Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Se va face o remaniere a guvernului si, din pacate, Dragnea are un cuvant de spus. Dar, postul de ministru al MAI apartine liberalilor si, poate, dl. Stroe nu va fi remaniat.

Pana acum, dl. Stroe s-a tinut de cuvant si sper sa o faca si in continuare, sa isi respecte toate angajamentele luate.

• Membru
Publicat (modificat)

Scuze de off topic...dar ce-ar fi sa-l ia naiba pe Dragnea asta care pare cel mai gunoi dintre USL-isti!Sper ca dezvaluirile lui Valer Marian sa-i ajute pe procurori sa-l trimita in instanta unde sa primeasca macar o sentinta cu suspendare in acel dosar al referendumului si sa scapam de el!

Modificat de cipri83
  • Membru
Publicat

Un vecin care lucreaza la MAN sustine ca li s-au dat banii pe haine aferenti anului 2013.

Publicat

Angajatii M.Ap.N., cu o vechime in munca mai mare de 10 ani, au incasat deja banii ramasi la norma de echipare 2013. Sursa sigura: cumnatul meu este subofiter M.Ap.N. la o unitate speciala de lupta din Braila ( la "cercetasi" ).

Publicat

Confirm, şi în zona mea M.Ap.N.-ul au luat integral norma de echipare 2013.

Sursa: un subofiţer M.Ap.N care a incasat bani.

Publicat

Si la noi nu se intampla nimic? De fapt uitasem ca nu suntem prioritari.

• Membru
Publicat

Daca in toamna va fi vreun referendum poate ne vor arunca niste firmituri.Si astea cu extra-mega-super eforturi.

Publicat

O parte din cei de la MApN, din orasul nostru, au primit banii pentru echipament, pentru 2013.

La noi? NIMIC! Nu s-au facut nici listele cu sumele de bani cuvenite fiecaruia!

Totusi, poate, dl. Stroe se va tine de cuvant!

Publicat (modificat)

ca intotdeauna noi=cantitate neglijabila. cat ne mai lasam oare calcati in picioare? sindicatele nimic? :emo-yessir:

Modificat de istoricu2
Publicat (modificat)

Care sindicate? Avem sindicate?

Daca nu luptam noi pentru drepturile noastre, nu o sa o faca nimeni!

Din surse sigure, va spun ca in momentul de fata, in bugetul MAI, nu sunt bani pentru plata normei de echipament pentru anul 2013.

O eventuala rectificare ar trebui sa modifice acest lucru, dar, rectificarea, se cam lasa asteptata.

Modificat de Sache
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Rău am ajuns. De fiecare dată aceleași probleme. Alții iau banii la timp iar noi trebuie să ne milogim pentru drepturile noastre.

Publicat (modificat)

Imi cer scuze pentru  urmatoarele cuvinte. Da 'de ce dracu noi trebuie sa depindem TOT TIMPUL de rectifcare,referendum,alegeri ca sa ne primim drepturile ???? NOI nu avem ca si alte categorii sociale legi,regulamente,ordine,etc.,nu avem sindicate ????? La altii cum naiba de fiecare data se poate iar noi suntem tot de fiecare data lasati pe dinafara. Parca intentionat ne lasa la urma.

Modificat de alex7474
  • Membru
Publicat

...pentru ca sefii nostrii sunt condusi de politicieni si stau precum strutii

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Si sa ii hranim cu eugenii, cand ne aducem aminte. :))

La sfarsitul fiecarui an, in momentul in care se face bugetul pe anul urmator, cei din MAI omit cu buna-stiinta sa treaca in buget si aceste cheltuieli, cheltuieli ce reprezinta un drept legal al nostru. In ultimii ani asa au fost facute bugetele, banii pentru echipament fiind alocati ulterior, la rectificarile de buget sau din fondul de rezerva al guvernului.

Altii isi primesc banii la timp, desi nu au sindicate, nu au organizatii profesionale si nici nu se pot manifesta ca noi.

Si totusi, suntem lasati la urma!

Modificat de Sache
  • Apreciez 2
Publicat

Răspunsul primit de la sindicate a fost că cei de la MApN-ul a avut aceste sume prevăzute în buget iar noi nu. În concluzie așteptăm să-și mai aducă aminte de noi cineva..

Publicat

e mai ieftin sa "mituiesti" un lider de sindicat (sau mai multi) decat sa platesti drepturile catorva zeci de mii de oameni. aceasta este filozofia ministerului. e foarte usor sa gasesti de lucru la o sotie a liderului de sindicat undeva prin aparatul de stat si sa ii inchizi gura,ca vrea nu vrea luna trece ,leafa merge si noi ca prosti cotizam.

Publicat

Nu vreau sa fiu off-topic, dar si sindicatele sunt de vina.

Nu trebuie sa ii "mituiesti"! Ii mai intrebi, din cand in cand, pe unii lideri de sindicat, daca pot justifica ce fac cu banii proveniti din cotizatii si din alte surse. Atunci se linistesc ei singuri!

Publicat (modificat)

Cei de la sindicate se multumesc cu comunicate. Poate ca ar trebui sa faca si altceva  pentru ca cei de sus sa-si  aduca aminte ca si noi existam si avem drepturi (cate or mai fi ele) care cu stiinta sau fara stiinta se cam incalca...Ca de vorbe ne-am cam saturat ,am vrea si fapte, nu ???

Modificat de alex7474
Publicat

Domnii guvernanti iar își bat joc de noi. Se pare că și pentru actualul prim ministru polițiștii nu există. Rușine..

Sursa forum CNP(ASOFRONIE CONSTANTIN): La rectificarea bugetara din iulie, pentru MAI doar cheltuieli catre furnizori, in plus.

Publicat (modificat)

Încă o dată întreb cum alții își pot lua drepturile la timp iar noi nu? De ce aceste discriminări?

Modificat de bibicu
Publicat

Ne-am lasat de multe ori calcati in picioare si guvernantii stiu ca nu o sa facem nimic.In Spania in 2009 doua zile consecutive politisti au intrat in greva generala TOTI,a treia zi le-au dat toate drepturile.La noi in 2010 can era vb sa facem greva la mine la ipj nu stiu daca ne strangeam 30%,toti o dadeau cotita ba ca au rate c aii da afara ba ca se supara seful,NOI nu suntem uniti de aceea ne calca toti in picioare

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

La tine la I.P.J. se poate face "greva"? Cred ca ai vrut sa spui "miting".

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.