Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

:) Se pare ca ministerul nu are banii in cont nici pana astazi... deci pana ajung la IPJ-uri ar mai dura cel putin 4-5 zile. posibil sa nu i luam pana dupa anul nou....

• Apreciez 3
  • Displace 5
Publicat

Eu am inteles ca banii sunt deja in conturile inspectoratelor.Nu se hazardau ei sa comunice in scris.

Publicat

:) Se pare ca ministerul nu are banii in cont nici pana astazi... deci pana ajung la IPJ-uri ar mai dura cel putin 4-5 zile. posibil sa nu i luam pana dupa anul nou....

Mai , sa fie....!!!!! Lumineaza-ne si pe noi ce-ti / cine-ti sta la baza afirmatiei "se pare...." ca m-ai dat pe spate cu postarea dumitale......asta lasand de-o parte ca joi intra banii(evident vor fi si IPJ-uri unde vineri va fi Sf.Bănică).....
  • Moderator
Publicat

Avand in vedere ca seful finantelor politienesti Dragulin Stelica e buzoian, acel "se pare" poate avea ceva/pe cineva la baza. Oamenii mai discuta si zvonurile mai circula. Sa vedem ce va aduce sfarsitul de saptamana, alte polemici nu au rost acum.

• Apreciez 1
Publicat

din cate stiu eu banii se aloca prin minister-trezorerie-bucuresti-trezorerie judete. la fiecare dureaza cel putin o zi daca nu doua. cineva minister mi-a spus ca ministerul nu are banii in cont momentan (evident ca nu pot divulga sursa). daca acesti bani nu intra in minister azi,cel tarziu maine banii nu mai au cum sa ajunga datorita zilelor nelucratoare,pana dupa anul nou. daca eu am spus o minciuna fiind informat gresit ,vom vedea.. dvs aveti alte informatii?

• Apreciez 2
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

La Cluj am vorbit cu cel insarcinat cu echipamentul (pe care-l cunosc personal) care mi-a spus ca vineri, cel mult luni vor fi banii pe card!

Modificat de cipri83
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Doamneee..nu mi-a mai fost dat sa traiesc asa ceva.. Este clar..ma astept sa nu mai primim niciun ban anul asta.. Pana nu vad banii de echipament cheltuiti, nu mai cred in niciun zvon..in niciun sindicat..in niciun sef..in nimic.. Cat de prosti mai putem fi sa inghitim toate gogosile alesilor..si a celor care ne conduc..? Sa inteleg ca liderii de sindicat au plecat deja in concediu..si nici nu vreau sa ma gandesc ca in momentul asta stau pe undeva..la plaja..asteptand sa vina Mos Craciunul..cu sacul plin de cotizatii.. Mi-e scarba de tot..

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Pot sa va anunt ca nici astazi data de 18.12.2013 nu au fost virati banii de echipare de la minister! Daca acestia nu vor fi virati pana deseara catre inspectorate ne putem lua adio de la acestia pe anul in curs ... ! Din nou ne-au tras-o ... doamne cata bataie de joc poate sa existe in sistem :(

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Imi cer scuze pentru iesirea nervoasa pe care am avut-o mai sus, Acum cateva minute in urma am primit un telefon de la cineva de la Buc. care m a anuntat ca banii intra maine in teritoriu si daca nu vineri seara luni sigur avem banii pe carduri !

• Apreciez 1
Publicat

Una bucata vorba cu cineva de la financiar Constanta: Teoretic azi se baga bani,practic undeva pe vineri.............deci,faza cu bani nelivrati?.......................

Publicat

cei de la Serv.pasapoarte din Deva au luat azi banii de haine....au ales sa le dea banii pe stat de plata nu i-am mai virat pe card 

Publicat

cei de la Serv.pasapoarte din Deva au luat azi banii de haine....au ales sa le dea banii pe stat de plata nu i-am mai virat pe card 

Confirm.

Deja trebuie sa ne pregatim sa deschidem topicul "Banii de echipament 2014 in salariu!Adevar sau provocare?"...si asta chit ca de la cei 1100lei livrabili pana joi/vineri pana la achitarea in totalitate a celor 2400lei mai este cale luuuuuuuuuunga...Sa zambim amar vis a vis de cum sunt concepute finantele publice in Chaos Land : ne vom ruga sa intre in vigoare acciza de 7 centi/l (acciza ptr. "autostrazi" :doh:  ) ca altfel nu mai pupam nici diferenta la norma de echipament 2013, nici la norma 2014 inclusa-n salariu.....sa te rogi sa se mai puna un bir ca sa mai primesti un ban este culmea gandirii economice vis a vis de materia "Finante publice"...

Publicat

Cred ca cei de la pasapoarte Deva au ales sa ia banii pe stat de plata si nu pe card de frica sa nu se razgandeasca "mintile luminate"..decidentii.. Este bine daca se vor acesti bani..este foarte foarte rau ca ne dau cu tzaraita..mai ales ca sunt drepturile noastre..deja restante si nu viitoare..

• Membru
Publicat

cel mai probabil banii ii vom avea joi sau vineri prin intermediul mandatarului deci ii vom lua cash de la gospodar cum am mai fost obisnuiti...

Publicat

...de parca cei 7 eurocenti in plus la litrul de benzina sau motorina o sa ii platesca toti ceilalti cu exceptia politistilor...frate ce iubesc eu tara asta, oameni din ea si mentalitatea lor

Publicat

La dolj ... Conform celor de la financiar, banii pe echipament se vor vira pe card luni 23.12.2013

Publicat

Nu stiu de ce am eu un feeling ca asta este doar o alta modalitatea de a ne mai amana pana..o sa poata motiva prin "s-a inchis anul financiar si astfel nu se vor mai da bani anul acesta.." Sper sa nu fie asa..dar parca vad ca ramanem iar cu degetul in gura.. Este minunat..traim intr-o tara minunata..ce altceva ne-am mai putea dori..? Sarbatori fericite va urez..tuturor celor care muncesc din greu..si in timpul liber..si asteapta drepturile ca pe niste minuni Dumnezeiesti..!

Publicat (modificat)

Deva-20.12.2013, dupa 17:00.....acum 20 min am plecat de la F-C IPJ Hd cu stirea calda-n tastatura ;)

Modificat de axle15
  • Apreciez 2
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.