Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

La Olt nu s-a facut niciun stat de plata pentru norma de echipare, dar zvonul e ca dupa salariu. Nu e nimic sigur  :(

• Membru
Publicat

Eu am fost la Serviciul Logistic si m-am gasit pe un tabel unde in dreptul meu era trecuta suma de 1810 lei pentru tot anul.

• Membru
Publicat

Da, asa-i.

Pe tabel era si fratele meu trecut cu aceeasi suma, si el tot promotie cu noi.

• Membru
Publicat

Am dat hainele care nu mi se potriveau ca marime unui coleg si el a luat haine pe fisa lui si mi le-a dat mie, .

• Moderator
Publicat

Să fie oare un indiciu sau semn bun?

Guvernul va permite ministerelor să depăşească în acest an plafoanele de cheltuieli cu salariile

Potrivit unui proiect de ordonanţă publicat de Min.Finanţelor, Guvernul va permite prin HG ordonatorilor principali de credite să depăşească în acest an plafoanele de cheltuieli de personal cu sumele primite de la Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pentru plata obligaţiilor restante.

În nota de fundamentare a proiectului de ordonanţă se menţionează:

"Completarea art. 16 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului 103/2013, în sensul că pentru plata obligaţiilor restante din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prin hotărâre a Guvernului pot fi majorate şi cheltuielile de personal aprobate în bugetele ordonatorilor principali de credite ai bugetului de stat, prin derogare de la prevederile art. 6 lit a) şi c) şi art. 18 alin. (3) şi (4) din Legea responsabilităţii fiscal-bugetare nr. 69/2010, precum şi ale art. 3 alin. (5) din Legea nr. 4/2013 pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar, cu modificările ulterioare. O astfel de măsură va conduce pe de o parte la evitarea de înregistrare de arierate în perioada imediat următoare, iar pe de altă parte la reducerea în anul 2014 a presiunilor asupra cheltuielilor de personal", 

sursa: gândul.info

Publicat (modificat)

Este cineva din promotia 2012 care stie sigur daca cei care fac parte din aceasta promotie vor primi sau nu drepturile de echipament pentru anul 2013? La mine la serviciu exista o incertitudine totala...unii zic ca vom primi sigur altii ca nu avem cum...un fel de Radio Erevan!!! Majoritatea zvonurilor privind acest subiect sunt alimentate in special de cei de la logistica ,ei neavand un raspuns concret...daca vom primi sau nu...clar!As vrea sa stiu de la cei de pe la alte inspectorate daca si la ei este la fel sau nu!! 

Modificat de billy
Publicat

Promotia 2012 nu primeste. Doar promotia 2011 incadrata in mai 2012. 

Publicat

Breaking news = Bani de echipament 2013 - 500 lei in decembrie. Dl. Gruia in greva foamei.

Serios? Mi se rupe inima de domnul Gruia. Auzi a facut el asa ceva? :))

Publicat

"Un nebun aruncă o piatră în apă şi zece înţelepţi se chinuiesc să o scoată"

Chiar credeti tot ce se spune???

Publicat

Promotia 2012 nu primeste. Doar promotia 2011 incadrata in mai 2012. 

Asta ar fi maximă, două promoţii încadrate în acelaşi an...una primeşte alta nu. Fără cuvinte dacă se adevereşte zvonul!

• Displace 1
Publicat

Eu sunt promotie 2011 incadrat in mai 2012. Am solicitat la logistic sa-mi comunice cat am drepturi pe 2013, am avut anticipatie de aprox 800 lei, si mai am de luat aprox 1600 lei. Am intrebat si de un coleg care e promotie 2012, cei care au terminat in decembrie, si mi s-a comunicat ca nu are drepturi pe 2013, ca ar avea anticipatia mai mare decat drepturile cu cativa lei. Intrebati la logisitic promotiile si aflati cat aveti de luat.

Sarbatori Fericite Domnilor! 

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

An electoral.

Cristi aceea ordonanţă îşi va produce efecte, dacă va fi adoptată, doar la sfârşitul acestui an (2013). Ministerele vor putea depasi plafoanele de salarii stabilite pentru anul 2013

Publicat

problema e ca.......zvonul cu 500 lei s-a auzit si in Arges...si s-a mai auzit ca membrii sindicatelor nu au fost de acord, fapt pentru care luni merg la Bucuresti..la dl(nostru scump) ministru...cica nu sunt bani...

Publicat

Pai scumpul nostru sinistru ar cam trebui sa plece acasa daca nu sunt bani.

Sunt bani pentru armata, SPP, SRI dar nu pentru Stroe....pai atunci sa se lase!

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

Sa ne lase ... pe mana lui Dragnea si sa ajungem in subordinea primarilor, nu?

Nu sunt un fan al lui Stroe, dar spre deosebire de alti sinistrii asta a fost singurul care a pus piciorul in prag cand psd-istii vroiau sa distruga Politia Romana si sa o dea pe mana primarilor pe care ii iubesc atat de mult.

Modificat de crix
  • Apreciez 3
Publicat

Ministrii au fost si vor mai fi, fara a fi alesi de noi. Buni sau rai, mai putin conteaza caracterizarea pe care le-o facem. Ce ne facem insa cu liderii pe care i-am ales sa ne apere drepturile? Se pune intrebarea: Ce am castigat noi cu ajutorul acestora fata de jandarmii sau pompierii?

• Apreciez 1
  • Displace 4
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.