Jump to content
POLITISTI.ro

Recommended Posts

Sam

Azi am primit salariul diminuat cu aproximativ 250 - 300 lei. Din discuţiile purtate şi cu alţi colegi am constatat că absolut toţi au primit mai puţin faţă de lunile anterioare. Din ce ştiu, luna martie are 31 de zile. Asta înseamnă că avem salariile micşorate peste noapte. 

Ştie cineva care este motivul?

 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Această publicitate este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Ben

Si la mine la fel. Am discutat si cu alti colegi din alte judete, la fel si la ei. Din pacate nu am apucat sa sun la financiar.

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marius

Şi eu am primit mai puţin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Albu

La fel si la mine ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
DanielBAD

La mine nu. Iese in jurul aceleasi valori daca scap sporul pentru cond. grele din februarie si sporul de SDSL din martie. Din 5 februarie sunt in medical si SDSL sunt pentru misiunea de la alegerile din decembrie. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Motoboom

Si la mine a fost mai putin, cu toate ca am urcat luna trecută încă o treapta, parca asa trebuia după 15 ani vechime! Explicația e una de SF, dacă luna are mai multe zile lucrătoare luam bani mai putini, ziua se plătește mai putin! Nu înțeleg nimic! Eu dacă ma duc la sapa cu ziua intr-o luna cu mai multe zile lucrătoare iau mai mulți bani decât intr-o luna cu zile lucrătoare mai putine! Parca asa e logic! La noi e bătaie de joc!

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marius

Explicația oficială a MAI-ului.

IMG_1989.JPG

Sursă: @Ben

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sache

Si eu am luat mai putin luna aceasta, cu vreo 150 lei.

Nu cred in explicatia celor din MAI. Salariul pentru luna martie este mai mic decat lunile trecute, nu doar fata de luna februarie.

Este anornal, este ilogic, este ilegal sa muncesti mai mult sau la fel ca in alte luni, dar sa fii platit mai putin. Doar in MAI este posibil asa ceva! Imi este pur si simplu scarba de felul in care suntem tratati.

P.S. "Sper" ca pensionarul-chestor Dragulin si-a permis sa aibe un paste fericit cu cei 20.000 lei/luna. Ii doresc tot "binele" din lume pentru tot ceea ce a facut pentru politisti. Aceleasi ganduri si pentru Coarna!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marius

Explicația MAI-ului e o tâmpenie, pentru că au primit salariul diminuat și colegi polițiști care nu beneficiază de sporul pentru sărbători legale.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sache

Absolut toţi colegii mei au primit mai puţini bani la salariu, inclusiv cei care lucrează 8 ore/zi, de luni până vineri.
Chiar şi sporul pentru condiţii grele şi toxicitate este mai mic faţă de lunile trecute.
Cei din MAI vor să ne "testeze" răbdarea?!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Elvis

Pentru ca toti am pierdut din start 32 de lei la norma de hrana. Luna aprilie are 30 de zile. Insa cand vine vorba de orele lucrate este noaptea mintii. Cu cat luna are mai putine zile lucratoare ora de lucru este mai scumpa. Asta este formula de calcul in contabilitatea abstracta din MAI. Spontane, spontane, spontane......

Ps. ,,Pe baza de pontaj" ....Oare don profesor Goana tot de aici o stie pe asta cu,,pe baza de pontaj "? Or fi facut schimb de inteligenta artificiala !

Edited by Elvis

Share this post


Link to post
Share on other sites
Niko

Pai domnilor colegi si majorarea de 5 % se va raporta la salariul de luna aceasta adica se va lua prin gurita si acea majorare ca sa nu mai vorbim de maretele amendamente rezultate din proteste... Sarbatori fericite !

Edited by Niko
Eroare text

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kafka

Salariul l-am luat nediminuat .......fata de martie 2016 .....

Edited by Kafka

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrei

O ascultam mai devreme pe Dna. Olguta, care se mandrea cu faptul ca politistilor li s-a dat procentul de 10% din salariul de merit, in aprilie, si totodata s-au dublat salariile de functie, ajungand la valoarea de 1450 lei, salariul de functie din care se calculeaza mai nou, toate sporurile. Acum 2 luni, am trecut de la OP la BIC si am trecut de pe functie de agent principal, pe functie de agent 2. Daca toate functiile sunt platite in momentul asta cu 1450 lei(ma refer la cei care avem sub 10 ani vechime), cum se explica faptul ca luna trecuta am luat salariul cu aproximativ 200 lei mai mic? Am crezut ca e o greseala, initial. Insa cand au intrat banii de chirie, in loc de 540 lei, am luat aproximativ 500 lei. Cum calculeaza oamenii astia sporurile si compensatiile? Dupa ce valori le calculeaza?! 

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Similar Content

  • Marius
   By Marius
   Pe site-ul Ministerului de finanţe este publicat proiectul unei Ordonanţe de Urgenţa a Guvernului privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal- bugetare
   În acest proiect de Ordonanţă avem:
   Art. 8 - (1) În anul 2016, cuantumul compensaţiei băneşti, respectiv al alocaţiei valorice pentru drepturile de hrană şi, respectiv, valoarea financiară anuală a normelor de echipare, precum şi valoarea financiară a drepturilor de echipament se menţin în plată la nivelul stabilit pentru luna decembrie 2015.
   (2) În anul 2016, pentru personalul militar, poliţiştii şi funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare, indemnizaţiile, compensaţiile, primele, ajutoarele, plăţile compensatorii, despăgubirile, compensaţiile lunare pentru chirie şi alte drepturi acordate potrivit actelor normative în vigoare, care nu fac parte din solda lunară brută/salariul lunar brut, se stabilesc în raport cu nivelul bazei de calcul al acestora utilizat pentru luna decembrie 2009. 
   [ ... ]
   (5) Prevederile art. 13 alin. (5) - (8) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 103/2013 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2014, precum şi alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice, aprobată cu completări prin Legea nr. 28/2014, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi prevederile art. 12 alin. (6) - (11) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, precum şi alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 71/2015, cu modificările şi completările ulterioare, se aplică în mod corespunzător şi în anul 2016.
   (6) Dispoziţiile alin. (5) se aplică cu încadrarea în cheltuielile cu salariile aprobate prin buget. 
   Art. 9 - În anul 2016, munca suplimentară efectuată peste durata normală a timpului de lucru de către personalul din sectorul bugetar încadrat în funcţii de execuţie sau de conducere, precum şi munca prestată în zilele de repaus săptămânal, de sărbători legale şi în celelalte zile în care, în conformitate cu reglementările în vigoare, nu se lucrează, în cadrul schimbului normal de lucru, se vor compensa numai cu timp liber corespunzător acestora, cu excepția situațiilor când prin prezenta ordonanță de urgență se dispune altfel. 
  • sorinel
   By sorinel
   EXCLUSIV! Ordonanta de urgenta privind salarizarea bugetarilor – 2016 - varianta Guvernului Cioloş
   Ultima varianta de proiect de ordonanta de urgenta privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, pe care Guvernul Ciolos intentioneaza sa-l aprobe in cursul saptamanii viitoare. Atasat aveti (arhiva) proiectul integral cu nota de fundamentare si absolut toate anexele.
   Tema : Proiect OUG - salarizare bugetari
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.