Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Daca nu ai luat echipament deloc, 1.300- 1.400 lei.

Modificat de drAGO5
Publicat

Cert este ca a fost bagat DOAR salariul! In plus.... nimic! Sa speram ca restanta la banii de echipament, aferent anului 2013, se va baga saptamana viitoare...sau ailalta....sau luna viitoare...! Noi sa fim sanatosi ca de promisiuni... suntem satui!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Cine ma indruma si pe mine ce demersuri trebuie sa fac sa aflu o situatie a fiselor de echipare.

Am fost incadrat in mai 2012 si am fost informat ca pentru anul 2013 am dreptul la suma de 1318 lei(nu am luat nici un articol de echipament).

Problema nu ar fi asta....insa alti colegi care au primit aceleasi haine ca mine au avut de primit sume de circa 1900 chiar 2000 ron.

Cui trebuie sa ma adresez sa aflu in termen cat mai scurt si care ar fi baza legala. Sa fac o solicitare la serviciul logistic?au acces cei de la i.p.j. la aceasta situatie sau trebuie sa ma adresez S.A.P.V.L.C. pentru fisele din 2012?

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Pt promotia 2011, angajati in Mai 2012 :)  O sa primim inca 718 lei. Am sunat azi la financiar si domnisoara de acolo, mi-a zis ca tre sa ii primim pana la sf lunii, nu stie nici ea data, si ca suma este de 718 lei. In general, ce mi-a spus s-a adeverit. De fapt, de fiecare data.

• Apreciez 2
Publicat

Pt promotia 2011, angajati in Mai 2012 :)  O sa primim inca 718 lei. Am sunat azi la financiar si domnisoara de acolo, mi-a zis ca tre sa ii primim pana la sf lunii, nu stie nici ea data, si ca suma este de 718 lei. In general, ce mi-a spus s-a adeverit. De fapt, de fiecare data.

Te contrazic putin. Sunt tot promotie 2011, iar anul trecut cand am intrebat la logistica cat am drept pe 2013 mi-au comunicat ca am aproximativ 1600 lei. Am luat in decembrie 1100, deci acum mai iau in jur de 500.... Din ce am inteles, femeile au de luat cam cat zici tu ... Poate te-au incadrat la femei ...  :pfft:  :pfft:

Publicat

Lasand la o parte banii pe care ii vom primi, aveti idee ce se intampla daca nu au la magazie articolele de tinuta pe care le-am cerut pe fisa de echipament pentru anul 2013? Ne tot amana, ba ca nu au primit, ba ca nu au bani! Dar, banii care ni s-au oprit pentru respectivele articole pe ce s-au cheltuit? Sunt cativa colegi care au echipament de luat chiar si pentru anul 2012!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Listele cu restantele au fost inaintate,numai ca banii inca nu au intrat in cont.Se preconizeaza ca pana pe 20.02 sa fie virati

• Apreciez 3
Publicat

Asta este suma. Noi (agentii) avem norma 2.427 Ron. Minus 1.100 pe care i-am primit. 

Publicat

ziceau jandarmii HD ca le-a venit un ordin de vineri si ei primesc azi banii. sunt curios daca intra si la noi ca de obicei cand le vine lor o hartie vine si la noi, numa ca sefii omit sa ne spuna

Publicat (modificat)

Da. Scuze.

Au intrat la Garda 1327ron.

Modificat de bibicu
Publicat

La Garda de Coasta intra astazi impreuna cu banii de CO pe 2013.

poate ne spui si noua ce inseamna banii pe CO :hmmmt:

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.