Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Si la Vaslui tot miercuri-joi intra. In videoconferinta de azi de la ora 12:00 s-a insistat pe plata diferentei normei de echipament pana cel tarziu miercuri-joi. Ma indoiesc sa vor fi unitati unde se va vira aceasta suma restanta dupa ziua de joi

Publicat

Nu serios..au bagat si decontul pe ordinul de servici? Pana in ce luna?

• Displace 2
Publicat (modificat)

O mica intrebare: pentru concediul din noiembrie anul 2013 am ordin de serviciu insa il pierdusem si implicit n-am luat banii pe el. L-am gasit in urma cu cateva zile, oare mai pot lua banii?

Modificat de Mateuta
  • Displace 2
Publicat

Cine stie ce suma de bani va incasa  PROMOTIA 2011 ??

individul de la echipament, sau individa de la financiar...tot ce trebuie e sa intrebi acolo

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

O mica intrebare: pentru concediul din noiembrie anul 2013 am ordin de serviciu insa il pierdusem si implicit n-am luat banii pe el. L-am gasit in urma cu cateva zile, oare mai pot lua banii?

Ia legatura cu financiarul. Normal nu vad de ce sa nu-l ia in calcul pentru a primi banii.

Publicat

Si la Vaslui tot miercuri-joi intra. In videoconferinta de azi de la ora 12:00 s-a insistat pe plata diferentei normei de echipament pana cel tarziu miercuri-joi. Ma indoiesc sa vor fi unitati unde se va vira aceasta suma restanta dupa ziua de joi

Nu cred  sa fie adevarat cu acest insistat pentru ca la Constanta, la politie s-a anuntat clar ca banii de haine vor intra in cursul zilei de luni, 24.02.2014. Asa ca nu cred ca este valabil pentru toata tara.

• Membru
Publicat

La Cluj din cate am inteles de la cei de la financiar pe joi vor intra banii!

Publicat

Nu cred  sa fie adevarat cu acest insistat pentru ca la Constanta, la politie s-a anuntat clar ca banii de haine vor intra in cursul zilei de luni, 24.02.2014. Asa ca nu cred ca este valabil pentru toata tara.

"In legatura cu diferenta normei de echipament pe anul 2013, aici atrag atentia sefilor de la Serviciile Financiare, insist ca pana miercuri-joi sa dati banii oamenilor" - seful Directiei Financiare

Mai clar de atat nu cred ca se poate

Publicat (modificat)

La ITPF Sighetu -Marmatiei s-au dat astazi banii de echipament  de pe  anul 2013 .

Modificat de alex7474
  • Membru
Publicat

Am aflat azi că o să iau doar 188 tranșa a doua de bani ( mi-an scos un set de grade de AG de 24,7 lei). Nu știam de ce am dreptul doar la atât în condițiile în care alți colegi de promoție am aflat că au dreptul la mai mult, fapt pentru care am fost la logistic să mă lămurească. Am aflat că am dreptul doar atât întrucât diferența până la 1327 constă într-o anticipație de 1114 lei ce mi se reține întrucât am primit echipament mai multla absolvire  ( adică în valoare de mai mulți bani decât aveam dreptul, iar diferența asta de 1114 lei mi se reține acum). În acest sens mi-a arătat foaia de înzestrare de la școală de la Câmpina. Asta ca asta, dar m-a indignat că acest lucru era valabil doar pentru cei din promoția mea care au absolvit la Câmpina, cei de la Cluj iau 730 lei tranșa a doua. Niște jegoși :angry: !

• Membru
Publicat

Eu nu inteleg de unde apar diferentele astea asa mari pe fisele de echipament... Prmotia decembrie 2012, 2 colegi de clasa, acelasi echipament, IPJ Gorj 1100 lei prima transa, DGPMB 0. Sunt curios cat va lua colegul meu a doua transa, in conditiile in care eu am aflat ca am 80 de lei pe minus... Mi-au facut anticipatie de 80 lei pe 2014, deoarece am luat mai mult echipament in scoala. 

Publicat

La ITPF Iasi au intrat banii ieri, 18.02.2014

Publicat

"In legatura cu diferenta normei de echipament pe anul 2013, aici atrag atentia sefilor de la Serviciile Financiare, insist ca pana miercuri-joi sa dati banii oamenilor" - seful Directiei Financiare

Mai clar de atat nu cred ca se poate

OK, înțeleg că asa a fost mesajul, ceea ce iti spun e ca in teren alta e situatia. Si nu cred ca îl ia nimeni în seamă pe seful Directiei Financiare o dată ce s-a stabilit că luni se vor baga banii.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.