Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Vlaicans, aceeași promoție, SAPVLC ? Dacă da, în ce județ ești ?

Publicat

la Mures acum au intrat !!cred ca au dat si restante din 2012 .mi-au intrat pe card 2000 de lei :D

sa ii cheltuim sanatosi dragi colegi :D

• Membru
Publicat

La Ipj Maramures s-au postat statele de plata pe intranet si conform acestor state urmeaza sa primim restante atat pe 2012 cat si pe 2013. Restantele pe 2012 reprezinta echipament cerut de catre politist prin fisa de echipament dar acest echipament nefiind ridicat.

Publicat

La Ipj Maramures s-au postat statele de plata pe intranet si conform acestor state urmeaza sa primim restante atat pe 2012 cat si pe 2013. Restantele pe 2012 reprezinta echipament cerut de catre politist prin fisa de echipament dar acest echipament nefiind ridicat.

corect !!!

• Membru
Publicat

La IPJ TM au intrat 1327 lei

Nu stiu, mie nu mi-a intrat nimic pana acum si e ora 16,20, eu fiind la Banca Transilvania. Dar poate tu esti mai norocos.

• Membru
Publicat

@blue1guardian

Same here...1100 prima transa + 218 transa a doua.

La Iasi, aceeasi promotie ca si voi, prima transa 1100 lei iar a doua 717 lei, mentionez ca nu mi-am luat deloc echipament de cand suntem incadrati.

• Membru
Publicat (modificat)

Printscreen cu suma in cauza:

brd.jpg

Modificat de Bogdanel
Publicat

dimineatza la 11 au intrat si la IPJ HD...despre ce restante vorbiti? ca un coleg a primit 1500 lei, dar eu doar 900. bine eu de vreo 3-4 mil mi-am luat echipament...dar totusi, nu cred ca fisa de echipare a colegului e de 2600 lei si a mea doar 2400

Publicat

e

dimineatza la 11 au intrat si la IPJ HD...despre ce restante vorbiti? ca un coleg a primit 1500 lei, dar eu doar 900. bine eu de vreo 3-4 mil mi-am luat echipament...dar totusi, nu cred ca fisa de echipare a colegului e de 2600 lei si a mea doar 2400

e posibil sa fie o regularizare ,daca au fost greseli de calcul sau ceva asemanator...suma este de 2400  pentru toata lumea..

Publicat (modificat)

@blue1guardian .....aceeasi promotie suntem, eu sunt la arges

Ca sa excludem varianta asta uite ce am primit eu la incadrare.(de la ipj nu am luat nimic)(nu mai stiu exact denumirile echipmentelor)

1 x geaca de iarna

1x geaca de ploaie

1 x pelerina ploaie

1xmatlasata

1x bluzon interior

2xcostume reprezentare+4 perechi pantaloni reprezentare+camasa alba

2 x pantaloni (iarna +vara)

2 x camasi exterioare(1 maneca scurta+1 lunga)

1 x camasa simpla albastra

2 x bocanci(iarna+vara)

2 x pantofi(iarna+vara)

1 x ghete

3 x cascheta+1 caciula iarna

fular+centura+curea subtire+cravata

Modificat de vlaicans
  • Membru
Publicat

Suma este de exact 2427 lei pentru agenti barbati pe anul 2013.

Publicat

Să fie cum zici tu pentru Constanța, însă luni când am vorbit cu financiarul mi-au spus că luni vor băga banii.

Revin și confirm că deja au intrat banii la IPJ Constanţa.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.