Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

aveti idee despre vreo data cand se vor da acesti bani? am inteles ca inainte de paste; pastele catolic? pastele ortodox? sau paștele cailor?(că ăla a trecut si mai vine la anu)

• Apreciez 2
Publicat

asa am auzit si eu. probabil marti, dar nu e o certitudine

Publicat

Pentru alin2770

Formula de calcul a transei din drepturile de echipament a fost publicata astazi pe intranet, catre ordonatorii tertiari , pentru a sti cum sa opereze si acestia. Astfel cei plecati din sistem (pensionari, disponibilizati, etc) vor primi integral aceste drepturi de echipament.

Pentru ceilalti politisti in activitate formula de calcul este urmatoarea : drepturile de echipament pentru anul 2011 al unui politist sa zicem suma X - 25 % + 15 % , iar din aceasta suma se acorda 20%. Mie personal ca agent de politie conform fisei de echipament pentru anul 2011 s-a alocat suma de 2417 lei (de asta e bine si pastrez vesnic o copie a acestei fise , unde iti faci tu mentiunile ce ai luat si ce a ramas, stiu cazuri cand nenea de la magazie, te incarca nemeritat si fraiereste pe unii care nu au luat articole de echipament, dar semneaza acel registru, insa aceast lucru este alt subiect).

Intrucat nu am luat nici un articol in cazul meu formula de calcul este : 2417 lei -25% +15 % rezulta vreo 2090 lei (daca am calculat gresit sa stiti ca matematica nu este punctul meu forte). Din aceasta suma se acorda un procent de 20% adica 418 lei . Aceasta suma nu este impozabila.

Spor la calculat, dupa care va puteti verifica sunand la financiar.

P.S.

1.Ofiterii de politie au drepturile de echipament cu circa 150-200 lei mai mici. ( in sfarsit au si agentii ceva mai mult fata de ei )

2. Problema este ca luand in considerare data scadenta de 31 dec. 2011 , ar trebui sa se acorde dobanzi si penalitati pentru neacordarea acestor drepturi la timp( cat ia statul parca 0,03 % pe zi ) Statul daca ai o datorie la el nu te iarta, te taxeaza rapid, dar cand e de dat, tace malc, inclusiv nimeni de la sindicate nu s-a sesizat.

ai dreptate; cam atat ar veni; am calculat si eu si tot asa mi-a dat; in jur de 418 lei pentru cei care nu si-au luat echipament deloc, ma gandesc

Publicat

va rog daca imi puteti da un rasp la faptul daca agentii de politie incadrati in decembrie 2009 beneficiaza de banii de haine pe 2011!tin sa mentionez ca din scoala s-a plecat cu dubla echipare!mc anticipat!

• Moderator
Publicat

Acum se vor da drepturile restante pentru 2011. Vouă atunci v-au dat cel mai probabil și echipmentul pentru 2010. Logic ar fi ca acum să primiți banii. Nu sunt sigur, doar bănuiesc.

Publicat

am si eu o intrebare:bani de haine se impoziteaza?

din cate stiu eu in anul anterior la Olt s-au impozitat

Publicat

danielmarin23,

Daca erai atent si citeai postarea mea de mai inainte in acest topic , stiai raspunsul la intrebarea ta , adica : Nu,, Din aceasta suma se acorda un procent de 20% adica 418 lei . Aceasta suma nu este impozabila. ,,

P.S. Vederea buna si atentia distributiva sunt un atu in munca de politie !

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

corect Lord ;) si restul 80% pe cand stie cineva:P;))

Modificat de sias23
Publicat

Se aude ca salariul si implicit firimiturile de la echipament s-ar da pe 11.04.2012 ca urmare a faptului ca vine Pastele si trebuie sa aiba si politistul, ca tot romanul dealtfel, ce pune pe masa de Pasti! Ati auzit de asa ceva?

• Apreciez 2
Publicat

am si eu o intrebare: sunt promotie august 2010... pana acum nu am luat niciun ban pe echipamnet ? am acest drept acum ?

Publicat

Joi, 20 %, la ITPF Giurgiu.Sursa:contabilul sef.

Ne-au prostit si de data asta.

• Membru
Publicat

Am fost astazi la un curs si am avut ocazie sa ma intalnesc cu mai multi colegi din cadrul DGPMB si unul dintre ei, sustinea ca e lider de sindicat, a zis ca procentajul se acorda diferit, daca am inteles eu bine cam asa:

personalul din MAI va lua 45%, cei din IGPR 35%, cei din cadrul DGPMB 30%, iar cei de la sectii de la OP spre exemplu cum suntem noi o sa ia 20%.

Nu mai retin exact procentajul ci faptul ca maximul era de 45% la suta si minimul de 20%, iar daca lucrezi chiar acolo unde am zis si nu intr-o subunitate iei mai mult.

A mai auzit cineva asa ceva?!?!

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Pai talpasii sunt cei mai fraieri!Oare cand doamne se va trezi unul sa vada ca aceasta institutie este tinuta pe umerii nostrii iar cei din birouri nu ar trebui sa castige nici jumate cat noi!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Dispozitia ministrului (postata si pe intranet ) este destul de clara , fara dubii: 20%din suma pentru toata lumea in activitate si suma integrala pentru pensionari, disponibilizati si altii care au parasit sistemul .

Nu au cum sa incalce aceasta dispozitie , pentru ca linia de creditare este deschisa de Ministerul Finantelor pentru suma exacta de 20%, adica totalul acestei sume, daca ar da in plus anumitor categorii ar incalca exercitiul bugetar si mai rau ar lua banii de la alte capitole bugetare, ceea ce inseamna deturnare de fonduri publice de catre ordonatorul secundar/tertiar, care este depistata de catre Curtea de Conturi la o verificare rapida, care pe langa imputatia legala sunt obligati sa faca plangere penala impotriva celui care a dispus plata peste sumele autorizate.

Asa ca nimeni nu se joaca cu asa ceva, cel putin nu cred ca poate exista un asemenea inconstient sa isi riste privilegiile (grad,functie , cariera, libertate ) . In opinia mea este doar un simplu zvon lansat de un pseudo-sindicalist flamand de a mai recruta masa de manevra.

Modificat de LORD
  • Membru
Publicat

Eu va spun ce zicea omul, ca o sa iasa mare scandal pe treaba asta cand o sa se afle ca se da diferentiat.

Mie nu imi ramane decat sa astept banii pe 2012.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Pe 2012 nu primesti nimic, se schimba tinuta.

• Displace 1
Publicat

serios??!! nu cumva in 2009 trebuia sa se intample?? cineva zicea pe aici sa postam doar ce e sigur. spune-mi cum va arata:)

Publicat

De 3, 4 ani ni se tot schimba tinuta, cel putin la nivel de zvon. Deja a devenit o fobie faptul ca anual suntem "amenintati" cu asta. Mai bine sa se schimbe odata decat sa milogim un an intreg un drept al nostru si sa il primim portionat!

• Membru
Publicat

bestkyky probabil de aceea le-au facut la comunitari asemanatoare cu a noastra ca sa ne faca noua alta!Iar firmele "cuiva"vor castiga mult mai multi bani decat ar fi castigat de pe urma tralalutilor de la locala!

Publicat (modificat)

Au intrat aproximativ 415 lei de ieri la DRPCIV.

Modificat de nimeni
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

promotia 2010 nu va primi integral cei 20 % .. am sunat la logistica si mi s-a confirmat ca voi lua uimitoarea suma de 203 lei :faint:

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.