Jump to content
POLITISTI.ro

Salariile micşorate peste noapte?


Recommended Posts

Azi am primit salariul diminuat cu aproximativ 250 - 300 lei. Din discuţiile purtate şi cu alţi colegi am constatat că absolut toţi au primit mai puţin faţă de lunile anterioare. Din ce ştiu, luna martie are 31 de zile. Asta înseamnă că avem salariile micşorate peste noapte. 

Ştie cineva care este motivul?

 • Upvote 2
Link to comment
 • Active member

Si la mine la fel. Am discutat si cu alti colegi din alte judete, la fel si la ei. Din pacate nu am apucat sa sun la financiar.

 • Upvote 1
Link to comment
 • Member

La mine nu. Iese in jurul aceleasi valori daca scap sporul pentru cond. grele din februarie si sporul de SDSL din martie. Din 5 februarie sunt in medical si SDSL sunt pentru misiunea de la alegerile din decembrie. 

Link to comment
 • Member

Si la mine a fost mai putin, cu toate ca am urcat luna trecută încă o treapta, parca asa trebuia după 15 ani vechime! Explicația e una de SF, dacă luna are mai multe zile lucrătoare luam bani mai putini, ziua se plătește mai putin! Nu înțeleg nimic! Eu dacă ma duc la sapa cu ziua intr-o luna cu mai multe zile lucrătoare iau mai mulți bani decât intr-o luna cu zile lucrătoare mai putine! Parca asa e logic! La noi e bătaie de joc!

 • Upvote 1
Link to comment

Si eu am luat mai putin luna aceasta, cu vreo 150 lei.

Nu cred in explicatia celor din MAI. Salariul pentru luna martie este mai mic decat lunile trecute, nu doar fata de luna februarie.

Este anornal, este ilogic, este ilegal sa muncesti mai mult sau la fel ca in alte luni, dar sa fii platit mai putin. Doar in MAI este posibil asa ceva! Imi este pur si simplu scarba de felul in care suntem tratati.

P.S. "Sper" ca pensionarul-chestor Dragulin si-a permis sa aibe un paste fericit cu cei 20.000 lei/luna. Ii doresc tot "binele" din lume pentru tot ceea ce a facut pentru politisti. Aceleasi ganduri si pentru Coarna!

Link to comment
 • Moderator

Explicația MAI-ului e o tâmpenie, pentru că au primit salariul diminuat și colegi polițiști care nu beneficiază de sporul pentru sărbători legale.

Link to comment

Absolut toţi colegii mei au primit mai puţini bani la salariu, inclusiv cei care lucrează 8 ore/zi, de luni până vineri.
Chiar şi sporul pentru condiţii grele şi toxicitate este mai mic faţă de lunile trecute.
Cei din MAI vor să ne "testeze" răbdarea?!

Link to comment

Pentru ca toti am pierdut din start 32 de lei la norma de hrana. Luna aprilie are 30 de zile. Insa cand vine vorba de orele lucrate este noaptea mintii. Cu cat luna are mai putine zile lucratoare ora de lucru este mai scumpa. Asta este formula de calcul in contabilitatea abstracta din MAI. Spontane, spontane, spontane......

Ps. ,,Pe baza de pontaj" ....Oare don profesor Goana tot de aici o stie pe asta cu,,pe baza de pontaj "? Or fi facut schimb de inteligenta artificiala !

Edited by Elvis
Link to comment

Pai domnilor colegi si majorarea de 5 % se va raporta la salariul de luna aceasta adica se va lua prin gurita si acea majorare ca sa nu mai vorbim de maretele amendamente rezultate din proteste... Sarbatori fericite !

Edited by Niko
Eroare text
Link to comment
 • 1 month later...
 • Member

O ascultam mai devreme pe Dna. Olguta, care se mandrea cu faptul ca politistilor li s-a dat procentul de 10% din salariul de merit, in aprilie, si totodata s-au dublat salariile de functie, ajungand la valoarea de 1450 lei, salariul de functie din care se calculeaza mai nou, toate sporurile. Acum 2 luni, am trecut de la OP la BIC si am trecut de pe functie de agent principal, pe functie de agent 2. Daca toate functiile sunt platite in momentul asta cu 1450 lei(ma refer la cei care avem sub 10 ani vechime), cum se explica faptul ca luna trecuta am luat salariul cu aproximativ 200 lei mai mic? Am crezut ca e o greseala, initial. Insa cand au intrat banii de chirie, in loc de 540 lei, am luat aproximativ 500 lei. Cum calculeaza oamenii astia sporurile si compensatiile? Dupa ce valori le calculeaza?! 

 • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.