Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat
acei colegi si-au luat echipament intre timp!

Nu aveau cum. Bani pe echipament sunt restanta pe 2011. Ultima transa de 40% din 20% din 80% din 100% - :D - a fost achitata acum o luna si ceva. Daca ridicau echipament, se trecea pe fisa de pe 2012.

Publicat

La ITPF Iasi a intrat doar salariul......

Eram sigur............... :emo-yessir:

Publicat

La Constanta (frontiera) au intrat ieri odata cu salariul. Suma este aceeasi cu cea de luna trecuta.

Adica 800 de ron.

Publicat

.....fericitilor.........la noi cred ca se perie listele dupa morti,expirati,expatriati......

Publicat

Si la Timis sau bagat ieri .Exact aceeasi suma ca si luna anterioara .

Publicat

Da, da asa este, avem banii, desi sursele mele au spus altceva...bine ca nu s-a confirmat.:D

Publicat

Se aude ca pana in octombrie ii primim si pe cei din 2012! Insa ramane de vazut...!

• Apreciez 3
Publicat

conform acordului dintre sindicate si MAI , art. 15 alin 3 , s-a stabilit ca plata drepturillor de echipament sa se faca in **anul de echipare**. cu alte cuvinte plata se va face pana in luna decembrie , inclusiv (pana pe 31.12.2012). cu totii speram asa cum se aude sa primim banii prin octombrie - noiembrie. o solutie buna ar fi esalonarea in viitor a normei de echipare in 12 rate si plata lunara , odata cu salariul a normei de echipare.

• Apreciez 2
  • Administrator
Publicat

Având în vedere că am primit sumele restante de echipament pentru anul 2011, am să închid acest topic, urmând ca discuțiile privind banii de echipament pentru anul 2012 să le postăm într-un topic nou.

Acest topic a strâns destule pagini și e util un topic nou, pe care îl găsiți aici:

Pentru alte probleme mai găsiți:

• - unde polițistii care nu au primit norma de echipament întreaga, pot dezbate această problemă
  • - unde puteți discuta despre al treisprezecelea salariu din anul 2010.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.