Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Sursa : Intrapol, postare de la 15.55.

În aria privată - mai exact în topicul "Plusul zilei" găsiţi adresa postată "astăzi, 14:21". :P

În mare cam asta se spune:

"TOATE UNITĂŢILE MINISTERULUI!

Având în vedere ... (sunt enumerate actele normative ce prevăd drepturile de echipament şi materiale ale poliţiştilor şi militarilor) ..., urmare deschiderilor de credite din luna februarie 2014, veţi dispune de urgenţă măsurile necesare pentru plata sumelor rămase de achitat reprezentând drepturile de echipament cuvenite poliţiştilor, respectiv cadrelor militare pentru anul 2013.

VICEPRIM-MINISTRU PENTRU SECURITATE NAŢIONALĂ

ŞI MINISTRU INTERIMAR AL AFACERILOR INTERNE

Gabriel Oprea"

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Îmi cer scuze, sunt pe telefon şi doar acum am văzut ce aţi scris, axle15 şi Marius. Cum am citit, am zis să şi împărt cu voi informaţia.:)

• Apreciez 2
Publicat

Nene cred ca Oprea are ceva cu restantele. nu ca ar fi rău.imi aduc aminte ca si când era la armata nu mai aveau aia restante,,,,,,dacă continua așa Ieșim in strada sa rămână el ministru.....

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

Sa fie datorita dlui Oprea sau pura intamplare? 

Modificat de Marinescu
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

si azi la igpf a aparut un zvon, care din cate vad pe forum s a confirmat deja, ca vom primi ultima parte din banii de haine pe 2013 cel mai trz sapt viit, inainte de salariu. Alt zvon era ca vom primi banii de haine lunar in salariu, incepand cu martie 2014. :hmmmt:

• Apreciez 1
Publicat

Au aparut si hartiile, nu este doar zvon. Se achita echipamentul restant 2013, in luna februarie. De echipamentul pe 2014, distribuit lunar, nu scrie nimic nicaieri deocamdata.

• Apreciez 2
Publicat

Multumim runya. 

Pana in salariu, sau dupa acesta se achita restantele?

Nu de alta, dar sunt restant la rata si ma striga biroul de credit.

Publicat

In urma discutiilor purtate cu liderul de sindicat al jud Olt acesta a zis ca banii de echipament pe 2014  vor fi bagati in salariu incepand cu luna aprilie, acum sa vedem

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Daca Oprea a spus in acea adresa ca "veţi dispune de urgenţă măsurile necesare pentru plata sumelor rămase de achitat reprezentând drepturile de echipament cuvenite poliţiştilor, respectiv cadrelor militare pentru anul 2013" ....da-mi voie sa cred ca "urgenta"  NU inseamna luna aprilie!

• Displace 3
Publicat

S-au bagat la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date

in jur de 1400 ( mai aveam pe card ceva). O zi buna va doresc.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Pacat ca am ajuns sa fim super incantati de faptul ca ni se platesc niste restante-drepturi ale noastre in fond.Poate il intreaba cineva pe Ponta de ce ne plateste indicii la valoarea din 2008 cand salariul minim era 550-600 lei, pt. ca acum e 850. Noi suntem buni numai cand ninge sau e balamuc in piata,  ca pt. a-si proteja hotii(si nepotii), au inventat noile coduri.

Coarna n-are timp de grija latrinei 3, Surugiu probabil nu stie, Vilnei n-are loc de dat cu gramatica-n fasole, Lincu e peste tot si nicaieri, CNP-ul.....da* cine-i CNP-ul?

Modificat de stelistman
Publicat

... CNP-ul.....da* cine-i CNP-ul?

Cod Numeric Personal, eu altceva nu stiu sa insemne!  :clip:

• Apreciez 3
Publicat

Cod Numeric Personal, eu altceva nu stiu sa insemne!  :clip:

C.N.P.: Corpul Naţional al Poliţiştilor - organizaţia profesională

• Apreciez 1
  • Displace 20
Publicat
Gigel7, on 14 Feb 2014 - 06:58, said:

C.N.P.: Corpul Naţional al Poliţiştilor - organizaţia profesională

A fost la inceputuri,dar si atunci numai pentru unii,acum este doar o "fantoma",asa vad eu situatia  !  :emo-yessir:

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.