de ce am avea fise de echipare diferite din moment ce am terminat aceeasi scoala/promotie. In fine...

Publicat

De luna viitoare o sa dea norma pe 2014 in rate? Mai stiti ceva de lucrul asta?

• Displace 2
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.