Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Obligatii financiare si materiale la zi?

Cu cele financiare sunt in urma cu un an si cateva luni, cu cele materiale sunt in urma cu cativa ani, iar cu cele morale..................

Sigur Ungureanu se gandeste ca de data asta vom supraveghea urnele de vot asa cum trebuie.

Poate vrea sa ne aduca la zi cum facea si la SIE! Nu cred ca acolo s-a taiat ceva, sau s-a intarziat vreodata cu platile si dat fiind faptul ca a fost sef acolo, asa stie el sa lucreze! Treaba cu supravegheatul urnelor mai bine, cade insa, caci s-ar supara seful cel mare pe el, ca n-ar mai putea sa rosteasca celebra lui fraza " i-am ciuruit!"

• Apreciez 1
Publicat

Catalin desi nu supraveghem urnele de vot , nici nu avem atributiuni cu privire la urne, pentru ca nu-i asa nu avem voie sa facem politica, nu ar putea sa ne scuteasca domnii nostrii comandanti care nu sunt pusi in functii pe criterii politice de toata nebunia de la alegeri.

Adica daca tot erau posturi de politie, acum sunt sectii in rural, nu ar fi fost mai bine ca politistii din Craiova sa fi stat acasa si nu este mai bine sa nu mai trimita politisti din Craiova aiurea prin judet ,,sa asigure ordinea in jurul sectiilor".

S-ar scuti sume importante de bani si poate asa ar avea banii pentru norma de echipare pe anul 2011 ca de 2012 nici nu mai vorbesc.

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

Asa ar fi bine Elvise tata, sa ne lase in pace anul acesta si de acum in colo, am fost trimis in tot judetul pe toate coclaurile unde nici semnal la mobil nu era...sa dormi prin scoli sau prin te miri ce...halal de ea tara si conducatorii ei!

• Apreciez 4
  • Displace 2
Publicat

auzi stimabile coleg bolund:nu te mai plange ca "am fost trimis in tot judetul pe toate coclaurile unde nici semnal la mobil nu era".

cat ai stat prin acele locuri? o zi?

eu te-as intreba altceva: da la cei care sunt fortati din diferite motive sa munceasca pe acolo te-ai gandit? oare ei nu vor sa plece din acele locuri si nu pot? oare ei nu s-au saturat de viata de la tara? nu s-au saturat sa se spele la lighean? oare nu s-au saturat sa le intre noroiul si-n c..?

am lucrat si eu in astfel de locuri si iti zic eu ca iti pot pune multe alte intrebari la care poate nu ai sa gasesti raspuns.

si altceva nu cred ca in acele locuri nu s-a gasit cineva care sa-ti dea o farfurie de mancare calda :emo-yessir:

• Apreciez 3
  • Displace 3
Publicat

daca ar plati restanta la echipament din fondul de salarii ,la rectificare ar fi mai usor sa primeasca banii pentru fondul de salarii decat daca ar cere pentru achitarea banilor restanti pe norma de echipament.

Publicat (modificat)

Sias, frate, nu prea cred eu că se poate ce vrei tu. Cum e cu fondurile alea folosite pentru altceva decât pentru ce sunt destinate? Ce zice legea penală?

Modificat de Christy
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Am intrebat un lider sindical ce mai stie de banii de echipament si mi-a raspuns asa, citez: " ... in aprilie, dupa salariu, dar nu ma intreba cat se dau din ei, ca nu stiu! Dar de dat se va da ceva , sigur, in aprilie!"

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

La noi la Financiar se vorbeste de 40% in aprilie dupa salariu !

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Sias, frate, nu prea cred eu că se poate ce vrei tu. Cum e cu fondurile alea folosite pentru altceva decât pentru ce sunt destinate? Ce zice legea penală?

Deturnare de fonduri.

Dragi colegi nu va imbatati cu apa rece.

Modificat de Elvis
Publicat

ingas parca asa zicea, ca ne da ceva bani in perioada asta. dar acum ca nu mai e si ceea ce a spus, s-a dus odata cu el?

Publicat

Tu chiar ai crezut balivernele turnate de cel mai increzut si mai slab ministru de interne de la Cuza incoace?

Eu si acum ma intreb cine a condus de fapt si de drept ministerul in perioada cat a fost el ministru!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

La noi la Financiar se vorbeste de 40% in aprilie dupa salariu ! ( ???? )

Din pacate ziua de salariu pe aprilie e tot 14 si cade sambata ,15 e ziua de Paste si-n + e duminica...asa ca efectul electoral al unor bani in + la politisti e cam zero daca nu-i dau inainte de achizitia lu' nea Mielu' :good:

Zic bine ,au ba?...probabil or sa dea ceva inainte...sau...in cel mai rau scenariu si caz ,pana in 17-20.04.

Porcii!!!

Mda!....poate realismu' si speranta nu sunt bune ....la psihic :doh:

Modificat de axle15
  • Apreciez 2
Publicat

Poate in loc de bani ne da bilete la finala uefa........................

• Displace 8
Publicat

e scump un bilet la finala!crezi ca ne vor da asa multi bani? :ner:

• Displace 6
Publicat

am inteles ca se vor da 50% din banii de haine in luna aprilie!a mai auzit cineva?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

e,nu zau!hai sa facem un pariu ca in luna aprilie se vor da 50% din norma de echipare!ce spui,te prinzi in pariu?

• Displace 3
Publicat

pai uite cateva motive:

1 sa nu iesim in strada

2 vin alegerile

3 ...............

• Displace 4
Publicat

Oameni buni dacă nu aveţi surse concrete nu mai postaţi zvonuri doar de dragul de a face messenger pe acest topic. Pentru zvonuri există topicul

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.